Skønhed og mode

9 Top Hanes Sokker til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Når vi analyserer og tænker på et sådant tilbehør til beklædningsgenstande, som ses i alle mænds og kvinders garderobe, som helt sikkert er "Sokker", er dette et materiale, der bæres af i dagligdagen. For at gøre tingene lettere og behageligt producerer Hanes et amerikansk baseret firma tøj tilbehør, et sådant tilbehør er "Hanes Socks" og bruger unik design og avanceret teknologi.

Bedste Hanesokker i Nye Modeller:

Her præsenterer vi dig, 9 Top Hanes Sokker til mænd og kvinder med billeder. Vælg dit bedste efter din skotype.

1. Hanes Cotton Athletic Socks:

Hanes Cotton Socks til mænd er absolut den mest behagelige at bære, som kan bæres i længere tid. Da bomuldsmateriale har evnen til at oprette som base og også absorberer sved, når sokken bæres i længere tid.

2. Hanes Sportsokker til kvinder:

Når det kommer til at designe Hanes kvinders sokker, investeres en vis mængde kreativitet i at skabe et iøjnefaldende design. Denne hanes sport sokker falder også under kategorien af ​​en designer sok. Designet der bruges til at lave sokken, er ved at bruge striber og farverigt materiale.

3. Hanes Crew Socks for Men:

Crew sok er det mest set design, der har været brugt i mange årtier og har stadig bevaret sit design i denne nuværende trendy verden. I crew sokkel, der starter for hælen og strækker sig til midten af ​​kalvregionen. Dette er en hanes tube sokker.

4. Ankel Hanes Strømper til kvinder:

Denne type sokker kan også betegnes som mini crew sokker. I disse mini crew sokker, starter Hanes ankelsokker fra hælen, der dækker tåen, som er normalt design og strækker sig derefter til ankelområdet, som også kan kaldes som ankelbenet regionen.

5. Hanes perforerede sneakersokker til kvinder:

Perforerede sokker er mest foretrukne sokker, der er typiske af kvinder, når det kommer til at kombinere sokker med et par hæl eller med pumper. Strømperne giver et stilfuldt tøj og holder sin beskyttende funktion ved at dække tæerne og pudse hælen.

6. Low Cut Hanes Sorte Sokker til mænd:

Sort er en mest almindelig arbejdsstokfarve af mænd, da sort passer godt i enhver form for lejlighed, som kan lide at deltage i et formelt møde eller en afslappet møde med venner. Det slående træk er det lave snitdesign, der giver en minimalistisk funktion.

7. Hvide Hanesokker over Kalven:

Efter at have vidst eksistensen af ​​low cut, ankel længde og crew længde sok type, kunne den næste funktion helt sikkert være Hanes mens sokker, der strækker sig over mid-calf regionen. Funktionen ved at dække kalveområdet giver god beskyttelse mod enhver form for ydre farer.

8. X-Temp Hanes tørre sokker:

Lugtbeskyttelsesteknologien, der anvendes til at designe denne sok, er den mest fantastiske funktion i denne sokker, der leveres af Hanes-firmaet. Det bomuldsmateriale, der bruges til at designe sokken, har træk ved at trække vejret i friskluftteknologi.

9. Nej Vis kvinder Hanes Sokker:

No show sok design er en fantastisk funktion leveret af Hanes, som helt sikkert har fået opmærksomhed blandt unge piger og damer. Sokkens længde ligger lige under ankelområdet, hvilket giver no-show effekten.

At få dyb viden om de typer hanesokker er absolut værd at investere i at læse denne artikel. Da Hanes sokker design er masser, men at vide den rigtige funktion og design er afgørende for at bestemme den perfekte passende sok.

Pin
Send
Share
Send