Skønhed og mode

Sådan bruges bagesoda til skælbehandling

Pin
Send
Share
Send


Bagningspulver er et populært hjemmehjælpemiddel, der bruges til dets pH. Dette kan ikke kun findes i køkkenet, men er en let tilgængelig agent. Dette er en ingrediens, som mange mennesker bruger i deres fødevarer til at gæring disse. Årsagen bag brugen af ​​dette til at behandle forskellige skælproblemer og også koger er ganske velkendt.

Dette kan også bruges til at behandle svampe i hovedbunden i stor udstrækning. For de mennesker, der har kløe og tørhed, kan de få gavn ved at bruge dette. Dette er nyttigt, fordi dette har en høj alkalinitetsbalance. Dette hjælper ikke kun med at rense, men også genoprette. Så hvis hovedet klør, så skal en person prøve dette middel, som er meget effektivt. Dette er også ret let tilgængeligt fra fødevareforretningerne, og disse vil hjælpe med at fjerne eventuelle yderligere problemer, som kan knyttes til dette. Dette er også ret nyttigt til behandling af andre kropslige infektioner. Mange mennesker, der har vane med at bruge forskellige stylingprodukter, bruger de denne hjemmeformulering i fortyndet format eller direkte på hovedet for at slippe af med overskydende produktopbygning. Dette er en meget effektiv anden ting end apoteksprodukter eller rensemidler.

Dette kan forårsage svulmer eller rødme, hvis huden er følsom over for brugen. En pludselig stigning i alkalinitet er ikke sund for rødderne. Dette kan gøre en person følsom over for sin regelmæssige brug på daglig basis. På samme tid, hvis en person ønsker at slippe af med overskydende produktopbygning, så kan det være en nem løsning for det. Det kan også øge overskydende alkalitet.

Se mere: Sådan bruger du fuglefrøfrø til skæl

Sådan appliceres bagesoda til skælbehandling:

  • En person kan gøre dette ved at blande bagepulver med vand ca. 4 tsk til 1/3 kop almindeligt vand. En person kan så tage en ske og blande det i en pasta og derefter anvende dette på fugtet hoved. Sæt den ud med fingrene på en bred tandbørste, og anvend derefter denne ved at lægge denne. Hvis det er nødvendigt, kan det forsigtigt masseres i et par minutter og skylles derefter af efter at have holdt dette i 15 minutter. Det er tilrådeligt, at enhver form for balsam kan anvendes efter dette.
  • En person kan slippe af med de fleste problemer med at bruge dette regelmæssigt. Bagepulver kan også bruges som et balsam til dem, der ikke bruger dette som en rengøringsmiddel.
  • En person kan bruge dette blandet med et krus varmt vand som skylning. Lad dette sidde i ca. 10 minutter, og brug rent vand til at vaske det af.
  • En person kan også bruge citronsaft i et krus vand som skylle til at bekæmpe det høje pH-niveau, efter at have brugt dette i en shampoo eller en pakningsform.

Se mere: Henna Til Skæl

Punkter at huske ved at bruge bagesoda til skæl:

Imidlertid hjælper dette bagepulver ikke i nogen form for vækst. Dette skal tages i betragtning inden behandlingen påbegyndes. Det er også vigtigt at vide, at dette har en ekstrem alkalitet, som kan få sektionerne til at være meget kedelige og tørre. Dette kan fortsætte over et par vasker, indtil en person, der bruger dette, har været vant til at bruge dette regelmæssigt.

Det er dog en god ting, hvis en læge konsulteres med hensyn til problemerne, og hvis det kan løses ved hjælp af dette som et naturligt og let middel. Hvis årsagen til skæl skyldes interne årsager som ukorrekt fordøjelse, ukorrekt søvn, utilstrækkelig motion eller ukorrekt kost, kan dette middel ikke være nyttigt.

Se mere: Behandling af skæl med salt

Pin
Send
Share
Send