Skønhed og mode

9 bedste brugerdefinerede puder og personlige fotopuder med billeder

Pin
Send
Share
Send


Custom Pillows er en god måde at gøre dit hjem eller din bil mere dekorativ. Og processen er meget enkel - du køber dekorative pudebetræk til dine eksisterende puder og derefter tæpper dem i deksler. Og voila, du får en ny og smuk udseende pude, som er specialfremstillet. Der er intet en bedre ide end at tilpasse dine egne puder. Derfor vil denne liste hjælpe dig med at vælge de bedste til dig selv og din familie også.

Brugerdefinerede puder og personlige fotopuder:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 brugerdefinerede puder for at gøre dit interiør mere attraktivt.

1. Brugerdefinerede designede puder:

Hvis du kan lide personlige puder, så vil det få dig til at smile. Denne importerede pude er fuldt ud lavet af bomuld og er også importeret. Denne miljøvenlige pude hjælper dig med at indsætte dit eget billede eller enhver form for tekst. Denne pude kan også bruges i dit hjem eller i din bil. Absolut, den bedste personlige pude med et billede for at være ærlig.

2. personlig indretning design kaste puder

Hvis du er i personlige kastepuder, så vil dette være den bedste mulighed for dig. Denne pude er lavet af fuldstændig bomuldslinnemix, og der er også lynlås for at forsegle det helt. Dette mønster er kun givet på forsiden og det ser meget smukt ud. Disse nye puder vil helt sikkert gøre dine andre puder se fantastiske også.

3. Hvid Bomuld lynlås Pude:

Hvis du elsker at bruge brugerdefinerede puder, kan du prøve denne ud. Denne pude er lavet af bløde og bomuldsmaterialer, der ikke kun er gode til din hud, men også miljøvenlige. Det har også lynlåse lukning, som forbliver usynlig. De smukke mønstre og mønstre på puten gør det også godt og dejligt.

4. Dobbeltsidet indendørs fotopuder:

Dette er en af ​​de bedst tilpassede trykte pude til at købe lige nu. De er virkelig meget komfortable og ser dejlige ud. De er meget fading resistente og vil også bidrage til at se dit værelse mere livligt. Puderne har begge sider print, med fantastisk kvalitet på hver side. Dette er en af ​​de blødeste og stilfulde puder.

5. Dekorative pudebetræk:

Dette er en af ​​de mest unikke udseende brugerdefinerede dekorative puder, du nogensinde kunne finde. Pudebetræk er lavet af letvægts, meget holdbar tekstur samt lidt groft. Pudebetræk er skabt med omfattende håndlavede fagfolk, så der ikke er nogen klager og passer perfekt til enhver brug i huset. Lynlås på den er også helt skjult også.

6. Håndlavede Personlige Pudebetræk:

Dette er en af ​​de mest enkle, men stilfulde flotte personlige dekorative puder, du kan finde. Pudebetrækene er lavet med både polyester og uld og kan bruges hver dag og også bruges som en stor indretningspost også. Sagerne ser meget anderledes ud, søde og charmerende til de fælles forbrugere. Denne håndlavede pudebetræk har også en skjult lynlås.

Se mere: Baby Breastfeeding Puder

7. Foto pudebetræk:

Personlige fotopuder er en fantastisk måde at vise dine stil og familiebilleder på dine slægtninge og andre. Disse tilfælde ser ikke kun godt ud, men skaber også en erklæring. Absolut afgørende for et moderne hjem, og derfor et godt køb for hele din familie.

8. Broderet bomuldsspring Pudebetræk:

Hvis du planlægger at købe brugerdefinerede broderede puder, skal du se på disse muligheder. Disse omslag er lavet af tykke bomuldslinnedstof, med materialer af høj kvalitet. Disse er meget bløde, dæmpede som covers, der ser meget flot og levende ud. Disse omslag er kun ensidede og har også skjulte lynlåse.

9. Delikat Økologisk Bomuld Shell:

Disse specialfremstillede kastepuder er store pudeskaller til dine små børn. Disse skaller er håndlavede og er lavet af økologisk bomuld, som er fri for alle skadelige kemiske og andre stoffer. Disse er meget fluffy og giver dejlig blød støtte til dine børns hoved og nakke. Disse er også ikke-allergiske.

Således bør det være helt klart for os nu, at der er så mange måder at du kan tilpasse dine puder. Uanset om du køber sager eller skaller, kan du dekorere dem med forskellige slags fotos. De vil alle se godt ud og dermed gøre søvn mere komfortabelt og fredeligt.

Se videoen: Best of 2017 Beauty Edition (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send