Skønhed og mode

6 måneders baby mad opskrifter - vores top 9

Pin
Send
Share
Send


Hvilken mad skal jeg give til min 6 måneders baby? Det er en tid, hvor din baby startede sin rejse med fast mad. Så i denne artikel har jeg dækket top 9 fødevarer, der hjælper dig med at vælge den bedste til din baby. Din 6 baby vil være begejstret for at prøve nye fødevarer nu. Husk, mens du introducerer nye fødevarer til din 6 måneders baby, skal du bruge 4 dages regel.

Bedste 6 måneders baby maddiagram:

Her har vi fået nogle bedste 6 måneder gamle baby mad opskrifter til dit barn.

1. Pureed Fruits Plus Grøntsager:

Dette er en af ​​de første madopskrifter. Kog frugtene samt grøntsagerne og efter afkøling blande dem i blanderen og lav en puree. Server dette til din baby.

2. Congee eller Savory Rice Grød:

Sæt den vaskede ris i gryde og vand. Dæk op og lad koge. Sænk varmen og kog ved lav varme beregnet i 30 minutter, omrøring uregelmæssigt. Sæt i kød og bland for at bryde op i små stykker. Bær at koge. Reducer varmen sammen med kog i yderligere 30 minutter. Yderligere eller mindre vand kan påføres for at skabe en tyndere ellers tykkere grød.

3. Grøntsager:

Skyl og skyll huden af ​​grøntsager; fjerne frø ellers pits. Skær i små stykker plus damp over kogende vand. Ellers skal du rengøre grøntsagerne og derefter prikke huden med en gaffel på mange steder og varme op til det er blødt. Eliminer huden. Sæt kogte grøntsager i en skål, inklusiv lidt vand plus knus med en gaffel ellers kartoffel masher.

Se mere: 9 måneders baby mad indiske opskrifter

4. Bælgplanter:

Bælgplanter er alsidige og fulde af protein. Disse er fødevarer som bønner, ærter og linser - de er højt i protein, vitaminer og mineraler og en god tilføjelse til babyens kost. Men pas på! Vi er alle bekendt med ubehag fra vind, en fælles effekt forårsaget af fødevarer som disse. Pas på ikke at overmat din baby fra denne fødevaregruppe!

5. Vegetabilske Suji Upma:

Dette er en vegetarisk skål og også et velsmagende måltid og bedste grundlag for protein samt vitaminer. Tørret op kog Suji i en frisk, tør pande, indtil den bliver gyldenbrun. Kog på lav flamme plus hold konstant omrøring eller ellers vil suji brænde. I en anden gryde sættes 1 tsk smør eller ghee. Mens smør eller ghee smelter, støder der desuden på grøntsagspuré. Indsæt vand plus suji. Opvarm blandingen på en lav flamme om, hvornår sujokornet absorberer vandet. Fortsæt omrøring for at klumper ikke vises. Denne ret er bedst tjener varmt.

6. Kød:

Alle ved, at kød er en overlegen kilde til protein; Men på nuværende tidspunkt opnår næsten alle babyer protein som af deres mælk. Den største fordel ved at indføre kød er for det ekstra jern, som det giver. Jern er en nødvendig del af blodstrømmen, der flytter ilt til væv for at tilbyde den energi, der kræves til udvikling.

Se mere: 8 måneders baby mad opskrifter indisk

7. Moset ris:

Dette er vegetarisk og en god kilde til calcium, proteiner, stivelse og vitaminer. Først og fremmest kog ris vende den er moden (du kan gøre brug af en trykkomfur for at holde tid). Crush risen godt til en jævn konstantitet. Én gang din baby tilpasser sig dette, vil du muligvis tilføje noget dal samt grøntsagsbestand for at skabe det mere smagfuldt. I retning af at øge sin ernæringsværdi kan du desuden inkludere mælk, ellers ostemasse ellers en ren af ​​sæsonbetonede grøntsager.

8. Tofu:

Det er nærende og alsidigt. Tofu er et ideelt supplement til dit hjemmebaserede babymad plus kan introduceres ved ca. 8 måneder.

9. Bagt fisk:

Forvarm ovnen mod 190ºC. Sæt fisk på tinfoil; vedlægge og holde fast. Steg fisk i ovnen i 20 minutter ellers indtil omhyggeligt kogt. Fisk vil skrælle simpelthen på dette tidspunkt. Fjern folien endvidere køligt. Overfør fiskesafter over ris. Tag hud væk sammen med flager fisk gennem fingrene for at fjerne knogler. Opvask med ris.

Se mere: Fødevareoversigt for 7 måneder gammel indisk baby

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send