Frisurer

9 Nye europæiske frisurer til kvinder og mænd i 2018

Pin
Send
Share
Send


Europa har været i spidsen for at opfinde så mange frisurer, som vi ser i dag. Det er virkelig svært at forstå, hvor meget vi har udviklet sig gennem årene så meget. Nye udseende, nye frisurer overalt. Fra pompadour til quiff, fra falmet look til beskåret look - du kan få det hele.

Bedste europæiske frisurer til kvinder og mænd med billeder:

Lad os tjekke nogle af de bedste stilarter Europa har at byde på,

1. Pompadour Haircut:

Hvis du ønsker at få et europæisk haircut, så får du helt sikkert dette pompadour look. Opkaldt efter Madame de Pompadour blev denne frisør berømt med Elvis Presley. Hårklippet har korte sider med håret stylet i opadgående form og mod ryggen også. Dette er helt sikkert en af ​​de bedste mænds europæiske frisurer.

2. The Quiff Frisure:

Hvis du elsker europæiske korte frisurer, så kan dette smukke quiff haircut gøre tricket. Quiff kan gøres på forskellige måder, herunder kort og spidsformet, såvel som i voluminøse men rodet form. Mulighederne er uendelige. Det er altid nødvendigt at holde resten af ​​håret lille for at rumme det store fronthår. Dette er absolut en af ​​de mest foretrukne europæiske mænds frisurer.

3. The Fade Haircut:

Hvis du er efter europæiske korte hårklipp, så få denne fade hårklippning. Den mest populære falmede haircut er den koniske stil. Tidligere falmede haircuts blev kun brugt til kortere hår. Nu bruges den af ​​alle slags hårtyper. Der er også forskellige former for falmede frisurer at vælge imellem. Denne snit er uden tvivl en af ​​de bedste nye europæiske frisurer.

4. Slicked Back Hair:

Dette er en af ​​de mest unikke europæiske korte hårklipp, du kan finde. Denne haircut omfatter sider, der enten er underskårne eller falmede, mens toppen har tilstrækkelig hårlængde til at blive kæmmet mod bagsiden af ​​hovedet. Du kan bruge forskellige hårprodukter som pomade osv. Du vil altid se slank og stilfuld i dette hårklipp.

5. Moderne Pompadour med høj hudfade:

Hvis du vil have en europæisk stil haircut, så kig ikke længere end denne frisure. Denne haircut er en dejlig blanding af pompadour sammen med en fade, der er høj hudtype. Hvad gør denne stil mere smuk er dens moderne tage på alt. Således er dette et must for enhver at få et nyt europæisk hårklipp.

6. Høj hud falme med kam over og skæg:

Hvis du ønsker at sporte en europæisk frisure, så kan det passe dig. Denne haircut kommer med en fade, der er fuldstændig hudkramme, og toppen af ​​hovedet har normal størrelse lange hår, der kæmes over - hvilket giver fronten et perfekt løft og struktureret look. Dette hårklipp ser godt ud, især hvis du har skæg.

7. Taper Fade med Spiky Hair:

Hvis du leder efter Euro style hårklipp, så kan dette spiky type hår gøre tricket. Hovedets sider er moderat falmet, med toppen med mellemstore hår, helt retrettede og giver dig den spikefulde følelse. Denne skæring ser cool ud og er slank. Der er også meget stil og trend i denne hårklipp.

8. Bob Cut:

Hvis du leder efter de mest populære europæiske frisurer kvindelige type, så er dette det, du skal få. Denne bob cut har været enormt populær hos europæisk kvinde, og kan passe til din stil, uanset om du har lige eller bølget hår. Denne snit kan også arbejde på korte såvel lange type hår som godt. Denne stil ser meget smuk og trendy ud.

9. Kort Pixie Style:

Hvis du vil have en europæisk frisurer, skriver kvinder hårklipp, så vil det være det bedste at få dig til at se yngre og søde ud. Denne haircut funktioner beskåret frisure, der er kort over hele hovedet. Hårklippningen ser også meget smuk og dejlig ud. Denne nedskæring anbefales stærkt.

Nogle gange er det bedre at omfavne forandringen, og det er det, disse stilarter handler om. Hver har deres særskilte egenskaber og udseende, der altid får dig til at se cool og stilfuld. Mange af de populære frisurer stammer fra Europa, så hvorfor ikke prøve dem? Denne liste hjælper dig nøjagtigt med alt det.

Pin
Send
Share
Send