Yoga

Dandasana (Staff Pose) - Sådan gør du og fordele

Pin
Send
Share
Send


Yoga, der stammer fra selve vores land, Indien, er den mest udbredte form for motion for åndelig, fysisk og psykisk sundhed. Effektiviteten af ​​yogiske øvelser er blevet bevist gennem årene. Det forbedrer ikke kun kroppen, men styrker og renser også sindet. Øvelse af yoga er en god mulighed for at forebygge større sygdom og sygdomme.

Hvis yoga praktiseres dagligt, kan det bekæmpe mange psykiske problemer som depression, søvnforstyrrelse, vredeproblemer og meget mere. Fra det utallige antal yogiske holdninger er her en virkelig nem, men potent, som du måske forsøger. Det hedder Dandasana eller Stick Staff holdning. Medtag denne yoga øvelse i din daglige rutine for et sundt og bedre liv.

Dandasana (Staff Pose):

Se mere: Dwi Pada Viparita Dandasana Fordele

Hvordan gør man det:

Før vi kommer ind i detaljerne om, hvordan denne øvelse kan være til gavn for dig, er de trin for trin instruktioner til at udføre denne holdning. Det er en meget nem form for yogisk kropsholdning. Danda i sanskrit betyder pind og asana betyder holdning. Således er navnet pinden eller personale holdning er med rette. Først skal du sidde komfortabelt.

Du må bruge en matte eller et tæppe, hvis du ønsker det. Sæt nu lige op. Din overkrop skal være oprejst, men afslappet. Det anbefales at bruge en væg til støtte for dem, der har problemer med ryggen eller måske har problemer med at holde posen. Læk derefter dine ben ud foran dig. Hold dine ben og fødder hoftebredde fra hinanden og parallelt.

Dine siddende knogler skal presses i gulvet, mens du peger på kronen af ​​dit hoved til loftet som i forlænger og styrker ryggen. Hold lårene fast og tryk dem ned mod gulvet for at få støtte. Dine palmer skal være på gulvet støder op til dine hofter.

Se mere: Eka Pada Sirasana

Hold din forreste torso lige, men afslappet. Også slappe af dine skuldre samtidigt. Din nedre del skal jordes, mens du slapper af dine ben. Når du holder posen i mindst tredive sekunder, indåndes og ånder i overensstemmelse hermed. Følg instruktionerne omhyggeligt, og du er sikker på at få det rigtigt.

Hvordan hjælper det os:

Forstandere af Befæstelse:

Den første og mest grundlæggende fordel, der holder kropsholdning til vores krop, er at det forbedrer vores kropsholdning. Det forlænger eller strækker vores rygsøjle sammen med rette vores rygmuskler. Indsæt derfor denne øvelse i din yoga rutine, og alle disse vil sikre dig en bedre kropsholdning.

Modstand mod skader:

Øvelse af Dandasana strækker også vores skuldre og bryst. Samtidig nærer den også kroppens modstand mod ryg og hofteskader.

Se mere: Paripurna Navasana

Bedre fordøjelsessystem:

Denne yogiske holdning hjælper ikke kun med at forbedre vores fordøjelsessystem, men stimulerer også blodcirkulationen. Kontrolleret og regelmæssig vejrtrækning, mens du holder posen, når vi strækker vores overkrop er god til fordøjelsen. Sig farvel til dine fordøjelsesproblemer med denne øvelse.

Bevidsthed om krop og beroligelse af hjerneceller:

Det gør os opmærksomme på vores krop. Ikke alene er stiften eller personalet holdningen gavnlig for vores krop, men også det samme til vores sind også. Det hjælper med at berolige vores hjerneceller. Det hjælper med at skabe en beroligende effekt på vores sind. Bare ti minutters praksis med denne yogiske holdning vil gøre underværker til din mentale sundhed.

Forbedrer justering af krop:

Inklusive Dandasana i vores daglige yoga regime vil hjælpe med at forbedre tilpasningen af ​​vores krop. Det giver også en mild strækning for hamstrings. Således anbefales denne øvelse til aktive mennesker, der er involveret i aktiviteter som sport eller dans.

Pin
Send
Share
Send