Skønhed og mode

Top 15 Moderne Barstole Designs

Pin
Send
Share
Send


Det mest hændte og efterspurgte er at designe en lille bar i hjørnet af huset eller lejlighederne. Det er vigtigt at vælge den rigtige type stol til din spændende tæller for at slappe af og nyde de unikke smag af øl og vin.

Barstole eller afføring er designet i mange attraktive designs og materialer, og du løser den der passer mest ud af stedet.

Seneste og stilfulde barstole:

Lad os se på top 15 forskellige slags stole, som kan placeres i stængerne.

1. Stilfuld Bar Stole i Sort:

Moderne og særprægede er disse metalstole i sort. Stolen har en heavy metal base for at modstå stolen kan justeres i henhold til din højde og komfort zone og har tydelige plastik sæder. Denne meget smarte stilfulde barstol, der kan lette miljøet og ser cool ud i barer, der er designet på en moderne måde.

2. Designer Gennemsigtig Barstole:

Stolstolestolen er lavet af polycarbonatfibre, og sæderne er lidt buede udlån et attraktivt udseende til det. Barstolen har faste metalben med ideel fodstøtte og leveres i forskellige gennemsigtige eller faste farver, og du kan vælge den ene efter dine indretninger.

3. Round Shape Kunstneriske Bar Stole:

Disse er smukke, klassiske antikke højstole stole, som var i brug for årtier siden, men synes at være elegante, når de holdes tæt på din bar tæller. Stolen er rund i form, som opretter ryglæn designet i rent læder, selv med stabile jernben til at udlåne komfort, mens du sidder.

4. Metalliske Bar Stole:

Stolestangen er designet af slidstærkt og robust stålmetal og har glat og blank finish. Benene er designet på en anden og stilfuld måde, med en støtte foran, hvor i kan holde dine ben og sidde er en afslappet kropsholdning. Stolen har et blødt polstret sæde, og farvekombinationen giver mere kig på stolen.

5. Solid ryglænstole:


Her kommer en høj bar stole med solid ryglæn med hyggelige, glatte polstret sæder. Træstolsstole er designet på en sådan måde, at den øverste halvdel af kroppen er over baren og den stærke ryglæn gør det muligt for dig at nyde din drink sammen med venner eller familie.

Se mere: Gyngestol til børnehave

6. Comet Shaped Modern Bar Stole:

Stolen er designet i form af en komet med trompetstilet robust base. Stolsstolen har en lav plads og er utrolig komfortabel. Stolene er tilgængelige i mange levende farver og giver et livligt udseende til miljøet.

7. Natur inspirerede bar stole:

Stolen er inspireret af naturlige økologiske og ser meget til øjnene. Den har kunstneriske, rundfladede ben designet med metal- og træstoler med puder, der giver mere komfort og giver et godt kig på det sted.

8. læder bar stole:

Stolene har et fascinerende og unikt udseende med lav ryglæn. Stolsstolen har metalben og puden er lavet af brunt læder med korrekt fodstøtte. Denne type barstole kan placeres i enhver slags barer, da den ser fantastisk ud og er temmelig behagelig, når den sidder.

9. trendy bar stole:

Stolen har en høj ryg, hvor den har lameller, der er vandret placeret på bagsiden. Denne type barstole linser et luksuriøst udseende til miljøet og er ideel til landskab eller koloniale huse. Retro og stilfuld bar stol er disse, som kan være en del hvis nogen bar værelse.

10. Bambus Barstol med Wicker Sæder:


Stol bar stol er designet af bambus og vises smukke og er iøjnefaldende en er placeret tæt på baren. Det oplyser atmosfæren og den generøse ryglæn, som er udformet til udlånskomfort og kurvstoler fremhæver stolens udseende med mange folder.

Se mere: Nye Barber Stole

11. Moderne Bar Counter Taburetter:

Stolen har en meget behagelig udsigt og fremstår usædvanligt elegant nær bar tællere. Zebra print på ryglæn ser meget iøjnefaldende og stolene kan svinge i alle vinkler. En stilfuld og aldrig gået ud af mode er disse barstole. De er de ideelle, mousserende awesome trykte bar bordstole.

12. Woven Tall Bar Stole:

En bar stol lavet af naturlige og slidstærke materialer, stolens ramme er lavet af massiv mahogni og sæderne er håndvævet, hvilket gør det til at virke utroligt. Stolen er lang i højden, og det er meget efterspurgt, da det får et utroligt blik på det rum og ser meget sofistikeret ud og placeres.

13. Swivel Bar Stole i Blå:

Denne stole kan dreje eller dreje i hvilken retning du ønsker. Det har fladt ben og behagelige armlæn med ordentlig fodstøtte, og blød polstret blå farvepude ved siddepladsen og i baglæns udlån øger komforten når den sidder.

14. Unik Shark Shaped Bar Chair:


Stolen er designet i form af haj mund lavet med robuste plastfibre. Den unikke form af stolen giver et attraktivt og charmerende udseende og er blikfang. Så en gang placeret tæt på bar tæller tilføjer mere forbedret look til stedet.

Se mere: Små Balkon Stole

15. Justerbar barstol:

Disse typer stole findes i mange forskellige og beroligende farver. Stolene har læderrexinbelægning og kan justeres efter din højde. Stolene er generelt placeret i korrekt bar samt til kommercielle rum, da de er omkostningseffektive og robuste.

De forskellige flotte stole sammen med attraktive vinholdere gør atmosfæren mere behageligt og et ideelt sted at slappe af med venner og familie. Stolene er designet med naturligt træ, køligt plast eller metaller med ekstraordinære og elegante designs. Således udlåner du mange muligheder for at vælge mellem og design bryggeri, afslappende miljø.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: 30+ Best Modern Living room bar ideas of 2018 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send