Skønhed og mode

Edamame Under Graviditet

Pin
Send
Share
Send


Ting kan være lidt vanskelige at forbruge, mens de er gravid, da kræfterne i din krop ikke er almindelige. Mens en sund kost er, hvad du har brug for, kan tingene ændres lidt for at gøre maden så velsmagende som muligt for dig. En af de mest almindelige og anbefalede fødevarer at spise er Edamame.

Hvad er Edamame, spørger du?

Nå, det er faktisk en japansk snack, som bare er en simpel version af kogte sojabønner. Det er strømforsynet med næringsstoffer og andre vigtige kropsdele.

En kop edamam har mindst 6 procent af alle de væsentlige næringsstoffer, du skal bruge på en dag, undtagen D-vitamin. Det betyder, at du får 20 til 40 procent af det daglige indtag af protein, folat, fiber, jern, fosfor, magnesium , mangan, thiamin og vitamin K. Det betyder stort set, at du får omkring 180 kalorier. Det er en kilde til sundt fedt med flerumættede fedtstoffer som omega 3 og alfa-linolensyre. Edamame giver også en komplet protein kost med essentielle aminosyrer, der er nødvendige for kroppen.

Så med denne kop edamam under graviditeten vil du give dig 10 procent af det calcium, din krop har brug for med C-vitamin, jern og K-vitamin, der følger dem. Edamame er kendt for at reducere risikoen for livsstilsrelaterede sygdomme.

Se mere: Er græskar godt til graviditet

Kan du spise edamame når gravid?

Edamame under graviditet spiller en stor rolle i udskiftning af bønner i svangerskabsdiet. At være rig på proteiner, folsyre, calcium og vitamin A & B er det en af ​​de mest anbefalede fødevarer til den korrekte udvikling af fosteret. Men da Edamame er et sojaprodukt, bør du og skal forbruge det efter overvejelse af din læge rådgivning, siden du er gravid. Økologiske sojaprodukter anbefales hovedsageligt til forbrug i graviditetsperioden.

Fordele ved Edamame?

Edamame under graviditet og endda komplimenterer hjerte-, knogleresundhed og fedme og giver også midlertidig lindring af symptomerne på overgangsalderen. Mens det er de generelle fordele, lad os se på positive ved at spise Edamame mens gravid. For det første, at være en rig kilde til plantebaseret protein, er det meget velegnet til vegetariske mødre, der har brug for det høje proteinindtag.

For det andet er det en fødevare med lavt kalorieindhold, der er rig på næringsstoffer.

For det tredje er det en værdsat kilde til B-vitamin og reduceret risikoen for for tidlig arbejdskraft.

Så kan gravide kvinder spise Edamame? Det kan du tro. Sojabønner i deres enhver form er gode former for vigtige vitaminer til gravide eller dem, der forsøger at være gravid.

Har det nogen side påvirker?

Så godt som det kan virke for en gravid kvindes sundhed, har den faktisk få bivirkninger.

For det første må kvinder med allergi relateret til soja ikke forbruge dem.

Selv hvis du ikke er det, kan du passe på kvalme, kløe og diarré, hvis du udvikler en.

For det andet, hvis du er på nogen form for antidepressiva eller blodfortyndende medicin, skal du ikke engang røre ved sojaprodukter, som kun øger chancerne for blødning.

For det tredje kan forbruge store mængder soja føre til forstoppelse og kramper. Så pas på.

Endelig anbefales det at forbruge økologisk soja frem for genetisk manipuleret, hvilket vil øge risikoen for miskarriere, hvis nogen.

Se mere: Paneer i graviditet

Hvordan man forbruger

Nu, hvis du er sikker på, at du ikke er allergisk og ikke har andre sundhedsmæssige problemer, der kan forårsage et problem og har fået en nøgle fra din læge, kan du prøve at forbruge Edamame under graviditet på forskellige måder.

  • Bare kogning dem med en knivspids salt gør dem til en god snack at munch på.
  • Tilføjelse af dem rå eller kogte i dine retter og salater og supper smager godt.
  • Du kan lave en pasta ud af det og blande det med tomat eller endda mynte og bruge dem som dips.
  • Ærmelæg med Edamame gør en god kombination.

Husk nu, Edamame er lavet af soja, og hvis du stadig undrer dig, kan du spise Edamame mens du er gravid, du kan betale din læge et besøg og få det afklaret med ham. Forbruger Edamame mens gravid er blot et af de få ting, du kan gøre for at forbedre dine ernæringsniveauer. Der er dog mange måder at du kan prøve og gøre det samme. Glem ikke at medtage dem i din daglige dosis sund mad!

Se mere: Løg mens gravid

Se nogle af de online portaler eller endda få en afslappet samtale med dine venner, som måske har været gravide tidligere, som ville være erfarne nok til at give dig nogle autentiske og pålidelige svar på dine spørgsmål.

Se videoen: TV 2. Alt Det Vi Deler (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send