Frisurer

9 Trend frakoblede underbud for mænd i 2018

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du at få en ny frisyre denne gang? Besluttet på afbrudte underbukser, men forvirret om, hvilken man skal få? Ingen sved. Vi har dækket alle nit og stykker af de bedste og populære frakoblede underbud, som du muligvis kan tænke på. Disse haircuts giver ikke blot en ny personlighed i dig, men også en ny stil.

Bedste disconnected undercuts for mænd med billeder:

Lad os tjekke de øverste 9 afbrudte underbukser, der er trendige i 2018.

1. Cool Messy Pompadour Undercut:

Dette er en meget flot udkoblet underskåret frisure, uanset hvordan du ser på den. Sidens del af hovedet har moderat fade med det øverste hår, der er stylet i pompadour mønster. Denne underskårne frakoblede frisure kan se lidt rodet ud, men er faktisk meget stilfuld og også cool.

2. Slicked Back Undercut:

Denne underbenede frisure har en flot udkoblet underskudsfade, der ser ud på linje med resten af ​​frisure. Sidene har en meget høj fade, mens toppen er blevet kæmmet for en flot slicket hårklipp. Denne nedskæring har helt sikkert den dristighed og charmerende følelse af det. Denne frisure vil også se godt ud med et skæg.

3. Beskidt Textured Quiff:

Dette er en meget sprængende leder mænds frakoblede underskæring. Siderne har moderate høje skaldede falder, mens den øverste del af håret er blevet styliseret i et quiff-type hårmønster. Hårklippet har absolut brug for noget omsorg for at holde quiffet på plads. Brug af hårprodukter anbefales til at opretholde det quiff, som kan ødelægges meget nemt. Hele klippet har en helt rodet følelse af det.

4. Side Del Comb Over Undercut:

Hvis du leder efter afbrudt underskæring, så har du fundet den perfekte. Her har siderne af hovedet lavt fade, med aftagende mod toppen, hvor håret holdes moderat langt og sidebevæges mod venstre eller højre ved hjælp af sidedelen. Hårklippet ser godt ud, især når du farve dit hår og have et godt skæg.

5. Classic Slicked Back Undercut:

Denne korte frakoblede underskæring omfatter en kort fade på siderne, hvis hovedet over ørerne, mens hoveddelen af ​​hovedet har en klassisk udseende slicked tilbage haircut. Den øverste frisør løber fra forsiden til bagsiden, hvilket giver dig en helt fantastisk udseende slicked frisyre. Håret ser også godt ud og slank.

6. Brushed Back Undercut:

Hvis du er på udkig efter en frakoblet underskud mænds frisure, så tjek denne børstede rygstil. Denne frisure indeholder en hudfade på siderne af hovedet, med virkelig lange hår på toppen, børstet mod ryggen for et flot og voluminøst udseende. Man kan bruge forskellige hårprodukter eller hårblæser for at øge hårets volumen såvel som tekstur.

7. Disconnected Undercut med langt krøllet hår:

Dette er en lang frakoblet underbukser. Denne haircut har en buzzed off falmede sider, virkelig hud falme, med virkelig lang rodet frisure på toppen. Dette er helt fantastisk til dem, der har krøllede frisurer. Klippet ser lidt rodet ud og håret skal opretholdes dagligt for at holde det fri for snavs og støv.

8. Beskidte og spiky frakoblet underskæring:

Dette er en fantastisk kigger frakoblet asiatisk frisure. Dette hårklipp giver et skaldet falmet sideudseende, mens det øverste hår er stylet i rodet og spikagtig tilstand. Faktisk ser meget unik ud og denne frisure giver dig det ultimative asiatiske type look. Denne snit er meget smuk endnu meget sofistikeret.

9. Pomp Hawk Undercut:

Hvis du leder efter afbrydede underskuds sidehalse, så prøv den ene ud. Denne haircut giver helt falmede sider med en sidedel, der hjælper dig med at skabe det øverste hår i en helt Mohawk-stil kombineret med funktionerne i en pompadour. Hårklippet ser meget rent og iøjnefaldende også. Definitivt vil dreje et par hoveder. Håret kan også farves efter din smag.

Disconnected undercut frisurer bliver mere og mere populære dag for dag. Og det er derfor, du skal gøre alt om disse nye typer af hårklipp. Uanset om det er pompadour stil eller børstet tilbage stil - du kan få det hele. Denne liste dækker hver enkelt af dem, så du behøver ikke.

Pin
Send
Share
Send