Skønhed og mode

9 Forskellige typer af pyjamashorts med billeder

Pin
Send
Share
Send


Pyjama shorts er meget stilfulde og mest udbredte kjole de fleste foretrækker om sommeren. Du vil få mange typer af denne kjole med forskellige designs. Du kan bære den med nogen af ​​dine favorit top og være stilfuld. Populære materialer, der bruges til at lave shorts, er bomuld, satin, polyester, fløjl osv. Du kan vælge materiale og design som du ønsker.

Nyeste og stilfulde design af pyjama shorts til kvinder i mode:

Disse er nogle top 9 pyjama kort design at prøve.

1. Trykte Pajama Shorts:

Dette er en sød kvinders pyjama kort trending nu. Det er trykt super soft jersey, som du kan bruge til at tilføje nogle ekstra stilfulde udseende til dig selv. Det korte materiale er rayon og elastan, som vil gøre dig komfortabel. Dette er et lavt design, du kan prøve med enhver top.

2. Cute Pajama Shorts:

Hvis du vil have en sød pyjamas kort, kan du prøve det her. Dette er en meget afslappende type og kan bruges som sovetøj. Dette er bomuldskort og egnet til at slappe af i sommersæsonen. Materialet er trykt og et knudet stof. Prøv det ud for at få et sødt udseende.

3. Silke Pajamasæt:

Dette er en af ​​de sexiest silke pyjama kort sæt du kan prøve. Den er lavet af fineste materiale, der er blødt og åndbart. Du kan vælge det som sovetøj og vil være blødt på din hud. Toppen har en V-hals og justerbar spaghetti-rem. Det kan også vaskes af maskinen.

4. Blomstret Designet Bomuld Shorts:

Dette er en meget stilfuld lyserød farve kvinders bomuldspajama kort. Det er meget smukt med de roser blomster på den. Den er lavet af rayon materiale. Den korte er afslappende med justerbar elastisk talje og trækstræk. Match med din favorit top med den.

5. Plaid Pajama Short:

Plaid pajama kort er et smukt design, som hver kvinde vil elske at bære. Denne korte er et sødt design og leveres med en justerbar snor. Match det med nogen af ​​dine søde toppe og vær stilfuld. Få denne flannel plaid pyjama shorts og sove komfortabelt.

6. Burgund Stribet Pajama:

Vær forberedt på at sove i denne hyggelige bourgogne-stripede korte pyjamashorts. Shortsen er lavet med elastik, der nemt justeres. Materialet er strækbart, så der vil være masser af plads til at strække, hvilket er meget behageligt. De vandrette striber ser fantastisk ud på denne korte.

7. Velvet Pajama Shorts:

Hvis du er fan af sammet materiale, er dette et godt design. Du kan bære denne pyjama kort, mens du sover. Dette er en lyserød farve sammet shorts med elastisk talje og træk strenge. Kombiner det med alle toppe og slappe af mens du sover.

8. Red Borda trykte shorts:

Dette er et meget stilfuldt damer kort pyjama design, du kan vælge. Designet selv ser meget stilfuldt ud, og du kan bære det med din yndlings top. Dette er lavet af polyestermateriale med bomuldsblanding. Det fik også hvid blonde på sine kanter. Du kan gå til det, hvis du vil prøve noget nyt.

9. Blue Dolphin Pajama Short:

Dette er en multifunktionel pyjamas kort for dame. Du kan prøve dette som et lounge slid, sportstøj og endda et slidstøj. Den har elastisk talje og kontraststing rundt om shorts. Dette er lavet af polyester og spandex materiale med mini længde. Prøv disse stilfulde og attraktive shorts med matchende top og slappe af selv.

Pajama shorts er multifunktionelle, og du kan vælge den til at være stilfuld og sexet på samme tid. Prøv ethvert design, du kan lide fra alle ovennævnte typer. Vælg attraktive farver med afslappet pasform. Materialet skal være åndbart og løs.

Se videoen: DIY Kommode gestalten (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send