Skønhed og mode

Kan du spise salat når gravid?

Pin
Send
Share
Send


Graviditet er den mest vidunderlige fase i en kvindes liv. det største bekymring for de fleste af de vil-være-mødre er at spise en rigtig og afbalanceret kost. Mens læger og sundhedspersonale rådgiver masser af frugt og grøntsager nogle lige spørgsmål, der er salat godt for graviditet. Nå kan du nyde at spise salat under graviditeten, da du køber friske og økologiske dem og vasker dem ordentligt før brug. Salat er en fælles grøn bladgrøntsag, der er en integreret ingrediens i de fleste salater. Det er en fremragende kilde til vitaminer, mineraler og kostfibre. Læs videre for at lære om sundhedsfordelene ved salat under graviditeten.

Men hvad taler vi om? Salat! Salat er en løvfrugt. Det spises hovedsagelig ubehandlet og anvendes i salater. Det er også grillet bortset fra at blive inkluderet i supper og wraps. Den er strømforsynet med antioxidanter og fremmer lavere kolesterolniveauer. Salat hjælper også dig med at tabe sig, på grund af det rige næringsstof i grøntsagen. Top det på dine krakkere og gør det til et punkt at medtage i din kost.

Fordele ved salat under graviditet:

Under graviditeten gennemgår kroppen på flere måder tilpasning til det voksende fosteret i livmoderen. I løbet af denne tid er det vigtigt for moderen at få optimal dosis af vigtige vitaminer og mineraler. Din baby er fuldstændig afhængig af dig for dets ernæringsmæssige krav. Mens der er flere gode fødevarer, der skal tages under graviditeten, er salat også et af de mest anbefalede kostindtag til gravide kvinder. I det følgende er der flere ernæringsmæssige fordele ved salat, som du aldrig må ignorere, især når du er gravid.

Se mere: Er okra god til graviditet

  • Vitamin K:

Salat er kendt for at være kraftværket af K-vitamin. Dette vitamin hjælper blodpropper og det reducerer risikoen for blødning under graviditeten. K-vitamin passerer til det voksende foster, fra moderens krop, gennem moderkagen.

  • fibre:

Kostfibre er meget gode for kroppen og forhindrer forstoppelse og andre tarmrelaterede lidelser under graviditeten. spiser salat, mens du forventer, giver dig overflod af disse fibre og hjælper med at overvinde disse almindelige klager under graviditeten.

  • Vitamin A:

Det er blevet sagt at en kop salat opfylder 19% af det samlede vitamin A-krav i kroppen. Dette vitamin er meget vigtigt for den embryonale vækst, det er udviklingen af ​​centralnervesystemet, åndedrætsorganerne og kredsløbssystemet hos den voksende baby.

  • Folsyre:

Folinsyre i din kost hjælper med at forhindre forekomsten af ​​fødselsdefekter i din baby. Desuden forhindrer det også, at anæmi udvikler sig i de tidlige stadier af din graviditet. Salatblade har et meget højt indhold af folsyre og skal derfor indgå i din daglige kost.

  • Kalium:

Salat er også en rig kilde til kalium, der hjælper med at opretholde optimal elektrolytbalance under graviditeten. Mangel på kalium i kosten resulterer i kramper i benet, hvilket forårsager ubehag under graviditeten.

Se mere: Gulerodssaft under graviditet

  • Calcium:

Calcium er nødvendigt for den stærke knogleudvikling af den voksende baby og forhindrer også osteoporose hos forventede mødre. Spise salat under graviditeten giver dig en god dosis calcium.

  • Vitamin B-kompleks:

Salat har også meget højt indhold af B-kompleks gruppe af vitaminer som riboflavin, pyridoxin og thiamin. Disse væsentlige vitaminer er nødvendige for at sikre overordnet godt helbred for moderen og barnet.

Vær dog forsigtig med de bivirkninger og risikofaktorer, der er forbundet med salget af salat under graviditeten.

Salat med dets ernæringsmæssige fordele anbefales stærkt under graviditeten.

  1. Det er vigtigt at sikre, at du spiser den rigtige type salat til positive resultater. Mens du vælger salat, vælger du de mørkegrønnere, da de er bedre med hensyn til ernæring. Brug også kun friske blade og undgå de visne.
  2. Det anbefales kun at bruge økologisk salat, der er fri for skadelige virkninger af pesticider, gødninger og andre kemikalier. Før du bruger salat, skal du sørge for at vaske dem grundigt for at fjerne spor af snavs og pesticider.
  3. Brug kun koldt vand til at skylle salatet, når du skal rengøre. Hvis ikke, kan du miste sprødheden af ​​bladet, der er kendt for at tilføje smag til din salat eller wrap.

Se mere: Selleri under graviditet

Så nu er sundhedsfordele ved salat under graviditeten kendt. Du kan nyde at spise dem i dine salater eller andre sunde præparater under graviditeten. En skål salat indeholdende salat vil ikke kun bremse dine sultens trang, men også give dig den nødvendige dosis af vitaminer og mineraler. Følg blot de ovenstående sikkerhedsretningslinjer og husk at spise moderat.

Pin
Send
Share
Send