Tattoo Designs

9 Latter og skræmmende Clown Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Den røde næse griner fyr er hvad billedet vi tænker på, når vi taler om klovn. Dette standardbillede af klovn kan også fremvises i en anden billedramme, og når dette skitseres som en tatovering, er det et ægte kreativt arbejde, som man simpelthen behøver at værdsætte.

Stilfulde og bedste Clown Tattoo Designs:

For at få en god ide om disse forskellige billeder af klovn her er de 9 bedste klovner tatoveringsdesign med billeder !!

1. Laver Clown Tattoo Design:

Den latterlige klovn er absolut den første valg, når vi tænker på klovntatuering. Denne tatoveringsdesign passer godt som en arm tattoo til både piger og drenge. Clown face tatovering er portrætteret med et åbent faldet kæbe latter ansigt.

2. Crying Face Clown Tattoo Design:

Dette er et af de andre ansigter udstillet af designerne, hvor klovnefladen kaster tårer og populært kendt som tatovering med gråt ansigt, som kan blækkes som en arm eller ben tatovering design.

3. 3D Clown Face Tattoo Design:

3D-clowntatoen har helt sikkert fået sin betydning for dens storslåede udsigter og design. Billedet, der er tegnet i 3D-billedet, er yderst kreativt med minut detaljeret arbejde, der kræver en hel del tålmodighed og tid.

4. Evil Clown Tattoo Design:

Ondskab er den anden side af tatoveringsdesignet i grinende ansigt. Denne onde ansigt skræmmende klovne tatovering er inked med en enkelt blæk da farverig tatovering kan tage meget tid på at male hver del af ansigtet. Denne onde tatoveringsdesign mange børn rent faktisk kan lide at have.

5. Angry Clown Tattoo Design:

Den onde ansigtsklovn tatovering er normalt ikke slidt tatovering design på grund af sin negative følelse bragt ud af designet, men mange unge har denne tatovering har det som en midlertidig en, der kan slettes efter et par uger.

6. Girl Clown Tattoo Design:

Pigen clown tatovering design er et nyt design, der har fået meget opmærksomhed fra kvinden menneskemængden. Siden klovnen før hvor blæk kun med menneskets ansigt i tankerne, men denne pige tatovering med langt hår og en land pige hat look er en super cool givet af designerne.

7. Skull Clown Tattoo Design:

The Clown Skull Tattoo er et sædvanligt tatoveringsdesign, men den måde, dette kraniet ansigt er bragt ud er højdepunktet og udfordringen for designerne at blæk dem. En sådan udfordring er kraniumklovens tatoveringsdesign. For at gøre det sjovere er et tæppeformet skull tatoveringsdesign blækket rundt om armen.

8. Box Spring Clown Tattoo Design:

Denne innovative og sjove udseende skøre klovntatoveringer, der stiger ud fra forårskassen, kan være en af ​​de kreative og latterlige design. Klovnefladen er malet med farverige farver. Øjnene er ret store med små nerve detaljer med pony udseende ører.

9. Glad og Sad Clown Face Tattoo Design:

Glad og trist clown face sleeve tatovering kan bringe det tosidede ansigt af et menneske på kunstnerisk måde. Det lykkelige ansigt er ret forskelligt malet med et stærkt smilende ansigt og det grædende ansigt blæst med et åbent mundskrigende ansigt. Smil nu og græd senere er temaet bag tatoveringen.

Det lykkelige ansigt tatoveringsdesign er absolut de mest elskede designs af alle aldersgrupper, men de andre følelser som vred, trist, ondt, grædende ansigt kan være en af ​​de tatoveringer, der er tæmmet som en af ​​de faser, hvor vi er under et trist og følelsesmæssigt ansigt. af vores liv. Disse tatoveringer vil lære dig lektionen i dit liv; få nogle positive ansigtsmønstre for dine positive ambitioner.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send