Skønhed og mode

Stup Bra & Wearing Tips

Pin
Send
Share
Send


Bra, et stykke indre slid, der bæres af kvinder over hele verden, har overraskende en række sorter. Overrasket? Nå, vær ikke. Ligesom vi ikke bærer den samme slags tøj altid, er vores indvendige slid også stylet anderledes. Det er vigtigt for kvinder at vælge den rigtige type bh til den rigtige kjole. Du kan klæde dig i en smuk blonde kjole, lægge smukke sko og bære dyre smykker, men ender med at se ud af sted, fordi du har en forkert bh. Så lad os diskutere en bestemt type bh fra de mange slags. Denne bh hedder springbrønden. Nu er Plunge Bra af to typer. Den grundlæggende springkonsol og U-dybden / dybdækningen.

Dyk Bra:

Dette er den grundlæggende dunge bh, der er designet på en sådan måde, at du kan bære meget skåret tøj og din bh vil ikke vise. Kobberne af et springkæde bøjes sammen i bunden mellem brystene med et tyndt midterstykke. Du kan bære nogen lave halsbånd eller dem, der er bredt beskåret, fordi dukkebræt har stort set brede skulderstropper.

Se mere: Bedste polstret BH

U-dybde eller dybdæmpning Bra:

Denne slags bh, der almindeligvis betegnes som U-dybden eller Deep-dunge bh, er specielt designet til virkelig lave halsbånd. Halsen på din top kan være meget lav, men du kan stadig opleve støtten af ​​en bh med dit spring / dyb bøjle bh. Det har generelt underwire, der yder støtte.

Den slags toppe eller kjoler, der generelt bæres af et grundlæggende spring eller U-dybde / dyb dykkebøjle, har lav hals. U-dybde eller dybdæk er specielt designet til toppe eller kjoler, der har ekstremt lav hals og går hele vejen ned, mens de grundlæggende dunge bh er gode til at blive båret under med lidt lave og afslørende halsbånd. Så hvis du planlægger at bære den rigtig smukke top, du har købt for nylig denne weekend, så fortsæt og vælg et grundlæggende spring eller du vælger en dyb bøsse bh for den ultimative komfort og støtte. Du er sikker på at se godt ud.

Se mere: Candy Bra

Brugtips:

Her er dukketøjets bragte tips. Tro det eller ej, men selv dit indre slid har en bestemt måde, hvorpå den skal bæres. Måske har du ikke været iført din bh lige alt dette mens det er derfor, du følte ikke hundrede procent behageligt og trygt. Men det er ikke for sent, følg disse enkle trin, og du ville vide, hvordan du skal bære din bh perfekt.

Placer dine arme gennem ærmegabene og klap i ryggen. Begynd med at lægge dine arme gennem ærmegabene og træk det op på dine skuldre. De fleste bras har en lås på bagsiden, som forbinder venstre side til højre. Hold de to ender med hver af dine hænder og sæt kroge ind i løkkerne.

Justering af stropperne:

Næste trin er at justere stropperne på dine skuldre perfekt, så de ikke hænger løs eller ikke er for stramme. Du finder en lås hver på bagsiden af ​​hver rem. Træk bare ned eller op låsen efter dit behov og komfort. Begge klemme skal være på samme niveau.

Bøj ned for at justere positionerne af kopperne:

Stå og bøj ned, så ryggen sænkes lidt ned. Dette hjælper med at justere og kontrollere bevægelsen af ​​dine bryster.

Se mere: Camisoles med indbygget bh

Billeder Kilde: Shutter lager 2.

Se videoen: EN GAMING SETUP FRÅN WISH! ÄR DET BRA?? (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send