Skønhed og mode

15 bedste børneparaplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Generelt paraplyer er små paraplyer, der er designet kun til dine børn. De fleste af paraplyerne er lavet med børnevenlige designs på baldakinen, såsom tegneseriebilleder eller andet dyresign som ænder, tigre, kaniner, frøer osv. Det er velkendt, at børn hele tiden ændrer deres interesse og vil have alt legetøjet og tilbehør til at matche den nye mode, så at give dit barn en paraply er et meget godt valg.

Seneste og bedste børneparaplyer:

Lad os checke nogle smukke designs af paraplyer i forskellige modeller, som er helt sikkert meget imponerende.

1. Kids Pirate Paraply:

For alle de håbende pirater med deres øjenpletter og papegøjer er denne slags piratparaply til børn det ideelle valg for et barn at gøre al den sjove aktivitet som skattejagt, sejlsport mv. Med 3D-funktionerne af piratflagge, sværger disse paraplyer giver også et godt udseende.

2. Kids Dinosaur Paraply:

Når vi læser vores børn dinosaurhistorier gennem deres barndom og mest af tiden kan de huske og udtale de forskellige arter og deres navne bedre end os, er disse slags dinosaurparaplyer et must for dem.

3. Amazing Kids Bubble Paraply:

Kids bubble paraplyer er de mest kære af de små børn. Bubble paraplyerne har en fuld runde kuppel. Telt af paraplyen er sædvanligvis klar plast og tegneserieforsker, og derfor er de så elskede af børnene. Bobleparaply kan tilbyde mere dækning, og man kan se gennem baldakinens panel.

4. Animal Print Kids Paraplyer:

Børn har generelt et meget uskyldigt sind, så snart de ser alle de dyreprints og stilarter, de bliver tiltrukket af, og disse typer paraplyer er de der bruges mest på grund af deres enkle og lette udseende.

5. Trykte Kids Black Paraply:

Som vi alle ved, at børn normalt ikke kan lide enkle og almindelige ting, så er sorte paraplyer normalt ikke smukt af barnet, men at sætte nogle fantastiske grafik i den enkle, enkle sorte paraply gør det fascinerende for de små børn.

6. Awesome Kids Beach Paraply:

Børn elsker normalt farver, så disse typer farverige parasoller tiltrækker de små børn. Det giver ikke kun beskyttelse mod regn, men også det giver en passende skygge fra solen, og man kan nemt nyde strandatmosfæren uden risiko for at blive solbrændt.

7. Folding Paraply Børn:

Disse typer af børns sammenklædnings paraplyer er ret gode og nemme at bruge; fordi de er foldbare, så det kan nemt gå ind i småbaksiden af ​​børnene. Disse foldede paraplyer kommer i forskellige farver og stilarter og er et af nødvendighederne for de regnfulde dage.

8. Smuk prinsesseparaply til børn:

Disse er de mest sødme paraplyer, der nemt vil lyse op på dit barns regnfulde dage. Prinsessens paraplyer synes generelt om pigerne. Disse slags paraplyer har generelt meget lyse farver og er meget smukke, og de tiltrækker næsten alle.

9. Kids Rain Paraplyer:

Disse paraplyer er meget veludformet til at holde sig godt i regnvejrene. Denne slags regnbestandige paraply kan også være designet med den robuste ramme og ribben lavet af et materiale som glasfiber. Sammen med regnbeskyttelsesevnen har de også et meget fascinerende udseende.

10. Rex børneparaplyer:

Hvis du ser sjovt dyr designet paraply til dine børn, så vil dette være godt valg for dine børn, dette er en foråret indlæst type paraply. Håndtag er ret godt, og det giver et godt greb til dine børn. Lav et smil på dit barns ansigt på kommende regntid.

11. Hvid Baby Girls Paraply:

Varianter i forskellige mønstre kan fange seernes opmærksomhed og det samme med denne type paraply. Dette er simpelt, men flot udvalg af paraply til din baby pige, du vil få plast håndtag type så blødt greb til piger. Dette attraktive trykte design kan også få folkes opmærksomhed i regnperioden også.

12. 3D Frog Umbrella Kids:

Dette er nylon lavet paraply til børn; Du får manuel åben og tæt stil. Stickbue er god til greb; Dette er barnets størrelse af paraply, som er tilgængelig i 3D-trykt frø på den. Du børn vil elske denne type paraply til skoletid.

13. Pink Paraply til Piger:

Hvis du vil holde din baby pige tør i regntiden, så er dette det bedste valg af paraply til hende, dette er lavet i korrekt størrelse med perfekt touch og med en smuk lyserød farve. Materialet er i en solid type kvalitet og fint håndtag med let greb til 3 årig pige.

14. kinesiske børneparaplyer:

I henhold til vores krav forsøger vi at finde forskellige sorter af sorter under indkøb, og så kan vi prøve en kinesisk model af paraplyer til vores børn mindst én gang. Dette er en automatisk åben paraply til din baby, det er let at bære, og du får en buet type håndtag, som er nyttigt for din baby i regntiden. Du vil få solid trykning på paraply, som helt sikkert fanger opmærksomheden.

15. Solskins paraply til børn:

Gul farve indikerer solskinnet, og hvis du har gulfarvet paraply til dine børn, så vil de helt sikkert elske at have dette. Dette er moderigtigt og enkelt eller nemt at bruge, mens dine børn går i skole. I regntiden hjælper den gule farve til den lyse farve i mørkt regntid, forsøge at give denne gule krumme let at bruge håndtag med gul top paraply til dine børn.

Børneparaplyer er ikke kun funktionelle paraplyer for at forhindre børn i regn eller sol, men står også for børn selvudtryk. Børn nyder at bruge paraplyen, som viser deres personlighed enten i de regnfulde dage eller solrige dage.

Pin
Send
Share
Send