Frisurer

6 Bedste Brude Frisure videoer

Pin
Send
Share
Send


Ved at følge nogle enkle trin kan du skabe underværker til dit hår til din særlige dag. Brudefrisure er mere at gøre med komfort og elegance bortset fra at se anderledes ud. Brudehåret skal være sådan, at det også komplimenterer din brudekjole, uanset om du har iført en lehanga eller en kjole eller bærer en dupatta. Det varierer også fra den slags tilbehør du har valgt til dit hår som maangtika eller slør eller en broach.

Top brude frisyre videoer:

Hvis du planlægger at bære en lehnga på din bryllupsdag, så skal du sikre dig, at din dupatta er godt sikker med håret. Nu en gang det er besluttet afhængigt af hårets længde kan du vælge denne stil.

For dem der ikke har et langt hår, men opfordrer til det udseende af en brud, hvor alle øjnene er lige på dig. Denne video hjælper dig med at få et perfekt hår selv i kort hår. Også denne frisure er ideel, hvis du vil bruge dupatta på dit hoved og anvende en maangtika. Sideskille giver også et yndefuldt udseende. Du skal sætte maangtikaen for hånden, så den kan sikres godt.

Når du er en brud i en kjole så er alt du behøver for at få adgang til dit hår på den bedste måde og også holde det behageligt. Denne video vil være nyttig, selvom du har et kort hår. Brugen af ​​tilbehør gør dit hår til at ligne en perfekt brud. Du føler dig smuk, elegant og selvsikker.

Til den lave lave do. Hvis du vil have krøller for at få dig til at se charmerende, så kan dette også prøves med. Denne frisure er enkel, ikke kun i form af tid, men også at brugen af ​​hår straighter og krøller gør det endnu mere simpelt og elegant. Når du er færdig med krøllerne, skal du binde håret til en bolle og sikre det godt at holde det på plads. Du kan bruge serum til at tilføje skinne. Brug derefter tilbehør, herunder naturlige blomster i din bolle, og her har du en elegant brud i en kjole.

Hvis du har en mellemlange hår og meget hoppende eller voluminøs, så er denne bikube frisyre perfekt til dit lange ansigt. Det aflange look gør dig ser elegant og høj. Denne stil er inspireret af udseendet af 1960'erne. Håret undtagen på forsiden og i nærheden af ​​ørerne rulles for at gøre krøller og bliver så kæmmet igen. Når du glatter håret så vil du se, at håret er blevet fluffy og derfor ser tykt og voluminøst ud. Følg derefter trinene i videoen.

Se mere: Asiatiske brude frisurer

For en sydindisk brud, der ønsker at bruge en bun frisure på hendes brude dag, er dette enkle og nemme d hår gør perfekt. Der er ikke brug for kunstig hår eller forlængelser, hvis du har langt hår. Uanset om dit hår ikke er så voluminøst, men det vil give dig et kig, du vil have.

Denne klassiske frisure vil faktisk få dig til at se klassisk til enhver lejlighed være det bryllup eller bare noget andet. Du skal bruge krøllejern og nogle tilbehør til dit hår. Hvis du har et mellemlangt langt hår, kan du prøve denne frisyre.

Se mere: Frisure til bryllup

Billedkilde: 1.

Se videoen: Brudefrisurer til bryllup 2018 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send