Frisurer

Top 9 smukke asiatiske lange frisurer

Pin
Send
Share
Send


Afhængig af de forskellige kulturer, race, stammer og kaste har kvinder over hele verden udpegede frisurer og frisurer, der danner deres grundlæggende karakterisering. Ligesom kvinder med farvet oprindelse har normalt en tykkere og mere hårfarvet hår med en garvet hudfarve, har kvinder af asiatisk oprindelse altid haft en tyndere meget glattere hårkoncentration med en hudfarve af porcelæn. I dagens artikel vil vi tale om de forskellige asiatiske inspirerede frisurer, som du kan sport, og tager en henvisning fra denne artikel.

1. Side Sweeps:

Til at starte med, fej håret til siden, og dette inkluderer de bløde frontlåse. Håret her falder blødt over panden og dækker det, mens resten af ​​håret falder frit i korte trin og lag. Dette udseende kan være perfekt parret med en sommerkjole og slip-ons eller nogle high neck laced top. Et lille klip eller et band kan også se smukt ud.

2. Pony Up:

En ponytails har for altid været en pige, der skal se. Det er en tidlig morgen jog eller en sen nat tur, en hestehale er fixer øvre for enhver kvinde og tager basen fra det, her er et asiatisk udseende til en hestehale. I modsætning til andre falder håret i bløde krøller mod ende af ponyen, mens bunden er fastgjort med et smukt bånd.

3. Klassikerne:

Den forreste kant over panden er nok den mest almindelige frisure man kan se på en asiatisk kvinde. Det er ofte deres underskrift udseende, hvis vi måske og her har vi købt den klassiske ud som vores A-spil. Håret dækker normalt hele panden og falder derefter lige på siderne.

4. Den lille Emo:

Emo-udseendet er måske ikke på punkt, men som altid har enhver asiatisk frisyre et blødt punkt til det. Selv her er emo-looket udført af fuldstændigt lige hår med forlåsen lidt fejet til den side, der danner ru kanter mod enden. En stor bue klip på siden ville fuldføre den søde faktor.

Se mere: Long Shag Haircut

5. Top Bun:

En anden af ​​den klassiske frisure er den høje bolle, som er fremherskende i denne kultur. Ved at feje håret fra forsiden, samles håret højt op omkring kronen på hovedet og rulles derefter ind i en stram lille bolle. Ofte på grund af fin hår konsistens, er bolle flået ud eller nogle løslåse slipper ud.

6. The Swanky Waves:

Bølger er for altid en favorit af mange en kvinde og sportslige de perfekte bølger her er denne frisure. Bølger har normalt forskellige typer, de vigtigste er strandformede bølger, prinsesse krøller og så videre. Den bedste måde at få dem på er enten at flette håret over natten eller ved at bruge varme ruller på dit fugtige hår. Uanset hvad en frilly frock parret med dette ville bare gå perfekt.

Se mere: Søde hurtige frisurer til langt hår

7. Det fjerede udseende:

Asiatiske er kendt for deres fine tynde hår og ofte for at tilføje volumen til din mane. Du kan vælge dette shag fjær cut look, som straks giver dit hår en hoppe og skaber en illusion af tykkere hår. Du kan efterlade håret frit eller blot binde det i en pony.

8. Den halve opdatering:

For at få dette udseende, start ved at skære håret ud og derefter rulle håret i en halv bolle. Lad bolle være blød og fri, når du ruller den for at placere og pin den ned. Lad resten af ​​håret falde frit.

Se mere: Updo Frisurer til langt hår

9. Front Pony:

Dette er et sødt udseende til de daglige frisurer, hvor hårets forside er snoet og bundet i en blød pony foran.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Første kig: YouSee på Apple TV (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send