Skønhed og mode

9 Seneste Bolster Puder, som du vil elske

Pin
Send
Share
Send


Det er den rigtige måde at tilføje farve og et slag til dine værelser med disse nogensinde comfy bolster puder. Disse puder er lille lange eller smalle type pude, der er fyldt med både fibre og bomuld. Disse typer af puder er nyttige til arm støtte eller dekorative indsamling til et værelse. Disse puder hjælper med at sænke den rigtige støtte. Blandt puderne er disse puder den bedste mulighed for et gulv på børnenes værelse. I henhold til vores behov får vi en samling af størrelser og stoffer i bolsterpuder.

De gør ikke blot dit interiør blik fantastisk, men giver dig også den bedste komfort nogensinde, når du har brug for det. Du har levende valg af sådanne puder med forskellige kategorier.

Bedste Bolster Puder Med Billeder:

Her er top 9 moderne og nyeste bolster puder til at gøre dit hjem eller gæstehus indretning fremragende,

1. Navy Cotton Bolster Puder:

Det er den håndlavede version af de lange bolster puder med helt ny komfort. De er lavet med polyfyldt stof med knapper. Det er den super lange daybed bolster pude med 100% navy bomuld. Denne pude er perfekt til at dekorere dit sofa sæt.

2. Stue Bolster Pude:

Bring hjem denne runde bolster pude, der er lavet med ikke-allergisk materiale. De er runde på deres kanter og giver dig den allerbedste komfort i din sovende tid. Denne pude kommer i forskellige farver, og du kan vælge efter dine krav.

3. Vaskbare Velvet Puder:

Præsentation af de fineste af store, store bolsterpuder, der er lavet ved brug af vaskbart fløjlmateriale. De ser også skinnende ud, og giver dig den bedste komfort. De er fyldt med bomuldsstof. Du kan dekorere din seng i flot måde med disse puder.

4. Kontrasterende stof bolster puder:

Her får du den kontrastfarvede, skyggefulde lille bolster pude med farverigt stof. De er lavet ved hjælp af to poser Polyfil. De har målinger på ca. 23 x 9 inches.

5. Fjederfyldte Bolster Puder:

Udforsk den ekstra lange bolster pude med indtryk af en håndlavet indretning. De giver dig det bedst slående udseende til dit soveværelse med samme niveau af komfort. De er 9 inches i bredden og er fyldt med fjer.

6. Syntetisk dækket bolsterpude:

Få dit hjem til at se luksuriøst ud med denne helt nye indretning af King size bolster pude. De er lavet med syntetisk ydre omslag og givet en smuk skygge med en unik tekstur. De er klare i design og mønster.

7. Striped Pattern Bolster Puder:

Få et overblik over denne sengstøtterpude, der er fantastisk i udseende og har også det smukke mønster. De er lavet med sorte og hvide striberede mønstre sammen med det superabsorberende materiale, der giver dig enestående afslapning.

8. Hvide Økologiske Bolster Puder:

Gør dig forpustet med denne unikke og lustfulde samling af hvide bolsterpuder, de kan let mismatches med enhver kombination af nuancer af sengetæpper. Denne bolsterrullepude kommer med selvdesignet mønster lavet med 100% bomuldsstof.

9. Designer Bolster Puder:

Få det bedste ud af samlingen af ​​serien af ​​kasterpude. De er lavet med håndplukket stof både til påfyldning og ydre omslag. De er designet ved hjælp af det farverige kombinationsmateriale med den fineste kvalitet af fyldstoffer.

Du har enorme rækker i disse puder af dine unikke valg. Du behøver ikke ofre turvalg for eventuelle svar. De er let tilgængelige med vibrationsfarver, designs, mønstre og også med den bedste kvalitet af stoffer. Der er lavet af fløjl, silke, bomuld og også polyester. Du har ekstra lange, King size, runde, små og store bolster. Få denne type bolster pude til at tilføje interiør i dit værelse, prøv det sikkert.

Se videoen: Toys in School? Pretend Play DIY Slime, Squishy School Supplies Pranks (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send