Frisurer

9 Bedste Crew Cut Frisurer til mænd og kvinder med billeder

Pin
Send
Share
Send


Crew haircuts er altid nemme at vedligeholde, og derfor er de så meget populære. De har brug for næsten nulpleje for at holde det godt, og du kan være fri for mindst én opgave - og det styler dit hår igen og igen. Derfor har vi sammensat denne dejlige liste over alle de bedste crew cut hairstyles for dig at vælge imellem.

Nye Crew Cut Frisurer til mænd og kvinder:

Lad os finde de øverste 9 crew cut hairstyles med billeder til mænd og kvinder.

1. Farvet Crew Cut:

Hvis du er i besætning til mænds hårklipp, så skal du helt sikkert se på denne mulighed. Dette hårklipp giver dig mulighed for at farve dit hår i stil i forskellige farver. Sidene er lidt falmede, mens toppen har meget kort hår. Denne haircut er absolut en flot udseende for folk, der ønsker at holde korte endnu stilfulde hår.

2. Længere besætningsbeslag:

Dette er en af ​​de mest populære crew frisurer, især hvis du kan lide lang crew cut frisyre. Dette hårklipp giver dig mulighed for at holde dine sider tilstrækkeligt lange, mens du stadig holder det øverste hår lille og slank. Perfekt til folk der vil vise deres aftagende hårklipp. Denne haircut blev brugt af mange fodboldspillere i fortiden og absolut en ting at passe på.

3. Temple Fade Crew Cut:

Dette er en af ​​de smukkeste mænds crew cut hairstyles. Her har siderne af hovedet en mellemtoning, mens toppen har kort hår, der er rettet mod forsiden. Denne frisør ser især godt ud med mænd, der har skæg. Absolut gå til denne stil, hvis du elsker kort besætning klippe haircut.

4. Buzz Crew Cut:

Hvis du er i at få et simpelt hårklipp, så kig ikke længere. Denne haircut har buzzed sider af hovedet, med buzz cut går næsten til toppen af ​​hovedet og efterlader en meget lille mængde hår på toppen og forreste. Denne stil ser godt ud især på folk, der har blondt hår. Virkelig, dette er den bedste besætningsmæssige cut frisyre til teenagere.

5. Meget kort besætning:

Hvis du elsker næsten skaldet type besætningen skæres hårklipp, så skal du få det med det samme. Dette hårklipp er især til mænd med lange skæg, og det ser så meget ud. Hele hovedet er næsten skaldet, med meget kort hår, mens siderne også er meget falmede. Denne snit ser meget ren og pæn også.

6. Skin Fade Crew Cut:

Dette er den mest unikke haircut du kan finde i dag. Hovedets sider har et skaldet, falmet blik, mens toppen har normal størrelse hår. Denne snit ser godt ud på folk, der har krøllet hår og bagsiden af ​​hovedet er også hudberet på siderne.

7. Crew Cut Tyndt hår:

Hvis du elsker kort crew cut frisyre, tænk ikke meget og få denne stil. Dette er en slags hårklipp, hvor dine sider bliver næsten barbert, op til en mellemhøjde, og toppen forbliver næsten det samme med kort hår. Håret skiftes derefter mod højre eller venstre som i din stil. Denne snit er bedst for folk med tyndt hår.

8. Textured Crew Cut:

Hvis du leder efter crew cut frisyre 2018 type, så kan du se nærmere på dette. Denne hårklipp indeholder en meget tekstureret finish, hvor siderne holdes lange og lidt afskåret, og toppen af ​​hovedet har normal størrelse hår. Det ser godt ud på folk der også har krøllet hår. Denne haircut giver også lidt rodet sort hår ud.

9. Kvinde Buzz Cut:

Dette er en af ​​de fedeste udseende kvinders frisure. Dette hårklipp giver et totalt rent kig på et kvindes hår, med helt buzzed hår på alle sider. Hele hovedet er helt falmet, skaldet type udseende. Denne type frisyre er meget nem at vedligeholde og vise sig også.

Nogle gange er det en skræmmende opgave at finde de rigtige besætningsmæssige frisure til din præcise hårtype og form. Manglende at finde den rigtige kan ende med at ødelægge ens udseende. Men hvis du finder den rigtige - vær sikker på at få nogle hoveder til at dreje. Vi synes, at denne artikel er gennemgået i hvert minut i detaljer.

Pin
Send
Share
Send