Skønhed og mode

Undersøgelser af Robbers Cave med billeder

Pin
Send
Share
Send


Robbers Cave er en statspark, der ligger i de naturskønne, bakkede skove i Sans Bois Mountains i sydøst Oklahoma. Tidligere kendt som Latimer State Park, modtog den sit nuværende navn i 1936. Parken er en favorit af barnevogne, ridestjerner, vandrere og udendørs elskere. Det dækker mere end 8000 hektar jord sammen med det tilstødende dyreliv ledelsesområde. Parken har tre søer, der er perfekte til ørredfiskeri i løbet af sæsonen og en behagelig sejladsoplevelse. Andre aktiviteter omfatter jagt, mountainbike, stier til vandrere og heste, sandstensklipper til klatring og rappellering og efterårsløvvisning, der efterlader besøgende med masser at se frem til.

Smukke Robbers Cave med billeder:

Rovers historie:

Det omkringliggende område af parken plejede at være en jagtplads for tusindvis af år siden. De tidligste indbyggere var mennesker, der var relateret til byggerne af Spiro Mounds. Outlaws blev beskyttet her efter borgerkrigen, især Jesse James og Belle Starr.

Tryst med naturen:

For naturelskere er Roberts Cave et glimrende hangout for at komme op, tæt og personlig med den naturlige verden. Dens pittoreske skønhed er en perfekt ramme for at slappe af i krop, sind og sjæl og nyd i alt, hvad naturen har at tilbyde. Man kan lære meget om træerne og fugle og sommerfugle med tiden brugt i parken.

Se mere: Kalksten Cave Formationer

Robber Caves Lake:

Tre søer omfatter parken - Lake Carlton, Lake Wayne Wallace og Coon Creek Lake, der blev skabt af dams bygget på en bæk. Lake Carlton afbilledet i billedet nedenfor, tilbyder sejlads og kano udlejning faciliteter.

Robbers Cave Fall Festival:

Den første årlige Roberts Cave Fall Festival blev indført i 1987. Den årlige festival omfatter over tre dage håndværk og håndværk af mere end 200 kunsthåndværkere, boder med lækker mad og drikke og karnevaldyr og spil. Festivalen er også udstyret med Fall Foliage Cruise på en lørdag, hvor hundredvis af tilpassede og restaurerede klassiske biler udstilles. Det er en sjov dag for både voksne og børn.

Camping ved Roberts Cave:

Roberts Cave State Park byder på campingfaciliteter, der spænder fra moderne RV-steder til primitive teltsteder og ridesteder. Stier gennem skoven giver en vidunderlig udsigt over en lille dal.

Se mere: Huler med krystaller

Indlogeringsfaciliteter:

Roberts Cave State Park har 26 logi hytter med en af ​​dem kaldet Belle Starr View Lodge efter den berygtede flygtige Belle Starr. Lodgeen er komplet med 20 værelser og et mødelokale, samtidig med at man får en smuk udsigt over Coon Creek Lake. Alle værelser i lodgen har dobbeltsenge, der kan rumme fire gæster. Leashed kæledyr er tilladt i parken og i nogle af hytterne.

Vandrestier:

Robbers Cave State Park i Wilbur-ton giver et dybtgående trail system til vandrere, hvad enten det drejer sig om en almindelig vandreture, mountain biking eller ridning. Det er et paradis for heste ryttere med vandrestier, der giver en betagende udsigt over San Bois bjergene.

Røverne Cave:

Robbers Cave State Park i Wilbur-ton, Oklahoma er et ideelt tilflugtssted for en familie. Det har alt hvad du kan tænke på fra hytter til picnicborde, swimmingpool med badehus, legepladser til børn, minigolfbane, padlebådudlejning, ridestalde, en lille købmand, en restaurant på stedet og et naturcenter for at nævne nogle få. Park faciliteter er mange, der gør det til en stor lokal attraktion og et berømt turiststed.

Se mere: Berømte Havgrotter

Robbers Cave State Park:

En tur til Robbers Cave vil ikke være fuldstændig uden at klatre i klipperne og få et glimt af hulen, hvor parken får sit navn og hvor berygtede forkæmper som Jesse James og Belle Starr tog afslag fra loven. Stierne, der fører op til hulen, er ikke særlig anstrengende. En gang på toppen er udsigten over bjergene forfriskende og værd at gøre.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send