Skønhed og mode

Top 9 Roman Curtain Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Romerske gardiner er en slags vinduesgardin for at tømme sollyset. Denne gardin er fastgjort med en bevægelig stang, som gør det muligt at justere gardinens længde. Du vil få forskellige stoffer i denne roman gardin som linned, træ, plast eller andet bomuldsstof. Det hjælper med at blinde ud, hvilket betyder, at det hjælper med at skabe mørkere rum. Det tillader ikke et enkelt sollys at komme gennem rummet. Det beskytter folkene inde i rummet fuldt ud.

Bedste romerske gardiner i nyeste design:

Her er top 9 romerske gardiner, der virkelig ser godt ud, og som gør dit hjem smukkere og stilfuldt.

1. Linned Roman Style Gardiner:

Det er linned baseret romersk gardin i mørk farve, som er indpakket i mellem. Det tykke linnedstof har en smuk skygget udskrivning. Gardinet er simpelt almindeligt, men ser så sofistikeret ud af interesse. Du kan prøve denne type gardin, når du planlægger interiør til din stue eller soveværelse.

2. Hobbled romersk gardin:

Denne roman skygge med gardin hænges i trinvis med rulle. Når gardin hænges, ser denne måde elegant ud. Det er behageligt geniale og enkle. Over denne hobbled gardin, er en mere klar hvid enkel gardin overlejret.

3. Afslappet romersk gardin:

Denne roman gardiner gardin hænger i lag og afslappet måde. En dyb båd som bund er givet til dette hvide trykte gardin. Dette store vindue er garneret med bred størrelse gardin. Et let print på gardin giver klassisk udseende.

4. Banded Roman Gardiner til Køkken:

Dette er romersk gardin til køkken hængt bag vasken. Det hvide gardin har farverig blomsterkonstruktion med bred grøn farvekant. Det er bundet fra enden over små planter og tilføjer duft i køkkenet.

5. Pegede romersk gardin:

Denne roman blind gardin har spids tråd bund festet og hængt i slutningen. Gardinet har et smukt linjekurve mønster. Modish design på tyndt stof gardin leverer smart look med tynd kant i slutningen.

6. Ballon Roman Window Gardiner:

Dette romersk vinduesgardin er i rød farve og har ballonpletter. Disse ballonpletter ser overdrevne ud og ser ud til at være fyldt op med luft. På en gang ser det ud til at balloner flyver i luften. Denne røde gardin er også dækket af yderste simple gardin.

7. Bagside Tucked Roman Shade Gardiner:

Det er vandret stripet romersk skygge gardin med lyse og mørke røde nuancer. Pletterne er arrangeret over hinanden, som virker meget sarte. Den pæne design på gardin vil efterlade en imponerende virkning på gæsten, og det gør dit hjem charmerende.

8. Samlet Romersk Gardin:

Et stiligt lag syet udføres i denne roman persienner med gardiner. Gardinet holdes samlet i slutningen. Dette ser yndefulde ud. Fallet i dette gardin minder om enhver Bollywood Movie begivenhed, hvorunder Superstar tager adgang.

9. London Roman Shades med gardiner:

Det er yderst dekorative romerske nuancer og gardiner med blomsterprint. Gardinet ligner sjal, og det er pyntet med serier af kunstnerisk metal, der er fastgjort i slutningen. Hver blomsterprint er forbundet med hinanden med sin bladstreng.

Romerske gardiner er mere dekorative og moderigtige. Romerske gardiner hænges på rulle og en anden rulle er fastgjort med gardin, som hjælper dig med at flytte gardinet. Denne rulle kan også være enkel og dekorativ. Det kan være beaded eller med dikkedarer. Denne romerske gardin tilføjer herlighed i seeren.

Se videoen: TATTOOING Close Up in Slow Motion - Smarter Every Day 122 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send