Skønhed og mode

9 nyeste og stilfulde blonder chokers til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Chokers til halsen er stilfulde smykker, der bæres af piger hele tiden. De parrer godt med enkle beklædningsgenstande samt lejlighedsdrag. Knipskokere er et trin ovenfor og giver bæreren et sofistikeret udseende. Den anvendte blonder har hovedsagelig blomstermotiver og kan færdiggøres med perler eller krystaller. Blonder er også af forskellig kvalitet med Chantilly blonder, der er de mest værdifulde.

Smukke og attraktive design af blonderchokers til damer i trend:

Her er de bedste chokers med blonder design.

1. Blonde Blonde Choker:

Denne elegante black blonde choker er den bedste stil erklæring for unge piger. Den blomsterslip der bruges her er overlegen kvalitet, og mønsteret har en blomst og blade i tykt blonde arbejde. Choker skiller sig ud på grund af dens tykke glansede udseende.

2. Beaded Tassel Lace Choker:

For toppe og kjoler, der har en dyb lav nakkeafskæring, er den bedste valg i iført en bred choker stil halskæde. Vælg denne floral choker med vanddråbeperler, der giver et fuldt udseende til halsområdet. Kanten er smuk og tynd og ser gennemsigtig på steder.

3. Gothic Lace Choker:

Vælg denne gamle æra gothic stil blonder choker til et formelt og elegant udseende. Knappen der bruges her er vintage blonder og den centrale sten der er knyttet til den har en ramme af sølvmetal. Rammen selv har et meget indviklet design og er ovalt i form.

4. Cubic Crystal Lace Choker:

Hvide blonder chokers tilføje et meget feminint og sofistikeret look til din garderobe. Gå ind for hvid blonde, der er tyndt og par det med enkle beklædningsgenstande som toppe og jeans. Dette er et meget afslappet smykke, som også kan bæres som et aftenens ensemble.

Se mere: Gold Choker Halskæde

5. Victorian Lace Choker:

Denne fulde dækning blonder choker er fra den victorianske æra. Den indviklede blonder arbejder ikke på halsbåndet, men falder også ned til det øvre brystområde. Den vidunderlige blonderkant er prikket med Swarovski krystaller for at gøre det mere tiltalende. Vælg denne blonder choker, hvis du ønsker at lave en fed mode erklæring.

6. Chantilly Lace Choker:

Chantilly blonder anses for at være den dyreste og smukke blonder til rådighed. Det er lavet i kjole til bryllupper og også aften slid. Denne Chantilly blonder i hvid er den meget udsøgte og den svarte reb slutning tilføjer et twist for at gøre det mere moderne.

Se mere: Pearl Choker Designs

7. Bridal Lace Choker:

Den perfekte smykker til en brud er en hvid blonde choker, der går smukt godt sammen med sin kjole. Denne brude blonder choker er lavet med små perler, der har en tatoveret look. Knipsen choker er smuk og elegant.

8. Ribbon Inlay Lace Choker:

Vælg en cool blonder chooker halskæde at gå med dit fest slid. Denne fashionable vare er oped i stil ved tilføjelsen af ​​rødt båndindlæg. Du kunne vælge ethvert farve satinbånd som indlæg. Det tynde bånd i satin giver en glans og slutter til choker.

Se mere: Diamond Choker Halskæde

9. Hæklet Lace Choker:

Denne flotte hæklede blonderkjole i hvid er meget feminin. Hæklet arbejdet er meget sart. Denne blonder choker er lavet i bomuld for at give det et fint og imponerende udseende. Hæklet arbejde ligesom tatting giver et meget subtilt udseende og det samlede stykke er værd at købe.

Vælg din favorit blonder choker fra denne omfattende liste. De stilarter, der kan tiltrække dig, vil være victorianske, gotiske eller samtidige. Knipskokerne kan være sarte eller modige og dristige. Farver som sort og hvid er mest almindelige, men nu får du blondechokere i forskellige nuancer som pink, turkis osv. De blonde chokers til rådighed på markedet er de smukke stykker, der fuldender dit udseende. Du behøver ikke at bære tunge øreringe osv., Da chokerne fylder dit ansigt såvel som nakken.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: KAYLA BROKE HER iPHONE! CAN WE FIX IT? We Are The Davises (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send