Skønhed og mode

9 bedste mænds og kvinders lukkede toe sandaler til 2018

Pin
Send
Share
Send


For mænd og kvinder, der kan lide at dække deres tårefingre mod eventuelle eksterne miljøfaktorer, der søger de bedste og nye lukkede tå sandaler, så læser du den rigtige artikel, hvilke detaljer om de 9 øverste tå sandaler, der dækker både kødet med nyeste og moderne typer, der kan bruges som daglig brug. Lukkede sko sandaler kan laves fra simpelt gummi til high-end læder materiale, afhængigt af lejligheden og forhold, der har den rigtige type, gør din sandal mere behagelig.

Bedste og stilfulde lukkede toe sandaler til kvinder og mænd:

Lad os finde her med viste kvinder og mænds lukkede tå sandaler.

1. Lukket toe læder flad sandal til kvinder:

Denne enkle designet lukket tåflad sandal lavet af farvet læder eller læder ligner materiale, der er lavet med det grundlæggende mønster. Den forreste del af sandalen er dækket med et bredt lædermateriale, der dækker tåen, der strækker sig til midten af ​​foden. Sandalen er fastgjort med en læderrem med et spændebånd.

2. Closed Toe Flat Buckle Closure Syntetisk Sandal til mænd:

Disse semi-formelle lukkede tåmands sandaler er normalt lavet af rent sort eller brunt læder, der er designet ved hjælp af gladiatormønsteret, som kvinder bærer. Hælen er lavet af gummisål, denne sandal strækker sig lige over ankelniveauet med to låses lukning med et spænde system.

3. Lukket Tå Gladiator Sandal til Kvinder:

Gladiator design er faktisk den mest slidte sandal type af kvinder i løbet af sommeren for det meste. Det anvendte materiale er et syntetisk materiale, der er skåret i tynde eller tykke linjer, der er udformet i et vandret og lodret mønster, som replikerer vævemønsteret og haler ned med spændeklapning lige over ankelniveauet.

4. Mens Closed Toe Clog Sandal:

Disse slags sorte lukkede tå sandaler kan betegnes som den mest komfortable udendørs sandal især om sommeren. Træskoene er lavet af et gummimateriale med fortillukning, der kan have et hul på toppen af ​​forsiden som betragtes som et design. Mænd kan bære det behageligt uden sokker.

5. Lukket Stone Studded Pointed Toe Sandal til kvinder:

Søgning efter en behagelig fest sandal, så ville denne spidse stenbelagt sandal gøre magien, hvilket gør dig komfortabel, men alligevel smuk med denne sort fløjlsagtige sandals type.

6. Jute Heels Closed Toe Wedges til kvinder:

Disse kvinders lukkede tå kjole Sandaler er faktisk de mest komfortable hæl sandaler på grund af den bløde pude effekt er givet af det bløde materiale, der bruges til at skabe hæle foret med jute materiale. Den forreste del af sandalen er dækket med kludmateriale, og bæltestroppen er lavet af syntetisk materiale foret med bomuld.

Se mere: Bedste Branded Sandaler Kvinders

7. Slip on Closed Toe Sandal for Men:

Denne slip på sandal lavet af den tykke sål og toppen af ​​sandalen, der er dækket til ankelområdet, er en behagelig sandal til daglig brug. Når sandalens øverste del er lavet af læder eller læder, ligner materiale, kan den bruges som en halvformel sandal.

8. Lukket Tå Sports Sandal til mænd:

Om sommeren iført sportssko til vandreture eller udendørs sport er ret ubehageligt, hvilket man føler sig ubehageligt og mere svedig, kan man undgå at bruge frontdækkede sandaler, der ligner en sko, men med blonder og en tyk hæl.

Se mere: Favorit Beach Sandaler til kvinder og mænd

9. Lukket Toe Velcro Strap Sandal til kvinder:

For damer, der hader på med spændemonterede sandaler, kan denne type velcro-designet sandaler anvendes, som ikke kun dækker front-tåregionen, men giver også et smart udseende på grund af den tykke frontremme med et velcro-låsesystem.

At vælge en frontdækket sandal er et smart valg, da det ikke kun gemmer fronttåen, men også tilføjer et andet udsyn blandt andre mennesker i mængden. Valg af en forsiden sandal, der er lavet af rent læder vil være det bedste af alle sammenlignet med høje sko.

Se mere: Seneste designer flad sandaler til kvinder

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send