Kost

Apple Diet Plan for vægttab

Pin
Send
Share
Send


Æble kostvaner er nemme og enkle at følge Det er en erstatning diæt, der følges i 3-5 dage, alt efter hvor meget vægt der vil tabe. For folk, der går på ekstreme kostvaner for hurtigt at tabe sig, er æbletæt de bedste af alle muligheder. Du kan skære ned på fedt og kalorier så meget som du kan lide, men alligevel behøver du ikke at sulte dig selv, du kan spise så mange æbler som du vil. Apple kostvaner hjælper dig ikke kun med at tabe sig, men det renser også dit system. Det afgifter din krop. Her er årsagerne til, hvordan og hvorfor du bør prøve apple kostvaner,

Hvad består det af?

Kosten følger simpelthen, at du skal æble i tre dage. Fra den anden dag kan du tilføje et glas appelsinsaft og et æg, hvis du vil. Du skal drikke tilstrækkelig mængde vand, og du kan også have så mange æbler som dine sultne mavebehov.

Se mere: Er vandmelon godt til slankekure

Afgiftning:

Det hjælper din krop til at skylle alle toksiner ud og inden for den givne tidsperiode. Æbler er rig på vigtige vitaminer og mineraler og fibre. Det fremmer kolon sundhed. Æbler er rige på pektin, som er en aktiv fedtblokerer, men det er cellulosen i æblet, der primært hjælper med afgiften.

Lavt kalorieindhold:

Et æble indeholder lidt over 100 kalorier, hvilket giver plads til din ønskede mængde at spise. Alt du skal bruge er en 45 minutters gåtur for at forbrænde de minimalt forbrugende kalorier. Det er den bedste måde at stoppe forbruget af overskydende kalorier og alligevel ikke forblive sulten.

Anti-aging fordele:

Æbler indeholder en betydelig mængde polyfenoler. Polyphenol er en stærk antioxidant der hjælper med at reducere rynker på huden og hjælper med at rydde din hud og giver dig en smuk og en yngre hud. Så med fordel for at tabe dig har du også en klar hud.

Se mere: Ananas Fordele Kost

Hurtigt vægttab:

Den halvløbende kost er den hurtigste og bedste måde at tabe sig, hvis du har brug for resultater ASAP. Et æble har ikke mere end 130 kalorier, hvilket gør det til den bedste mad, når du prøver at skære ned på kalorier. Du kan skære ned på dit kalorieindtag, uden at sulte. Resultaterne har vist, at du kan miste tæt på ni pund om dagen.

rehydrering:

Du skal drikke meget vand for denne kost til arbejde. Det er vand, der vil hjælpe din krop til at passe og tilpasse sig en så drastisk ændring i kosten. Også vand vil hjælpe dig med at skylle toksinerne ud og holde dit stofskifte op.

Varighed:

Den ideelle tid anbefalede det 3-5 dage. Efter en sådan kost i længere tid kan det være skadeligt for dit helbred. Bortset fra at skabe fordøjelsesforstyrrelser, kan det også svække immunsystemet og udstøde kroppen af ​​sine ressourcer. Ikke at opfylde det daglige krav om ernæring vil også have negative virkninger på kroppen. Det er bedst at vende tilbage til din normale kost, når denne rensningsperiode er overstået.

Mulige bivirkninger:

Kosten har bivirkninger, der omfatter svimmelhed, kvalme, hovedpine, ekstrem udmattelse, trykfald osv. Det kan også forårsage gastrisk hyperaktivitet, og når denne fase er overstået, tager det tid for fordøjelsessystemet at hoppe tilbage. Folk har ofte tendens til at binge, når kosten er forbi og har tendens til at vinde tilbage de tabte pund.

Se mere: Banan Diet Plan

Hvem kan vælge denne kost:

Unge børn og teenagere rådes til ikke at følge sådanne crash dieter, da det ikke er godt for helbredet. Det er kun under uundgåelige forhold, at en person skal følge en sådan kost, og når dette er gjort, skal du straks komme tilbage til din gamle rutine. Fortsættelse af en sådan diæt for lang tid kan være skadelig.

Pin
Send
Share
Send