Skønhed og mode

9 Creative Homemade Anniversary Gift Ideas med billeder

Pin
Send
Share
Send


Tilgængelighed af flere gaver ideer tiltrækker opmærksomheden, men hjemmelavede gaver gør den bedste gave, da de er sentimental og en stor indsats er gået i at gøre dem. Så vælg den bedste ide, og lad disse coole gaver vare i livet.

Unikke og søde hjemmelavede jubilæumsgaver til elskede:

Få top 9 Hjemmelavede jubilæumsgaver vil helt sikkert lide dig.

1. Scrabble Frame:

Her er en vidunderlig hjemmelavet jubilæumsgave til mor og far at lave. Dette er en scrabble tema gave med et krydsord af navnene på dine familiemedlemmer. Rammen kan også dekoreres med blomster og hjerter. Gør denne gave til at gøre en god vedhæftet fil til dine forældre.

2. Heart Shapes Frame:

Hjertet er symbolet på kærlighed; Lav en kølig ramme fra flere hjerteformer, der er skåret ud fra din yndlingsbog. Ordene, der vises i udskæringerne, vil være sentimental. Du kan have to af disse figurer i rødt og et billede af parret. Dette gør en god hjemmelavet jubilæumsgave til mand.

3. Candy Anniversary Gift:

En romantisk hjemmelavet jubilæumsgave er sliksgaven. Dette er et kortkort, der er lavet af slik. Du skal skrive et brev til din ægtefælle, der også indeholder navnene på slik. Så få kreative med denne ene.

4. Deck of Cards Gift:

Her er en anden stor gave, som du kan lave hjemme med et kort kort. Alt du behøver er et kort kort og så skal du udskrive kærlighedsnotater og holde dem på hvert kort. Gør denne store hjemmelavede jubilæumsgave til ham til at skatte.

5. Quirky Card:

Kom på den sjove side og lav dette søde quirky kort til din elskede. Du kan gøre dette sjove grøntsags-temakort som en hjemmelavet jubilæumsgave til hende. Maleriet på kortet kan udføres af dig i akvareller eller skitser. For dit næste jubilæum som gave, prøv dette.

6. Little Love Notes:

Lav disse søde og dejlige små konvolutter til at sætte nogle romantiske kærlighedsnotater. Konvolutterne kan være lavet af brunt papir og derefter tapet sammen med delikat rødt hjerte cut outs. Dette er helt sikkert den mest romantiske hjemmelavede jubilæumsgave ide.

7. Par Krus:

Tjek denne lette jubilæumsgave til dine forældre. Få navn eller billeddesign på krus, her har du brug for klare hvide krus, som du kan male på. Disse gør store forældres jubilæumsgave ide hjemmelavet. Temaet kan også være sjovt og romantisk.

8. boks fyldt med datoer:

Her er en anden hjemmelavet jubilæumsgave ide til ham, som han vil elske. Giv ham en kasse fuld af datoer. Lav noter om de mulige datoer, du kan fortsætte. Vær kreativ og inkludere ideer, som han også er glad i. Dette vil få gode anmeldelser fra din elskede.

9. Billedkollage:

Lav en collage af dine billeder fra det tidspunkt, du mødtes til i dag. Denne collage kan være i form af et nummer, der repræsenterer jubilæet. I henhold til dit personlige nummer får du et godt tema til dine billedkollage gaver. Prøv denne cool hjemmelavede jubilæumsgave, der er sentimental og fuld af minder.

Hjemmelavede gaver til hende eller til ham kan være i form af kort, rammer eller erindringer. Gør dem kreative og farverige, så de ser elegante ud.

Se videoen: Simple, Fun and Creative DIY Gift Ideas (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send