Skønhed og mode

Top 15 Folding Paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Hvis du ledte efter de bedste samlinger af de foldede paraplyer, så kan du bare kigge over denne følgende diskussion. Her skal du have mulighed for at få kort beskrivelse af hver type folding paraplyer. De kommer i stor variation og også med robuste funktioner. Du bør være velkendt om dens egenskaber, og det er kvaliteter at købe den bedst egnede blandt de hundredvis tilgængelige på markedet.

Bedste foldeparaplyer:

Her er de 15 modeller af bedst foldebare paraplyer, som helt sikkert tiltrækker alles opmærksomhed.

1. Pongee Fabricated Folding Paraplyer:

Det er den damefoldbare paraply med 100 cm spændingsmåling, når den åbnes. Den har baldakin, der er almindelig i yderkroppen og med et trykt design i sin indre side. Den leveres med 8 hårde glasfiberribber og med et gummibånd til perfekt greb.

2. Inverterede foldeparaplyer:

Dette er den unikke og innovative skabelse af inverterede foldeparaplyer med omvendt åben teknologi. Begge sider af paraplyerne kan bruges, når det er nødvendigt. Det har C-formet håndtag, der giver os mulighed for at holde håndleddet over. Denne omvendte foldede paraply er lavet af vandafvisende pongee stof og med åndbar dobbeltlags baldakin.

3. Tre foldede paraplyer:

Denne damer tredobbelte paraply har forkromet karbad og ribbenene er lavet med zinkcoating. Denne paraply har polyesterkappen, der har en spændvidde på 39 inches, og åbningen sker ved hjælp af manuel metode. Stoffet er UV belagt i højkvalitets materiale og 8s vandafvisende også.

4. Super Mini Folding Paraplyer:

Se med en wow på denne 5-foldede paraply, som er en super mini-type, der har tilstrækkelig UV-beskyttelse stof. Det er en ikke-automatisk fem-foldet paraply med dens kludtæppe. Den samlede vægt af denne paraply er kun 195 gm. Og dermed kan foldes i en mindre, der let kan passe ind i de små sommerposer af damer.

5. Sol og regn folding paraplyer:

Grib den unikke samling af 3 fold paraply, som er lavet ved hjælp af plast gennemsigtige baldakin. Dette design kan bruges både regnfulde og solrige dage. Det kan foldes i tre folder, der gør det slidstærkt at bære overalt. Den har stærke stålribber lavet med høj kvalitet.

6. UV-beskyttede foldeparaplyer:

Gør dit shopping behageligt og spændt med denne bedste foldede paraply, der kunne være det bedste valg i din samling af tilbehør. Det er lavet med baldakinen, der måler større end den normale størrelse. Den er lavet af polyestermateriale med robust glasfiberhåndtag til det ideelle greb. Baldakinen er også lavet UV-beskyttet.

7. 58 tommer golf folding paraplyer:

Denne fantastiske model giver den generøse mængde dækning fra elementerne med de foldede paraplyers kvaliteter. Denne folding golf paraply er lavet med baldakin har 58 tommer bue. Det fungerer med den automatiske åbningsmekanisme med flettet håndledsrem. Det følger med bæretasken med skulderstropper, der gør det nemt for transporten.

8. Black folding paraplyer:

Her får du den automatiske åbningsfolde med folde, der har en almindelig definition sort baldakin, der passer til mænd meget godt. Den har et robust sort Virgin plast håndtag med trykknappen. Der er i alt 8 ribben til de stærke og de varige tegn, der eksisterer længe.

9. Frisk blomstrende lille foldbar paraply:

Det er det helt nye design med frisk blomster trykt på sin smukt creme skyggefulde baldakin. Baldakens materiale er lavet UV-beskyttet og også lavet med 100% nylon. Rammerne i denne lille foldede paraply er struktureret for en langvarig holdbarhed. Det kommer i forskellige andre nuancer for at opfylde kvinders ønsker.

10. Unisex Folding Paraplyer:

Prøv denne store folding paraply, der har baldakin i et pongee materiale og er stort nok til at dække to personer med tilstrækkeligt dækningsrum. Den leveres med rustfrit stål 10 ribben og baldakin med 110 cm diameter. Det er anonautomatisk åbning med tre foldede paraplyer. Det kan bruges af både mænd og kvinder. Det er vinrød skygge.

11. British Style Womens Folding Paraplyer:

Få det bedste af de bedste samlinger, der er designet i britisk stil. Denne kvindes automatiske foldeparaply er lavet af fibermolekylært materiale og giver god UV-beskyttelse. Den er foldet i tre folder og kan nemt passe ind i kvinders håndtasker. Denne design paraply kan bruges både regnfulde og solrige dage.

12. 3 Fold Regnsæt Paraplyer:

Dette unikke mønster Trykt baldakin består af fortykket materiale med god UV-beskyttelse. Det giver perfekt solbeskyttelse med et særligt træk ved selvrensende evne. Når paraplyen er hængt, gør den det selv tør i minutter. Denne vindtæt folding paraply bruger mikrometer teknologien i håndtaget. Paraplykvaliteten er standard og giver god beskyttelse mod vinden.

13. Lilla trykte foldeparaplyer:

Få denne autentiske nye samling af 4-fold paraply, som giver dig det super flotte udseende, når du har taget det på gaden. Den har automatisk åbningsfunktion med stærke og dristige plastikhåndtag. Ribbenene og rammene er lavet af rustfrit stål. Baldakinen måler omkring 33 inches, som er i smukke lilla udskrifter med en blomst i midten.

14. Anti UV Windproof Folding Paraplyer:

Her holder du øje med den fantastiske samling af vindtæt folding paraply, der har to særlige træk ved at have solbeskyttelsesfaktor og modstår også kraftig vind. Den består af dobbeltlags baldakin. Den leveres med den sorte belægning 8k Parasol, som kan laves tre gange.

15. Omvendte foldede paraplyer:

Match dine dragt med den passende samling af sådanne reversible folding paraplyer, der kan være tre gange foldet. Det er den bedste foldeparaply, som giver dig den ekstra beskyttelse med sin dobbeltlagede baldakin. Det giver også væddemål UV-beskyttelse mod solen med solcreme og lysoverførende egenskaber af baldakinen. Det er nemt at opbevare og også let at bære i alle seks kvinderposer.

Gør din familie og venner begavede med disse væsentlige behov i alle årstider. Disse variant typer af folding paraplyer, som det er den tid, der er brug for, som bruges af alle medlemmer af vores familie. Derfor er du nødt til at vælge den bedste og den fantastiske samling af disse foldeparaplyer, så de passer godt til dine behov. Der er 3 foldning, 4 foldning og også 5 foldede paraplyer. Baldakinerne er også af fantastiske og brede vinkler. Paraplyernes størrelse kan vælges efter dine specifikationer.

Se videoen: USE CAUTION!! when Using Shoot thru Umbrellas for Soft Light (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send