Skønhed og mode

9 nyeste gym håndklæder til træning, øvelser og sport

Pin
Send
Share
Send


Håndklæder blev oprindeligt opfundet i Tyrkiet i slutningen af ​​det 17. århundrede. Fra da af har de udviklet sig meget. Det, der tidligere var et lille rektangulært stykke stof, er nu blevet tykke, vævede, luksuriøse stykker. Det er ikke længere bare på badeværelset. At være et så alsidigt produkt, håndklæder er nu brugt overalt fra køkken til gym til at vaske værelser. Håndklæder kommer i alle størrelser i disse dage, og alle slags har en anden funktion. Mens deres bade- og badevarianter bruges af alle, er motionshåndklæder specielt designet til atleter og folk, der bruger meget tid på at lave fysiske aktiviteter som gymming, svømning, brydning osv.

Bedste Gym Håndklæder til mænd og kvinder:

Alle disse sportsgrene kræver et håndklæde, der har høj absorption og tørrer meget hurtigt,

1. Lille gym håndklæde:

Små gym håndklæder er praktisk og nem at bære. De er bløde og holdbare. Gentagne vasker holder også disse intakte. At være lille i størrelse, bliver det vådt let, men at transportere endnu to synes ikke tung.

2. Antimikrobielt gym håndklæde:

Gymming betyder meget sved. Det er vigtigt at sikre hygiejne i gymnastiksalen, fordi så meget sved let kan føre til svampeinfektioner, hvis det ikke rengøres ordentligt. Antimikrobielle håndklæder hjælper med at opretholde personlig hygiejne og holder en lugt fri.

3. Stort gym håndklæde:

For folk der bruger meget tid i gymnastiksalen eller er naturligt tilbøjelige til at svede meget, bør man vælge store motionshåndklæder. Disse kan være lavet af bomuld eller polyester eller ethvert andet stof, som absorberer fugtbrønd.

4. Trænings håndklæder:

Trænings håndklæder eller sved håndklæder var oprindeligt beregnet til svømmere. De ønskede at designe et håndklæde, der var absorberende såvel som hurtigtørrende, så det kunne bruges igen på kort tid. Disse er de bedste gym håndklæder.

5. Microfiber gym håndklæder:

Microfiber gym håndklæder er fremstillet af blandet stof som polyester, viskose, bomuld osv. Giver en hurtig tørring løsning. De kan være små som i Gym håndklæde eller så stort som et badehåndklæde afhængigt af personlige præferencer.

6. Vævet gym håndklæder:

Vævet håndklæder har en masse absorptionskapacitet. Disse er bløde og tykke og kan ideelt placeret på sportsbænke også til støtte. Det hjælper med at opretholde sveden problem, som vi står over for hver gang i gymnastiksalen.

7. Cotton håndklæder håndklæder:

Cotton gym håndklæder er ofte dem, der tilbydes af gymnastiksalen. De kan være hvidfarve. De behøver ikke at tørre ud tidligt, da de tilhører gymnastiksalen. Den bedste del af disse bomulds håndklæder er dens holdbarhed og blødhed. Bomuld i sig er et uovertruffen stof.

8. Personlig håndklæde:

Personlig håndklæder håndklæder er ved at blive populære i løbet af dagen. Personer, der har tendens til at tilbringe en masse tid i gymnastiksalen, har generelt deres egne håndklæder. Et personlig håndklæde er unikt og taler mængder om dig. Det er også tendens til at gave sådanne personlige håndklæder som gaver.

9. Mænds gym håndklæde:

Letvægts, blødt, vævet eller ikkevævet, stort i størrelse ... Det er alle standardord, der kan bruges, når vi taler om mænds håndklæder. De er virkelig cool gym håndklæder. Der er også gym håndklæder med lommer, for at holde dine grundlæggende ting som telefon i nærheden.

Mens Gym håndklæder er meget praktisk, de er også lige så nyttige til folk, der er regelmæssige i træning. De giver hurtig lindring af sved og er et sportshåndklæde, der tørrer nemt ud. Engangs håndklæder er også meget populære, når det kommer til at bruge i gymnastiksalen, som det bruges en gang og derefter bortskaffes.

Pin
Send
Share
Send