Skønhed og mode

15 bedste af enkle læderbægre til mænd i Indien

Pin
Send
Share
Send


Tegnebøger er en nødvendighed for alle mænd og kvinder. Når vi flytter ud af huset, skal vi være sammen med os for en meget vigtig anvendelse i alle faser af arbejdet. Kreditkort, debetkort, ID, licens, hårde kontanter, vigtige kontakter, ATM-kort, lige pas skal have en særlig lomme, der skal bære alt i en pose. Et sådant juridisk kort og vigtige aktiver kræver, at en tegnebog er trygge ind i hver enkelt person.

Tegnebøger er et nødvendigt aktiv at tænke på omhyggeligt at købe. Med folk, der er glad for mærker, kigger man endda efter specifikke modehusmure, der har gjort signaturen indflydelse på verden af ​​tegnebøger og pung. Den italienske læder tegnebøger, Bottega Veneta, Saddleback læder tegnebøger, Boshh, Nike etc virksomheder har etableret deres mærker i de store sorter af tegnebøger og pung til mænd.

Forskellige typer af lommebøger til mænd:

På det indiske marked er der et stort udvalg af læder tegnebøger til mænd. Her er en liste over 15 mest stilfulde og afslappede læder tegnebøger til mænd, der er optaget nedenfor.

1. Herre Sort Læder Tegnebog:

Sortfarvede, læder-lommebøger har en betydelig og dynamisk virkning, når de tages ud af lommerne. Udformningen af ​​tegnebogen mærke tegnebøger og dem med prægede coach symbol ser fantastisk ud med dens funktioner. En separat lomme til kort og sedler og mønter gør et særligt rum til hver nødvendighed. Mænd med et klassisk valg af mærkevarer kan helt sikkert have en dynamisk indflydelse med trænernes tegnebøger, især den sorte.

2. Saddleback Herre Læder Tegnebog:

The Saddleback læder tegnebøger til mænd er de bedste i det fashionable synspunkt og endda i lager facilitet. Det rullede design med tykt læder i forskellige farver ser endda cool ud med alle aldre. De syede på læder tegnebøger er også lavet forskelligt for alle valg. Læderpungene er kunstneriske med tunge og lette sømme på hjørnerne, så det ser fantastisk ud.

3. Multipurpose Herre Læder Tegnebog:

En multifunktions håndtaske til mænd kan være mest brugbar for alle. Alderen mennesker eller mænd med stor arbejdsbelastning vil helt sikkert foretrække flerfarvede tegnebøger. Et tydeligt udseende med en stilfuld veludstyret tegnebog kan gøre din indgang magnetisk med blot brug af mærkevarer. Et læderologiprodukt gør sit eget billede i lommerne.

4. Crocodile Print Læder Tegnebøger til Mænd:

Mænd med et stort og dristigt valg vil helt sikkert elske krokodilleudskrifterne på læder til tegnebøger. Læderudskriften med krokodilkropsudskrivning eller endda hoved- eller haleudskrivning er på høj efterspørgsel i modepungerne blandt mænd. Læderet er også holdbart og langvarigt. Det eneste er at huske på, at læderet kan se kedeligt ud efter en periode, men det vil også give et vintage look til tegnebogen.

5. Brown Pass Case Wallet:

En passet taske pung er meget nyttig for mænd i det daglige liv. Kortet og id'et er brug for nu og da. Fremstillet med 100% ren læderbælte glat finish på ydersiden, og et blødt stof i lommerne holder dine fornødenheder sikre og sikrede. Tommy Hilfiger tegnebøger med metal symbol syet til hjørnet af tegnebogen gør det til en standard tegnebog.

Se mere: Ladies Læder Tegnebøger

6. Shark Skin Mens Leather Wallet:

En haj hud læder tegnebog er et valg af mange. Og når det kommer til hvid farve tegnebøger, er det også en fashion statement. Hajhuden er stærkere end støvler ca. 10 gange mere; det bruges mest i våde dragter, worsted jakker og dragter. Tekstur er også glat pebbled, der ser fantastisk ud. Dyrens hudpletter er selv anerkendt som de rigtige mænds tegnebøger. Nå, det er et spørgsmål om valg; der er mennesker, der selv er imod dyre drab og brug af deres hud.

7. Stilfuld Læder Herre Tegnebog:

En stilfuld rød taske til mænd ser fantastisk og trendy ud, når de bruges fra lommerne. Udseendet med en rød dashing tegnebog gør dit billede gå rundt i salen. De indvendige lommer er lige så vigtige som den ydre tekstur. Det vil ikke være værd, hvis det ikke kan holde noget ordentligt. En særskilt sag for noter og id'er og kreditkort / betalingskort mv er utvivlsomt at være overalt, herunder bilkort og andre kort, der er afgørende for det rutinemæssige liv.

8. Storslåede læder tegnebogen mænd:

Storslåede mænds læder tegnebøger har et stort udvalg i forskellige designs, ikke kun ved fremstilling af de indvendige lommer, men også på ydersiden. Mennesker med et valg af håndværk arbejde vil have en overraskelse med udformede tegnebøger med sort, hvis design. De selvprægede tegnebøger er et stort valg blandt dem. Symboler af specifikke billeder som ørne, ankre, dyr ansigter mv er blandt sådanne designet tegnebøger til mænd.

9. Bill Folds Læder Herre Tegnebøger:

Bill fold er specielt designet tegnebøger lavet med det formål at transportere vigtige dokumenter med os sikkert i lommerne. De spektakulære figurer er også iøjnefaldende og let gå ind i lommerne. De runde efterbehandling og gevindskårne hjørner gør det mere attraktivt og slidstærkt. Et specielt klips til fastgørelse af tegnebogen, der forbliver låst, er en særlig funktion i mange tegnebøger.

10. Sort Bifold Læderpose til mænd:

Bifoldet og trifoldet pung og tegnebøger til mænd er for meget travle mennesker skal bære mange juridiske kort og dokumenter med dem. Hvis du forlader mobilen fra hinanden, er der en særlig lomme i tegnebogen til alt. Penge, mønter, kort; selv flybilletter kan placeres pænt i deres respektive lommer af forskellig størrelse.

Se mere: Rejse tegnebog til mænd

11. Best Multi Purpose Læder Tegnebog til mænd:

En multitasket læderpung til mænd kan være ens monteret og designet specialitet til at bære næsten alle ting, der skal udføres dagligt. ID'er, kort, kontanter og endda mobiler har lomme i den specielt designet tegnebog til cyklisterne og endda kollegier, der ønsker at se seje ud.

12. Håndlavet italiensk læderpung til mænd:

Håndlavede læder tegnebøger til mænd er specielt valgte at gave til dine specielle mennesker. Den mandlige beklædning design på tasken skelner prægede giver en fremragende indvirkning. Mange ældre mennesker vil også elske at bruge sådan en smukt udformet tegnebog.

13. Bikers Læder Tegnebøger:

Biker's tegnebøger er designet med specifikationer med en speciel kæde, der nemt kan tilsluttes med bælterne. En særlig plads til alt, hvad cyklisterne kan være i øjeblikkelig brug. En nøgleholder i prioritet, en mobil lomme, kortlommer og specielle lommer til kontanter er lavet i sådanne tegnebøger. Ja; en tegnebog med sådanne specifikationer og et koldt udseende vil blive elsket af cykelryderne.

14. Bedste personlige tegnebøger til ham:

At give en gave til din far, og at tænke på en lommebog er en smuk idé. Mennesker graver skrifter på læderet af tegnebogen og giver en smuk besked til ejeren. Disse er tilpassede tegnebøger, der er lavet i henhold til deres ordre. Sådanne tegnebøger er også med smukke udskæringer på ydersiden og god facilitet i lommerne inde.

Se mere: Vintage Herre Tegnebøger

15. Vintage Herre Læder Tegnebøger:

Vintage taske er valg af mange mennesker. Det gamle udseende gør et billede af en tegnebog, der anvendes i mange år og er et aktiv, der holder mange ting. Normalt er udseendet af sådanne vintage tegnebøger lavet som gamle flotte klip knyttet til begge omslag. Læderfarven er også lurvet og støvet. Folk med en smag af vintage udseende vil helt sikkert elske det.

Så mænds tegnebøger er i mange designs, selv i stofmateriale eller plastik, eller kan det laves i andet tungt materiale, ilden i læderbøger og dens udseende slutter aldrig kærlighed til det. I første omgang bærer mænd også så mange tilbehør, men en tegnebog er et must, som de uden tvivl har. Billedet af mændene kan også afkrydses med, hvilken type tegnebogen han bærer, en tyk eller tynd tegnebog, læder eller plast, designer eller simpelt og klassisk.

Læder tegnebøger kan være et tegn på brand image, der følger med dig. Folk bemærker endda, hvad en mand bærer sammen med ham i sin tegnebog på sit mest, billeder af deres kære eller hårde kontanter eller visitkort og kreditkort. En tegnebog kan være et menneskes signatur personlige aktiv.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Gemme

Gemme

Pin
Send
Share
Send