Skønhed og mode

Top 9 grønne bladgrøntsager

Pin
Send
Share
Send


Grønne bladgrøntsager er de bedste naturlige fødevarer nogensinde. Dagligt indtag af fødevarer som salat er en af ​​de bedste grønne blade grøntsager, som vil give dig et bedre helbred. Kort fortalt er disse # 1 fødevarer til at have en sund og præstabel fysik. Disse fødevarer er meget rige på fiber og er også fyldt med en række vitaminer og mineraler og kommer også med vigtige plantebaserede stoffer. Du kan beskytte dig selv mod hjertesygdomme, diabetes eller endog bekæmpe kræft ved at spise grønne, grønne fødevarer. Nedenfor er de 9 øverste grønne grøntsager, der sikrer en sund krop.

Bedste grønne bladgrøntsager:

1. Kale:

Dette kaldes et ernæringsmæssigt kraftværk på grund af dets mange fordele. Det er fyldt med vitaminer som A, C og K. Derudover har denne grøntsag store mængder calcium i dem og har store mængder kalium og folat. Kale blade udgør en integreret del af en række madlavningsopskrifter og skal vaskes i en vask korrekt før madlavning.

2. Collards:

Collards er højt i fiber og er også en af ​​de smukkeste grøntsager nogensinde. De smager lidt som kål. De har høj ernæringsværdi, men er stadig undervurderet af mange mennesker. De er en populær rå mad og tror det eller ej, de bruges i en række populære opskrifter.

3. Gulvgrønne:

Dette er en traditionel grøntsag i syd. Grøntsager finder sin anvendelse i mange svinekødsretter. Dette skarpe smagsblad er næringsmæssigt rige og er let at lave mad. Det er blevet bevist, at denne grøntsag kan helbrede en række interne problemer.

4. Spinat:

Vi ved alle om godhed og fordele ved spinat. Denne grøntsag er nok den sundeste grøntsag og er velegnet til folk i næsten alle aldre. Spydens skrigende storhed kan ikke måles ved nogen målestok. Det er fyldt med masser af vitaminer og er et populært naturligt middel mod kræftbekæmpelse. Ifølge ernæringseksperter bør spindeblade ikke koges i længere tid, ellers vil indholdet af vitamin blive falmet.

5. Sennepgrønne:

Dette er en sydlig grøn grøntsag, som har høj næringsværdi. Du kan finde denne grønne grøntsag i rød såvel som grønne former. De smager lidt bitter i forhold til andre grøntsager og giver en sennepslugt, når de er kogte. Husk, det er en krydret grøntsag, og den har fundet sin plads i nogle af de mest populære opskrifter i verden.

Se mere: Zero Oil Food

6. Broccoli Rabe:

Denne grøntsag er medlem af næbfamilien og er fyldt med værdifulde vitaminer som vitamin C, A, K osv. Der er mange måder at lave denne grøntsag på. Det anbefales at undersøge lidt om denne mad inden madlavning.

7. Kål:

Nogle tror måske, at denne grøntsag ikke er næringsmæssig stærk. Men gå ikke efter farven. Selv om den har en lys farve på den, er kål rig på vitamin C. Det er så godt, at kokke kalder det "arbejdshestet i køkkenet".

Se mere: Protein Shake Opskrift

8. Isbølssalat:

Isbjerget salat har enorme mængder vand i dem. Selvom ernæringsmæssigt ikke særlig stærk, er det stadig godt at give din krop et sted nær den tilstrækkelige mængde vitaminer og mineraler.

9. Løvetrægrønne:

Disse er ikke pesky ukrudt. De er ernæringsmæssige rige og er belastet med næsten alt, hvad du kan spørge fra naturen til et bedre helbred. De er gode til fordøjelse og anbefales ofte til mennesker, der lider af fordøjelsesproblemer i stedet for de normale fødevarer.

Se mere: Sund mad kombinationer diagram

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send