Skønhed og mode

9 bedste og stilfulde jute stole med billeder

Pin
Send
Share
Send


Jute stole er perfekte til varme sommerdage og gøre en cool erklæring for dit hjem og kontor. Høj ryg stol og swing stole er fantastisk til afslapning. Spisestole og sofa stole er perfekte til dine opholdsrum.

Moderne og Seneste Jute Stole:

Her nævnes Jute stole er selektivt nævnt for dit stilfulde hjem.

1. Back Rest Jute Chair:

Få dette til alle traditionelle jute stole med ryglæn for din komfort. Disse stole er meget luftige og perfekte til varme sommerdage. Jutten gør et blødt sæde og kan også blive polstret. Disse høje stole er runde ved bunden og optager lidt plads. Vælg disse for deres holdbarhed.

2. Jute og Træstol:

Disse stilfulde jute stole på træramme er et moderne twist til de traditionelle jute stole. De buede ben på stolen ser meget stilfulde og slanke ud. Den jute webbing der er gjort her er indviklet og geometrisk i naturen. Dette gør en meget stærk ryg- og sædestruktur.

3. Jute Chair Webbing:

Dette er en anden teknik til jute stol. Dette kaldes webbing og det er brede tråde af jute stof, der er vævet på en krydsende måde. Den jute stol webbing gør en solid stol, der vil vare en levetid. De anvendte farver kan koordineres for at give et fancy udseende.

4. Jute afslappende stol:


En anden version af jute-båndet til stol kan ses i denne afslappende stol, der har et underkopsmønster. Lysfarve jute tråd er webbed indviklet for at give en undersøgelse endnu åbne udseende. De tynde træben tilføjer til sin charme. Du kan vælge disse afslappende stole til din have eller opholdsstue.

Se mere: Bedste hvilestol

5. Jute Sofa Stol:

Få denne sofa stol i jute med armlen. De afrundede kurver af trærammen er meget flotte og ser skinnende ud. Den mørke jute farve tilføjer til skinnet af den skovklædte ramme. Juteens indviklede vævningsteknik gør en stærk base og en, som vil vare længe. Sofasstolen kan kobles sammen med en to-siders sofa stol.

6. Jute Rocking Chair:


Vælg en jute gyngestol til din have eller opholdsstue. Denne jute gyngestol har en bred ryglæn og armlæn også. Træbenrammen gør rocker look smart. Den jute vævning arbejde udført er meget pænt. Den ekstra vævning på fronten tilføjer mere stil til stolen.

Se mere: Træ Patio Stole

7. Jute Lounge Stole:

Din lounge område vil ikke se det samme ud med disse stilfulde jute lounge stole. Stolene har mere plads og er derfor rummelige og komfortable. Jute og træstolen tilføjer karakter til dit rum. Farverne er dæmpede og blander sig således med baggrunden.

8. Jute Dining Chair:


Disse jute spisestole gør en vidunderlig tilføjelse til dit spisebord. Hvidvaskeborde og jute stole gør en perfekt kombination. Den fulde jutevævning og sæde er stærke og robuste. Træbenene på stolen er slanke og ser slanke og stilfulde ud. Vælg dette vidunderlige sæt til din spisestue, og du vil helt sikkert være tale om byen.

Se mere: Nilkamale Stole

9. Jute Swing Chair:

Få denne vidunderlige jute swing stol til dit udendørs rum eller balkon. Dette gør en god samtale starter og er perfekt til en god lyd søvn og afslapning. Den jutevævning, der udføres, er webbed til toppen og sædet er fladt vævet. De fire plakatkæder er også vævet med jute og skaber en stærk struktur.

Jute stole er lavet med fint jute og er stærke og varer lang tid. Jute stole kræver minimal vedligeholdelse og er perfekte til ethvert hus. De arbejder også godt i somre, da de holder sig cool. De jute lounge stole, spisestue stol og swing stole er alle klassiske stykker og kan tilføjes til dit sted med stil.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send