Skønhed og mode

9 Bedste Hollywood Skønhedshemmeligheder og Tips

Pin
Send
Share
Send


Hollywood skuespillerinder er blevet beundret af alle. De fleste af disse mennesker ser ret normale ud uden sminke! Du ville være chokeret over at se nogle af disse ansigter. Så alt hvad du behøver at gøre for at ligne dem, er at lære nogle af tricks af handel. Det er lettere sagt end gjort. Hvor begynder du at søge efter disse tricks? Hvordan ved du, hvilke der skal anvendes, og hvilke skal man ignorere? Nå har vi forsøgt at gøre din opgave lidt lettere. Her er en liste over de bedste Hollywood skønhedshemmeligheder.

Hollywood skønhedshemmeligheder og tips:

1. Eye Makeup:

Øjne er det vigtigste element i dit ansigt. Med den rigtige makeup kan alle øjne gøres til at se utrolige! Brug kohl markør eller marineblå linjer til at mørkere kanten af ​​dine øvre låg. Dette gør de hvide i dine øjne skiller sig ud.

Mørk beklædning af øjne ser bedst ud for mennesker, der har lys Farvede øjne. Hvis du havde en sen aften og vil gøre dine øjne lidt perkier, skal du bare dryppe poserne under dine øjne med aloe gel. Brug af en flydende liner kræver dygtige hænder. For at gøre din opgave nemmere kan du os og taup liner først og en flydende en efter det.

2. Mascara:

Brug altid to slags mascara til de øvre og nedre vipper. Brug den tykke, glatte form for den øvre og vandtætte sort til den nederste. Hvis du har blonde lash rødder, der er vanskelige at nå med den normale mascara, kan du bruge en meget fin spids sort flydende liner.

3. Brug ark til at kontrollere Friskiness:

Frizzy hår kan styres ved at bruge tørretumbler. Disse arbejder rigtig godt til hurtige skud. Bare kør et ark over dit hår, og det vil tæmme friskheden.

4. at komme af med pletter:

Der er et glimrende middel mod pletter, der ofte bruges af folk i Hollywood. Bland en pakke tør gær med saften af ​​en halv citron og gør den til en pasta. Spred denne pasta på dit ansigt og lad det tørre. Fjern derefter det og sammen med det hele dine pletter!

Se mere: Hjemmelavede skønhedstips til vinteren

5. Lip Makeup:

Mastering læbe makeup er en nøgle til godt udseende også. Nøgne læber ser godt ud og passer til alle lejligheder. Nu kan du bruge en anden form for læbestift, som kan virke for dig. Hvis det er tilfældet, skal du ikke ændre det til noget, der ikke passer til dig. Generelt bør du linse dine læber med en neutral liner og derefter fylde den i at forlade center blanket, så det har et lyserødt blankt udseende, når du bruger glansen. For et mere komplet sæt læber skal du bruge Make Up For Evers dobbeltspidsede blyantpenne. Smør linjen lidt for at blødgøre effekten og derefter glans.

Se mere: Gamle egyptiske hudpleje tips

6. Øjenbryn Makeup:

Ja, øjenbryn har også brug for makeup! Holde dem godt plejede er nøglen til at gøre dit ansigt se smukt ud. Når du bruger pulvere til at udfylde dem, skal du bruge toner, der får det til at se naturligt ud som aske Farvet pulver.

7. Concealer følger Foundation:

Brug aldrig concealer først og bland det derefter sammen med fundamentet. Concealer bør altid lykkes fundament snarere end forudgå.

8. Conditioning Tips:

For at maksimere fordelene ved enhver balsamsstativ i et dampende brusebad, med balsammen i mindst ti minutter. Dampen bryder ned balsammen og gør det lettere at blødgøre og glatte dit hår.

Se mere: Red Carpet Makeup Tips

9. Holder huden blød om vinteren:

Vinter betyder varme brusere og bade. Men det er præcis det, der bliver vores fortrydelse. Undgå varmt vand i bade og brusere, og brug en babyolie, før du smutter på fugtighedscreme. Dette er en idiotsikker metode til at holde din hud glødende.

Håber du kan lide disse Hollywood skønhedshemmeligheder og tips. Efterlad din kommentar nedenfor.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send