Frisurer

9 unikke hipster frisurer til mand og kvinde i 2018

Pin
Send
Share
Send


Hipster frisure er typisk et traditionelt haircut, som er blevet vedtaget af den nuværende generation på en moderniseret måde. Denne type frisyre er bedst egnet til unge drenge og piger såvel som midaldrende mænd, der gerne vil have lang frisure eller frisør, som får et til at se yngre ud og bringer den seje getup.

Bedste Hipster Frisurer med billeder:

For at vide mere om de typer og frisure, der er relateret til hipster-stil, vil denne artikel være det rette sted, hvor de 9 bedste hipster-stilarter er påpeget med billeder.

1. Retro Hipster Frisure:

Guys, der gerne beholder deres traditionelle fashion statement, som når vi tænker på hårklipp, så kan denne hipster haircut være den ideelle frisør til mænd. Denne type frisyre er bedst egnet til som en afslappet såvel som semistformel stil.

2. Medium længde frisyre til piger:

Denne frisure går også meget godt for piger såvel som midaldrende damer. Denne hippie frisure anbefales til mellemlangt hår. Den forreste del af håret har den trinskårne stil, som efterfølges bag med lige snit.

3. Slick Back Dry Frisure:

Gutter, der ikke kan godt kæmmes og alligevel har en unik haircut, så er dette den bedst anbefalede frisure. Den forreste del af hårklippet er kæmmet baglæns, hvilket giver den glatte ryg tørre hipster look samt hipster fade haircut.

4. Bølget sidedel frisyre til mænd:

Dette bølgete hårudseende passer bedst til unge til middelaldrende fyre med en semitformet kostume og en afslappet outfit. Den forreste del af håret har den sidedel, der på den ene side krøller og giver et bølget mønster, og den anden side har det faldende udseende.

5. Spike Frisure:

En spiky frisure er den mest efterspurgte haircut blandt unge fyre på grund af køligt udseende. Den forreste krone del af håret er skåret jævnt, og en gel påføres det krybne perspektiv. Hairspray kan bruges til at skabe pigge.

6. klassisk frisyre:

Denne klassiske frisure er en traditionel frisure, når vi tænker på hipster frisure til fyre. I denne type frisyre kædes den forreste kronedele godt ved hjælp af hårgel og sidedelen har det faldende mønster.

7. Side Part Frisure:

Denne side del undercut frisyre er den mest eftersøgte frisør blandt unge drenge samt college gå gutter. Denne haircut har også den side del design, der har den underliggende frisure og den anden side har det faldende udseende.

8. Chin Længde Frisure:

Frisyren kan også blive interessant ved at give et køligt kig gennem forskellige frisure. I denne hipsterpige får frisurer et nyt udsigter ved at have langt hår, der falder til hageniveauet. Hvis du er en høj pige, så vil denne være en hoppende frisure for dit udseende.

9. Mand Bun Hipster Frisure:

Man-bun er den næst mest set frisure blandt unge drenge. Denne bun stil design er kun foreslået for mænd, der kan lide at have langt hår, men stadig ikke ønsker at falde over deres ansigt og skulder, og så er denne frisyre det perfekte hipster lange hår.

Hipster frisure er absolut den mest ønskede frisør blandt fyre såvel som blandt piger. Men ikke alle frisurer kan vælge alle. Valg af den rigtige frisør men rådgivning med frisør specialist samt at få viden om hipster stil er foreslået. Denne artikel ville helt sikkert hjælpe med at vælge det bedste, der passer til dig!

Pin
Send
Share
Send