Skønhed og mode

9 Unikt Håndtryk Håndværk og Design Idéer til børn og voksne

Pin
Send
Share
Send


Håndværk, der omfatter brug af hænder er rodet, men sjovt. Disse håndværk kræver dig at dyppe hænderne i maling og derefter stemple den på papir. Du kan derefter bruge det til at oprette forskellige billeder og scener. Disse typer håndværk gør det sjovt, og fra unge til gamle folk kan du også nyde denne håndtryk håndværk. Vores kreativitet, vi designer på vores egen måde, og vi gerne vil udtrykke på det papir også.

Bedste Håndtryk Håndværk og Design Idéer til børn og fars:

Her er få udvalgte top 9 håndprint håndbogs ideer og samlinger til børn og voksne.

1. Fugle på et træ:

Denne dejlige kids maleri ide er et håndtryk håndværk, der let kan udføres. Fuglene er lavet ved at male dine hænder og derefter sætte dem på papir. Træets grene kan så farves og dekoreres også. Denne vil se godt ud på din soveværelse væg, børn kan også give dette maleri til deres venner eller deres forældre også.

2. Sulten Caterpillar:

Her er en dejlig larve alle færdige med håndtryk. Håndprint håndværk til småbørn er imponerende, da de får flere håndtryk på papir. Farve øjnene og fødderne med små prikker eller fingeraftryk. Det tager lidt tid, men denne vil altid være godt valg på forskellig måde.

3. Bedøvelse påfugl:

Lav en fantastisk påfugl med en blå håndtryk. Denne børns håndtryk håndværk er let at gøre. Alt du skal gøre er at dekorere fingrene med streger til fjerene. Påfuglen ser strålende ud med alle de vidunderlige farver af lilla, blå og grøn. Børnene er bløde, så dette billede giver et fremragende udseende, mens du gør påfuglen som et håndtryk.

4. Stamtræskort:

Du kan lave en dejlig stamtræ plakat med håndtryk fra dine familiemedlemmer. Træet er malet med grene, der strækker sig udad. Hvert medlem placerer sin hånd på en af ​​filialen. Denne håndtryk håndværk idé er også fantastisk som en gave. Børn kan give dette til deres forældre på deres bryllupsdag, håndlavede håndværk er smukke valg altid som en gave.

5. Bouquet of Flowers:

Få børnene til at gøre denne buket blomster kort som håndtryk fars dag håndværk. Buket er lavet af håndtryk af børnene i forskellige farver. Du kan derefter farve en bue nederst på siden for at gøre det til en bouquet.

6. Indtag Butterfly:

Denne fantastiske keepsake sommerfugl er perfekt gaveide. Baby håndtryk håndværk er meget populært hos voksne, og det gør også et godt kort. Du kan ramme dette dejlige billede og give det som en gave til forældre eller bedsteforældre.

Se mere: Fars dag Håndværk

7. Hånd Udskriv Flamingo:

Du kan lave alle slags dyr med håndtryk. Disse flamingoer er et smukt håndværk, som du kan prøve. Designene kan omfatte alle fugle, og du kan også male baggrunden ved hjælp af børster.

8. Hånd Udskriv træ:

Dette smukke juletræ er lavet med grønne maling håndtryk. En lille gul stjerne er malet på toppen af ​​træet også ... Det kan også være julhåndtryk håndværk og gives som gaver.

Se mere: Bedsteforældres Dag Håndværk

9. Elephant håndtryk:

Hjælp børnene til at gøre disse håndtryk håndværk til far ved at male hvide håndtryk af barnet og faren. Faderens og børnens håndtryk håndværk bliver derefter omdannet til elefanter. Dette gør også en dejlig fars dagkort.

Håndtryk håndværk er perfekte gaveoptioner og de viser den kreative side af børnene. Halloween håndtryk håndværk kan også være meget imponerende med monstre og spøgelser.

Se mere: Hallowen Crafts For Kids And Preschoolers

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send