Skønhed og mode

Det bedste af æg, der laver kyllingaser til din baggård

Pin
Send
Share
Send


Kylling er en domesticeret fugl, der dyrkes for deres æg og kød. Det er en underart af de røde junglefugle. Kylling er den mest foretrukne af befolkningen, og nogle mennesker har fjerkræ, som er kødopdræt og domesticering. Den mandlige kylling hedder hane og den kvindelige er hønen. Når det kommer til at forbruge kødet, bruges både han og hun. Ægene lægges dog af hønen.

Men vidste du, at mennesker og kylling er ens i nogen henseende? Det viser sig, at omkring 60% af kyllingens gener har en menneskelig modstykke. Cellestrukturen og måden cellen fungerer på, svarer stort set til menneskets. Kyllinger, som mennesker har en tendens til at sammenligne sig med de andre i deres 'gruppe', hvilket betyder, at de ser sig selv som en separat identitet fra andre. Den anden forbløffende lighed er, hvordan kyllinger afviger fra de traditionelle måder at novel måder at løse et problem på. Desuden viste den voksne kvinde egenskaber for empati og også evnen til at dele den anden persons følelsesmæssige tilstand. Dette peger naturligvis på, hvordan de deler nogle egenskaber hos os, mennesker.

Her er nogle mere opsigtsvækkende fakta, du sikkert ikke vidste om dem.

  1. De kender deres 'chef'. De ser ud til at følge et hierarki, hvor de har hakkeordrer. Det betyder, at hver af dem kender deres plads på denne hierarkiestige.
  2. De kan skelne de andre arter ved deres ansigt, mindst en 100 af dem. Og du troede, de alle lignede det samme!
  3. Kyllinger drømmer ligesom hvordan vi gør det. De har Rapid Eye Movements eller REM.
  4. De har en fuldfarvesyn.
  5. Og ja! Ligesom os føler de sig meget smerte. De har smertestillende receptorer, hvorigennem de også oplever nød.
  6. De har omkring 30 typer vokalisering for at skelne mellem de forskellige typer trusler.
  7. Kyllingemødre lærer deres kyllinger at ringe selv når de er i livmoderen. De taler med babyerne, når de er i livmoderen.
  8. Farven på deres æg bestemmes af deres farve på deres ører! De med røde øreflader lægger brune æg, mens de med hvide øreflader lægger hvide æg!

Så hvis dette har overrasket dig nok, her er nogle typer kylling, som du sandsynligvis skulle blive introduceret til.

1. Bantam Chicken:

Bantam er det lille udvalg af høns. De ser dejlige og søde ud. I tilfælde af at du leder efter nogle friske æg, skal du tæle dem. De har bare brug for et solidt samarbejde, som de kan ringe hjem. De elsker støvbad, til peck og prod, og så er du kun nødt til at sørge for, at de har rigeligt bevægeligt rum. De har mindre ernæringskrav, da de er små i størrelse.

2. Hybride kyllinger:

Ligesom deres navn er de en cross race. Deres krydsning begyndte som følge af stor efterspørgsel i år 1950. De krydses med to eller flere rene racer og endda en krydsning efter avl. Disse er sunde og egnede, fordi blodlinierne er forskellige fra deres forældre. Når visse stammer af fugle krydses, er afkomene altid bedre end forældrene. De er sunde med lette lag. De er også meget billigere end nogen anden race.

3. Den rene race:

Disse er de traditionelle racer og mere broody end hybrider. De lægger deres æg i de lange sommerdage. De lægger dog mindre æg og racen jeg generelt er dyr. De er i disse dage vokset til deres udseende. Rhode Island rød, Sussex, Maran er nogle af de rene racer kylling.

4. Orpington:

I et ord er de smukke! De er fluffy og venlige. De kommer i en række farver som blå, lavendel, sort og hvid. De ligger tæt på 200 lysebrune æg om et år. Deres gyldne farvefarve er attraktiv og falder derfor let for rovdyr.

5. Plymouth Rock:

De er en populær kylling dyrket som gård racer. De er hårdføre og kan lide at strejfe rundt. De er også rolige og kommer i forskellige farver som blå, columbian, patridge, blå eller sort frizzle. De lå tæt på 250 æg lysebrune æg på et år.

Forskellige typer af kyllingaser i Indien:

Vidste du, hvilken kylling du spiste? Godt! Bliv ikke forvirret! Der findes mange typer kyllingacer i Indien med de højeste næringsværdier. Her er nogle populære kyllingaser i Indien. Læs videre for at vide mere.

1. Broiler:

Æg kommer fra høns, dem der rejst specielt til æg. Men de kyllinger, der er opdrættet til kød, kaldes slagtekyllinger. De er hvide og opdrættes specielt for optimal sundhed og i normal størrelse for kun at producere kvalitetsprodukt til forbrugeren.

De er typisk opvokset i store åbne strukturer kaldet huse. De kan lide at strejfe, spise og gå rundt med andre kyllinger. Æggens farve afhænger af kødkorset. For eksempel læggekylling vil lægge hvidt farvet æg, mens en oliven ægger vil lægge oliven grønne æg.

2. Asil kylling:

den klassiske kylling i Indien er denne cockfighting kylling også kendt som asil kylling. Det er en gammel race fra Indien og holdes til dekorative formål. De er dog venlige, når de holdes væk fra andre haner. De er også virkelig smarte og stærke muskuløse og findes populært i Andhra Pradesh og Tamil Nadu. Fjederen er normalt rød, sort eller en blanding af begge og er kendt som hård fjer. Deres æg er lysebrune i farve.

3. Kadaknath:

denne er en anden indisk race af Jhabua og Dhar distrikter af Madhya Pradesh. Det er efterspurgt på grund af det rige protein og meget lavt fedtindhold. Deres hudfarve er sort og de lå sorte æg. De er berømte for deres pitch-sorte fjer og er en naturlig broder.

4. Busra:

Det er en mellemstor lyst fjederfugl, der normalt er vågen i naturen. Det har stor variation i farver. Næbbet er gul med røde wattler. Deres æg vægt kun omkring 28-38 gram og skallen farve af deres æg er lysebrun. De findes i Surat og andre distrikter i Maharashtra.

5. Chittagong:

De er et af de fremragende kæledyr at have blandt deres arter. De er fede og ser smukke ud. De lå omkring 140 æg om året. Chittagongs er lyse eller bløde eller mørke i farve. De er også kendt for at blive dovne. Denne race kom fra Chittagong og Comilla-distriktet i Bangladesh. De har en tydelig hovedform.

6. Gramapriya:

Denne er en kylling udviklet af projektdirektoratet om fjerkræ baseret i Hyderabad. Det begynder at lægge æg på omkring 175 dage. Der er to sorter af det; hvid og farvet. Den farvede sort producerer mindre antal æg end den hvide sort. Imidlertid er de attraktive og har farvede fjer. De producerer små brune æg og har en lavere risiko for trussel mod rovdyr.

7. Giriraja:

Giriraja er udviklet i Karnataka. Den ligger omkring 130-150 æg om året. Hvert af dette æg vejer ca. 50 gram. Deres ægfarve er brunfarvet. De er blevet set for at vise bedre vækst i forhold til de lokale sorter. De er også gode rensdyr og føder dermed på insekter og andre grønne.

8. Vanaraja:

en anden race udviklet i Hyderabad, af projektdirektoratet om fjerkræ. Den dyrkes i landdistrikterne og kan således dyrkes i baghaven. De er skræmmere og derved fodre på insekter. Æg og kød fremstilles afhængigt af deres fodring og raring praksis. De har flerfarvede fjer.

Selvom de alle ligner hinanden, har de sikkert forskelle, hvilket kun bliver tydeligt, når man lærer dem at kende tæt. Årsagerne til, at en domesticates vil variere fra formålet. Nogle kan lide at vokse til æg og kød, mens andre bare kan dyrke dem til prydplanter. Så næste gang du tænker på at bestille en kyllingsnugget, håber vi, at disse interessante fakta kommer ind i dit sind!

Pin
Send
Share
Send