Skønhed og mode

9 bedste og moderne vintage stole

Pin
Send
Share
Send


Vintage stole er perfekte til at tilføje et strejf af gamle verden føler til dit værelse eller kontor. Disse stole er normalt lavet i læder og polstret på fine måder. Få disse skønheder og øg stilkvotienten for dit hjem eller kontorlokal.

Simple og stilfulde vintage stole:

Her er forskellige stilarter af vintage stole, som vil give et ekstremt kig på dit interiør.

1. Floral vintage stole:

Her er en meget kongelig og vintage stol, der har blomstermønstre på den. Stolen har træskæring udført på rammearbejdet, og dette arbejde er meget indviklet. Stolens ben er også delikat udskåret og få stolen til at blive slank. Blomstertonerne tilføjes også i stolen. Dette er et meget majestætisk stykke at købe.

2. Antik stole:

Denne enkle, men elegante antikke stol er meget pæn og med slående snit. Stoffet, der anvendes her, er glat fløjl og farveblæsten gør rummet til at se større og lysere ud. Bagsiden af ​​stolen er polstret på en sådan måde, at den har lodrette linjer og ser længere ud. Siddepladser har omkring tre lag skum for at give en behagelig kant.

3. Vintage Spisestole:

Her er et mesterværk af håndværk. Det indviklede udskæringsarbejde på træet er virkelig fantastisk. De buede forben giver et køligt udseende, og sædet er lavet med stof, der skiller sig ud. Disse spisebordsstole ser regal ud med et udskåret træbord.

4. Vintage Desk Chair:


Denne vintage skrivebordsstol er lige hvad du vil beholde i dit bibliotek eller kontor. Den enkle ramme af stolen ser fantastisk ud med den grønne polstring, der er forsynet med kobberperler. Den roterende stol er monteret på en trebenet stand med hjul. Dette gør det nemt at flytte rundt.

Se mere: Fancy Stole

5. Vintage Læderstol:

Du kan nemt få denne vintage læder stol til at skabe et hyggeligt, men kongeligt udseende. Høj rygsstolen er lavet med læder i brun farve til en meget traditionel lederstol. Stolen har tynde ben, der er buede og med lille udskæringsarbejde udført.

6. Ovale Spisestole:


Disse skønheder vil forbedre din spisestue plads i lang tid. De ovale antikke spisestole er lavet af træ, der er malet med en finish. Den ovale ryglæn har også indviklet udskæring. Stolene er forsynet med hvidt stof og det gør det til at se meget majestætisk ud.

Se mere: Round Back Chair

7. Lille træstol:

Her er meget søde små antikke træstole, der er perfekte til en lille pige eller endda en dreng. Det buede sæde er meget rummeligt for børn at sidde i. Stolens lave stigning er perfekt højde for dem. Træbjælkerne gør stolen til at se mere rummelig ud.

8. Accent Chair:


Disse vintage accentstole med armlæn er et perfekt køb til dig. Tekstilbelægningen er trykt i pæn design, og den anvendte farve er mild. Den bageste træramme er udskåret med lodrette linjer. Armlænet har en buet finish. Stolens ben er også udskåret og en majestætisk erklæring.

Se mere: Små stole til stuen

9. Læderstol Vintage:

Disse enkle og stilfulde læder vintage stole er perfekte til kontoret. Hjulene på stolen er gode til at flytte stolen rundt. Den fine læder finish er fantastisk at se. Stolen er rummelig og gør en vidunderlig vintage kontorstol. Køb det for sin enkelhed.

Vintage stole er lavet af godt træ og læder polstring. Udskæringen udført på trærammen er indviklet. Du kan købe accent stole, spisestue stole, kontorstoler, træ stole, etc. for at gøre dit rum majestætiske.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send