Skønhed og mode

Top 8 sunde madkombinationer

Pin
Send
Share
Send


Verden er på et mærkeligt sted lige nu med en ny opskrift, der kurerer sig til eksistensen fra kokens meget hænder, der regulerer en sulten mands smagsløg. Verden har krævet god mad, men ikke på bekostning af dumme smagsløg, og indsatsen nu er reel. 'Sundhed' er blevet et bevidst ord, hvor de fleste vægtvagtere ønsker at vælge sunde, men velsmagende mad. Boon til denne situation kommer med os parring et fødeelement med den anden og dermed bringe livet til en himmelsk gane. Nedenfor er en liste over nogle af de sunde kombinationer, som du måske vil nyde.

Bedste sunde madkombinationer:

1. Havregryn og blåbær:

Din morgen morgenmad er sorteret med en skål varm mælk, havregryn og blåbær sprinklet på toppen. Dette betragtes som et af de travleste morgenidéer, der sørger for dit helbred med den rette pleje. Mens blåbær er kraftværket af mangan, C-vitamin og antioxidant, har havre måltid for evigt været rost for sin autentiske sundhedspleje, hvor den passer til dine fordøjelses- og vægttabskriterier.

2. Spinat og æg:

Næste gang du snuble om at lave dig selv en sandwich, skal du sørge for at tilføje nogle friske grønt til dit æg og mayo. Spinatbladet og ægblandingen kan også bruges som salat og er en meget rig kombination, hvor ægget giver dig proteinets rigdom, og den grønne har det essentielle vitamin A, der vil hjælpe nattenblindhed, muskelgeneration og mange flere .

3. Banan Yoghurt:

Ørken kan aldrig være så sund som en banan yoghurt combo. Du kan blande det i en fløde eller bare lave en smoothie ud af det, hverken dette vitamin K-kraftværk, når det blandes med den lækre yoghurt. Ikke kun smider dine smagsløg åbne, men det hjælper dig også med at holde dig fit og sund. I de varme sommerdage hjælper yoghurt dig med at køle ned og banan er bare en yoghurt-ven.

4. Pasta og persille:

Pasta er en fælles husholdningsret, som vi ofte nyder under frokosten eller over familiemiddagen. Nu mens du plader op den dampende pasta, sørg for, at du sprøjter lige nok persille over til din grub, ikke kun for smagen, men simpelthen fordi disse to Ps er uimodståeligt sunde for din krop. Videnskabsfolk siger ofte, at disse to parret sammen vil give dig godhed af hvede til fordøjelse og K-vitamin til stærkere sundere knogler.

Se mere: Zero Oil Recipes

5. æble og mælk:

Når de travle morgener ikke giver dig mulighed for at fange en ordentlig morgenmad, kan du altid stole på en sund munch af et frisk rødt æble og par det med et glas mælk, uanset om det er skummet eller ikke fedtet. Citatet 'et æble om dagen holder lægen væk' taler for sig selv, mens calcium og vitaminer afledt af mælken hjælper dig med at berolige æblet uden forhindringer.

6. Mandelsalat:

Næste gang du forbereder dig en salat, blandes nogle ristede mandler med olivenolie og drys det i blandingen. Dette skal i det væsentlige være en grøn salat, hvor mustene er salat, spinat, selleri og persille. Amandler bortset fra tab af tab har altid været relateret til energiforøgelser og parring med det væsentlige af det grønne, du kan bare få det bedste af dem alle.

Se mere: Bedste Protein Shakes

7. Laks og rødvin:

For en fantastisk middag skal du lave en ristet laksfilet med de essentielle urter sprinklet på det og vaske det ned med lidt merlot på siden. Rødvin hjælper ofte med at fordøje din mad bedre, mens laksen selv er beriget i naturlige næringsstoffer. Arbejdet med den røde vin er at sikre, at blodtællingen er normal og fordøjelsen er forsvarlig.

8. Grøn te og citron:

En af de mest talte om madkombination er afledt af den dampende kop af daglig grøn te. Nu lige så nyttig som det er, er grøn te normalt ikke en forreste smagsmand, og det er simpelthen derfor, at citronen skal være der. De sunde antioxidanter og C-vitamin fra citronen kan gøre underværker med grøn te.

Se mere: Foods løbere bør undgås

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: SUND 2018 Top 8 Symbiotic Monsters V Savage Queens (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send