Frisurer

9 Moderne italienske frisurer til mænd og kvinder til at prøve i 2018

Pin
Send
Share
Send


Italien er et land med smuk kultur. Landet ser ikke kun smukke ud, men også frisørene bliver vist af sine borgere. I dag er det bare så nemt at få italiensk frisyre. Hvis du kender dine nøjagtige behov, bliver du aldrig skuffet over din nye italienske frisør. Lad os se på nogle af de flotte italienske frisurer.

Bedste italienske frisurer til 2018:

1. The Disconnected Quiff:

Hvis du vil have en smuk italiensk mænds frisure, så afgjort tjek den ene ud. Denne haircut har en medium til lav fade på siderne af hovedet, mens håret på toppen af ​​hovedet er styliseret i et quiff. Håret er kæmmet mod bagsiden af ​​hovedet med en meget flot finish. Denne haircut ser virkelig godt ud, men meget slank.

2. Side-side besætningen skåret:

Hvis du får en italiensk stil haircut er dit mål, så kan det nok passe dig. Siderne er mellemtonede, med tapering mod toppen, hvor en skillevæg sker ved en barbermaskine. Håret er så adskilt i retning mod den ene side, med et flot og smukt udseende. Denne snit ser definitivt mere ren og pæn ud.

3. The Rockabilly Undercut:

Dette er faktisk en smuk italiensk frisyre. Klippet omfatter en total mellemtoning langs siderne af hovedet, sammen med en sidedel med siderne, der har en tæt aftagende stil. Håret på toppen er kæmmet mod ryggen med flot finesse og ser derfor meget flot ud.

4. Flat Top Undercut:

Dette er en af ​​de bedste italienske korte frisurer, du kan finde i dag. Siderne begynder med lavt fade rundt om hovedet, med den øverste del af håret er stylet på en sådan måde, at toppen af ​​håret ser fladt ud af siderne. Hele håret er fejet mod ryggen af ​​hovedet med lethed. Denne skæring giver dig et meget pænt og rent udseende.

5. The Classic Pompadour:

Dette er en af ​​de mest populære italienske mænds hårklippsstil at få. Siderne af hovedet har som sædvanlig lav fade omkring dem, med en tæt konjunktur mod toppen, mens den øverste del af håret er stylet til en smuk pompadour. Pompadour-stilen ser næsten ud som Elvis Presley. Dette er virkelig en meget tidløs haircut at se.

6. The Messy Curly Fade:

Hvis du søger for at få dig en italiensk frisurer, skal du afprøve den ene type, så helt sikkert, prøv det hele. Siderne af hovedet har en mellemtoning til dem, med forsiden af ​​hovedet stiliseret med et bølgetype hår, med toppen har en rodet frisure. Hårklippningen ser bedre ud på folk, der har krøllet hår.

7. Romantisk Flettet Italiensk Kvinderhår:

Dette er en af ​​de mest sødeste italienske frisurer kvindelige hårklippere. Håret er normalt styliseret over hele hovedet med afskårne linjer og fejer håret på den ene side. Hovedets sider er stylet med flotte flette lange hårstrenge, der giver en masse vis til frisyret. Denne nedskæring anbefales stærkt.

8. Børstet Tilbage Italiensk Kvinder Haircut:

Dette er en af ​​de bedste italienske frisurer. Dette skære er meget nemt at vise frem. Uanset om du har langt eller kort hår, er håret børstet mod bagsiden af ​​dit hoved i fantastisk stil og finesse. Du kan endda bruge styling voks, hvis det er nødvendigt, og dermed gøre holdet stærkere.

9. Lang og krøllet side afskåret italiensk kvindehår:

Hvis du vil have en fantastisk flotte italiensk kvinde frisure, kan dette være din mulighed. Den ene side af hovedet er lidt falmet, med det lange, krøllede, tykke hår er siden fejet til en anden side med en dejlig afskærmning. Håret har et voluminøst kig på det, og du kan bruge hårspray eller andre hårprodukter til at holde dit hår eller for at øge dets volumen.

Det kan let ses, hvor meget italienerne elsker deres hår. Med så mange forskellige og unikke typer hårklipp, er det bare svært at vælge en af ​​dem. Derfor er denne liste her for at hjælpe dig med det. Denne liste går gennem hver eneste af de populære frisurer for at holde dig opdateret.

Pin
Send
Share
Send