Skønhed og mode

15 bedste børnehåndklæder i forskellige mønstre med billeder

Pin
Send
Share
Send


Børnene håndklæder er den unikke samling og intervaller, der virkelig er beregnet til børn under 12 år. De er designet separat for både drenge og piger børn. De udskrifter, der er på håndklæderne, omfatter blomster, dyr, natur og også tegneseriefigurer. Så det er meget nemt at vælge dit barns valg, når vi ved, hvad der ville være deres yndlingsfarve eller udskrifter. Børn kan lide at vælge deres behov efter deres humør og tid, så forældre kan forsøge at give en ide om håndklæder for at få et smil på deres ansigt.

Bedste børnehåndklæder med billeder:

Her er top 15 børnehåndklæder, som er attraktive og bemærkelsesværdige.

1. Personlige piger børn Håndklæder:

Du kan nævne dit barns håndklæde, eller du kan endda tilføje en besked, der skal udskrives på den til gave. Dette er barnets badehåndklæde, der har blomster og fugle trykt på den. Denne farverige håndklæde er velegnet til pigebørn, der er glade for naturen og dens skønhed.

2. Hooded Flower kids Håndklæder:

Her får du den fantastiske samling af børn håndklæder, der er beregnet til brug under svømning eller lignende udendørs aktiviteter. Dette håndklæde er lavet med 100% bomuld og har hætteformet mønster, som igen er pyntet med blomster designet håndværk.

3. Super blødt bomulds børn Håndklæder:

Søde børn har søde svar super blødt materiale badehåndklæder at bruge. Så, disse børns badehåndklæde er perfekt til børnene for deres bløde smidige hud. Den er lavet af høj kvalitet bomuld med tegneseriefigurer trykt på den.

4. Personlige drenge børn Håndklæder:

Få dine børn til at vælge disse slags personlige børns håndklæder for at få deres egen passion. De er de ideelle håndklæder beregnet til drengene, der er glad for dyr eller stjerner, der udskriver over deres badehåndklæde. De er lange nok til at blive viklet rundt om dem.

5. Poncho Kids Håndklæder:

Dette er nyeste af samlingen, som Thomas og Friends har udskrevet på materialet. De er barnets badehåndklæder, der kan bruges til børn på 5 år. De er superbløde og absorberer let vand, når de dreneres.

6. Blå trykte børn Håndklæder:

Her er det attraktive blå håndklæde til børn, der er i hætteformet mønster. Dette barns badehåndklæde er meget smukt i sit udseende og også blødt til børnens ømme skind. Den har hvid baggrund på sin arme sektion og med delfin print, som giver sit nye design.

7. Grønne Havfrue piger børn Håndklæder:

Tag et kig på dette grønne skyggefulde håndklæde med hætte design. Det har havfrue print for at gøre det velegnet til pigen børn at nyde deres dag. Dette barns håndklæde kan også tilpasses for at gøre det mere stilfuldt og trendigt.

8. Ballerina Piger Kids Håndklæder:

Dette er barnets badehåndklæde, der har et unikt mønster design, der er meget attraktivt blandt pigebørn. Det har Ballerina Doll print med hooded mulighed. Den er lavet med ægte kvalitet bomuldsstof med blå og lyserøde nuancer.

9. Trucks trykte drenge Børnetøj:

Her er den bedste nogensinde kollektion blandt drenge håndklæder, der kan bruges under både strand og pool tid. Og hvis det er nødvendigt, kan du også prøve dette under hjemmet brusere. Disse børns badehåndklæder er til drengebørn, da det har lastbiler prints overalt.

10. Lette ungdoms håndklæde:

Planlægger at gå på udflugt med børn, så få lette håndklæder til poolen eller stranden udflugt, disse typer af håndklæder er også gavnlige i rygsæk. Let at bruge og komfort til at passe i tasker også. Lysfarvede håndklæder giver fængslet kig på dine børn efter badet.

11. Hooded Håndklæde For Kids:

Børn kan lide at bruge mere tid på badeværelset; de kan lide at lege med vand i badetid. Dette er lidt anderledes hooded frosk stil håndklæde, som de sikkert vil elske at have dette mønster. Disse er ikke tunge, så det hjælper også nemt at bære. Dette er den bedste mulighed for strand tid at spille også.

12. Twine kids Badehåndklæder:

Disse er de mellemstore håndklæder, der er fremstillet af bomuldsmateriale, og dette er hvidfarvet fast med blonder design type børnehåndklæde. Disse håndklæder matcher dine børns humør og hans personlighed også. Dette håndklæde er let at absorbere ekstra vand, så du ikke bekymre dig om børn efter bad.

13. Personlig strand børn Håndklæder:

Når vi beslutter os for at give vores børn så hvorfor kan vi ikke prøve nogle personlige gaver? Personlige gaver i håndklæde kategori for børn vil være helt glade for dem. Du kan personliggøre dit barns navn på det, og de vil helt sikkert prøve disse håndklæder på beach outing tid. Dette håndklæde materiale er polyester foran og bomuld på bagsiden. Du kan personliggøre som i din trykte idé.

14. Langærmede hættetrøjer til børn:

Dette er unisex køn af håndklæder til børn, du vil få regelmæssig ærmer stil og få denne tegneserie type mønster, mens du vælger for dine børn. Dette er komfort håndklæde til dine små børn; Du kan finde en god overtøjsbeklædningstype på den. Forskellige dyr i hætteformet stil giver klasse se til dine børn.

15. Kids Face håndklæder:

Dette er nyttige firkantede håndklæder til børn i skoletiden, de kan bruge dem i skole frokosttid. De kan bære deres regelmæssige ansigt rent. Det hjælper med hurtigt at tørre og laves med bomuldsmateriale, så nemt at bruge altid. Mønster er plaid type, så du kan købe disse håndklæder til dine børn.

Børnenes håndklæder-serie har mange design og mønstre, der kan bruges til forskellige aktiviteter og formål. Du har hooded type og også ekstra stor størrelse håndklæder. Alle disse håndklæder er lavet ved hjælp af 100% terry bomuld, og de har træk af let og hurtigt vandabsorberende. Så du har bedst nogensinde samlinger af børns badehåndklæder, og du er åben for at vælge dit barns valg på lethed.

Pin
Send
Share
Send