Frisurer

Top 15 Spiky Frisurer til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Spiky frisurer har eksisteret i lang tid og er aldrig gået ud af mode. En slags frisyre beregnet til både mænd og kvinder, der er mange måder, du kan styre denne frisure, der bedre passer til dine behov. En spiky frisure kan se godt ud, når du går ud på byen eller endda besøger en formel begivenhed. Nå selvfølgelig kræves der et specielt forberedelse til den formelle begivenhed. Spikes er den nye tale om disse kommende sæsoner, hvor mænd og kvinder begge har accepteret dette som et sjovt udseende.

En spiky frisure er en god måde at gå, hvis du ikke vil have nogen form for unødvendig chikane, når du beskæftiger dig med dit hår, så du kan aflede din opmærksomhed og interesser til andre mere alvorlige problemer. Spiky hår kan nemt styles ved hjælp af hår venlig gel eller ethvert andet produkt efter eget valg. Der er et stort udvalg af spiky hår, som alle ser godt ud og er lette at håndtere og lave.

Smukke Spiky Frisurer til mænd og kvinder:

Nedenfor er et par gode spiky frisurer, der nemt kan laves og vedligeholdes: -

1. Faux Hawk Frisure:

Den faux hawk er en tilpasset version af Mohawk frisure. Den eneste forskel i forhold til denne frisure og den oprindelige Mohawk er, at faux hawk har mere hår på siderne end den oprindelige Mohawk, den senere kommer normalt ikke med hår eller barberede sider. Faux Hawk er perfekt til både mænd og kvinder og i slutningen af ​​dagen er det perfekt til både formelle og sociale arrangementer.

2. Short Spiky:

Hvis du er på udkig efter en mere moden spiky frisyre til at opretholde for formelle begivenheder, så er det her frisure at gå til. Det korte spikhår er meget nemt at håndtere og kan styles på mindre end et minut. Det er virkelig en meget maskulin frisyre at bruge. Kort spidset hår er meget nyttigt på grund af dets evne til nemt at klare et stort antal dragt samt ansigtstyper, som er stående punkt for de fleste korte frisurer.

Se mere: enkle og lette frisurer

3. The Goth Look:

The Goth look er en mere feminin spiky frisure, der nemt kan accessorized med en hårfarve efter eget valg. The Goth look kan imiteres som en mandlig frisure også, men ser specielt godt ud på en kvinde. The Goth look kan gå længere eller holde sig kort som efter eget valg og kan være en fantastisk frisure for enhver del begivenhed. The Goth look kan accessorized yderligere på grund af mængden af ​​Goth frisurer, der er tilgængelige lige ved hånden. Hvis du ikke er sikker på at lave frisøren selv, har du valget om at besøge en professionel til at hjælpe dig.

4. Side Line Spikes:

En anden stor feminin spiky frisure sidelinjen spikes er inklusive af mere lavtliggende spidser, der synes at være dipping sidelæns. Adgang med en stor hårfarve og sørg for, at dit hår er lang nok til at opretholde denne frisure til sin maksimale kapacitet.

Se mere: side bun frisure

5. Classic Spikes:

Dette er en frisure, der aldrig vil gå ud af mode på grund af sin evne til at være en meget alsidighed frisyre. En meget maskulin effekt, der ser godt ud med enhver form for formelt og socialt slid, er de klassiske pigge et fantastisk testamente af den lange liggende popularitet af denne flotte frisure. De klassiske spikes har eksisteret i årevis lige siden han gyldne 80'erne, som var benchmark for oprettelsen af ​​en lang række flotte frisurer, hvoraf denne var en af ​​de største.

6. Front Fringe Spikes:

Frontspidserne er helt vogue når det kommer til feminin spiky frisurer. Denne flotte frisure er kort i naturen, men ser godt ud med gennemsnitlig skulderlængdehår. Den forreste kant skal forblive kort og dække din pande og toppen af ​​dit hår bør forblive kort nok til fuldt ud at støtte piggerne. Denne frisure er meget alsidig og understøtter alle hår og ansigtstyper. Den forreste frynse er en perfekt feminin frisure, der er et fantastisk testamente af flotte kvindelige spiky frisurer.

Se mere: hvordan man vælger frisyre

7. The Classic Mohawk:

I modsætning til den tilpassede moderne Mohawk har den klassiske Mohawk hår på begge sider af hovedet. Mohawk er normalt dækker midten af ​​dit hoved med en hane som frisure og kan bruges til en række forskellige begivenheder, mens den passer til flere sociale og formelle dragter. Den klassiske Mohawk er en fantastisk frisure, der giver fremragende muligheder for at få adgang til en række begivenheder.

8. Front Spikes:

Endnu en gang en meget maskulin frisure er de forreste spikes en meget retro frisyre. Forsiden er den eneste del af dit hår, der er lidt længere og kan nemt spidses med en lille smule af produktet. De forreste spikes er en perfekt formel frisyre, men kan nemt bruges, når de går ud til fest på byen. De forreste spikes er perfekte til daglig brug. På grund af sin retro natur kan du se, at denne frisure faktisk har eksisteret i temmelig lang tid.

9. Messy Spikes:

De rotte pigge er endnu engang en meget alsidig frisyre, og den bedste del om denne frisure er, at den kan bruges af både mænd og kvinder, de rotte pigge ser godt ud, når de matches med en afslappet skjorte og jeans og vil helt sikkert bringe en god Mængden af ​​maskulinitet i dig, hvis du er en mand og kvindelighed, hvis du er en dame.

10. Beckhams Mohawk:

Som tidligere nævnt er der et stort antal spiky frisurer, og i underkategorien har Mohawk også en bred vifte af stilarter. Denne frisure blev primært bragt ind af den store fodboldstjerne David Beckham, der oprindeligt var introduceret af den oprindelige Mohawk frisure også. Mohawk er en meget ønskelig frisyre, der stadig vil forblive fashionabel i mange år fremover.

11. Formelle Spikes:

De formelle pigge er en længere version af enhver spiky frisure og ser godt ud, når de opretholdes som en bølgete frisyre. Jo længere bølger jo mere maskulin frisure er, som er, hvad hver mand forsøger at efterligne. For fuldstændig at efterligne denne frisure har du brug for en moderat mængde produkt og et professionelt par hænder, hvis det er nødvendigt. Måske er den eneste eksklusive formelle frisyre, der understøtter pigger, den formelle spikes-frisure, der fortsat vil skabe flotte udseende i en lang periode.

12. Korte tråde:

En meget radikal frisyre den korte frygt støtter kun en bestemt slags hårtype, som er hårdere end nogen anden hårtype. Du kan gøre kort frygt for at se sådan ud, men for at præcis kopiere denne frisure er det nødvendigt med meget hårdt arbejde, men i slutningen af ​​dagen vil det virkelig være det værd. Korte dreads er en nem måde at få vedligeholdelsesfri, håndterbart hår til at passe til alle dine begivenheder. Korte dreads en re meget fashionable og vil tage lidt tid at lave og vil sikkert være passende nok til at passe både mænd og kvinder gør det til en meget alsidig frisyre.

13. Elegante Spikes:

Som set ovenfor ser de elegante pigge godt ud selv for middelalderlige kvinder, og det bedste er, at med denne frisure vil du kunne trække et blik af sådan elegance, at ingen anden spiky frisure kan opnå effektivt. De elegante pigge er et fantastisk testamente for, at spiky frisurer ikke kun omfatter punkiske frisurer til børn og teenagere. Endnu ældre mænd og kvinder kan bruge disse frisurer til at opnå en højere modeform, som ikke engang lang og naturlig frisurer kan opnå med lethed.

14. Den udarbejdede Goth:

Den udførlige Goth look er en tilpasset version af den originale Goth og kan accessorizes af en række farver. Vælg dette udseende, hvis du har et par uger afsted og ønsker at feste. Udseendet er eksklusivt til sociale arrangementer og er en head turner på enhver fest, som du ønsker at være fest på. Indstil stemningen til enhver fest med denne smukke og festlige frisure. Hold mig lang og gøre den kort, valget er alt for dig selv, men i slutningen af ​​dagen holder piggerne lidt længere, langt mere passende end at holde det kort.

15. Afro Mohawk:

Afro Mohawk er en bedre repræsentation af den dreadlocks spiky frisure på grund af dets evne til at se mere formel og godt færdig. Mohawk er let at lave og kræver lidt det produkt, som du kan føje direkte til dit hår for at hjælpe med at holde det op for at opnå de bedste effekter. Afro Mohawk kan nemt ændres og på grund af dette er denne frisyre meget alsidig til at passe til alle dine sociale og formelle behov. Det ser godt ud med både en tux og en afslappet skjorte, som ikke mange dreadlock spikes kan opnå nemt.

Billeder Kilde: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 14.

Pin
Send
Share
Send