Skønhed og mode

15 Seneste og attraktive Drop øreringe i forskellige designs

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter de nyeste designs til din øreringe kollektion! Eller er du træt af at have de forældede top øreringe! Ja, med ændringen i modetrendsne har øreringe designet også vist sig at give nye nuancer og design. Blandt dem er det nyeste design i fancy øreringe det dråbe øreringe design.
Drop øreringe design er altid fastgjort til ørepinden. De ender altid med en ædelsten eller charme i slutningen. Fås i forskellige designs, de er altid inspireret af øreringe i øreringe, vedhæng øreringe eller dangle øreringe. De nyeste designs er også givet en kæde, en charme, en bøjle eller lignende genstande til slutningen.

Smukke Drop øreringe i Trend:

Her er nogle designs af dråbe øreringe design, du ville ikke stoppe dig selv fra at købe den.

1. Ferskvand Drop Earring:

Et nyt design i perle drop øreringe design er lavet i sterling sølv kurve design besat med små diamanter. Designet er inspireret af ferskvandsbølgerne og enden er lavet med en perle, der hænger nedenunder. Det giver en fordømmende længde til øret.

2. Globe Drop Earring:

Leder du efter et fancy design øreringe! Et guld dråbe øreringe design er givet en klods cirkulær charme. Den gyldne kloden får også et nakshi-arbejde, der giver blomsterdesign. Kurverne og netværket giver øreringe et nyt udseende på fester og arrangementer.

3. Uendelige Drop øreringe:

Et delikat design i diamantdråbe øreringe er kombineret med sterling sølv for at give et design af uendelig. Øreringe er besat med nye størrelser af diamanter med en stor diamant i midten. Øreringe findes hovedsagelig over kjoler og sarees.

4. Indledende Design Drop Earring:

Et helt nyt design i drop øreringe guldmønster er givet et personlig touch med deres initialer. Øreringe er givet et strikket design, der danner en begyndelse med kærlige kurver. Øreringe er stilfuld nok til at blive båret for casuals og til kjoler også.

5. Ædelsten Drop Øreringe:

Ædelstene kombineret med guld dråbe øreringe design giver en vidunderlig touch til ornamentet. Øreringene får en safir ædelsten i midten, mens den er omgivet af et gyldent tegltype design for at gøre det mere bedårende. Det dækker din ørefods for et behageligt slid.

Se mere: Øreringe med Quilling Papers

6. Støbt Leaf Drop Earring:

Et nyt design, der er meget populært på designer wear er sølvdråbe øreringe. Øreringe design er lavet med en kombination af flere blade. Ørepinden er dekoreret med trio blad design, mens resten er vedhæftet nedenfor giver øreringe en ønsket længde.

7. Bridal Drop øreringe:

En perfekt brude øreringe design kræver kurvede design med diamanter besat i det. Denne perle øreringe design er lavet med et smukt mønster, der er indbyrdes forbundet med hinanden. Øreringe er givet diamanter i forskellige størrelser og enden giver en perle hængende for at gøre den velegnet til bruderne.

8. Retro Drop øreringe:

Vil du prøve den gamle retro look igen for dit tilbehør! De sorte dråbe øreringe lavet af sorte diamanter, gyldne perler og fjærstrenger er den perfekte ting, du leder efter. Ørepinden er givet et disk design med charme på den. Øreringe design er bedst udført til små begivenheder eller lejligheder over casuals eller på kjoler og kjoler.

9. Multi Stoned Drop øreringe:

Drop øreringe er det bedste, når der gives en designer sten knyttet til det. Her er et lignende multi-stenet drop øreringe design. Øreringe er lavet i sterling sølv, og en ovalformet sten er fastgjort i den. Øreringe ser vidunderlige ud i fest over kjole eller designere og kan også transporteres på etnisk.

10. Beaded Drop øreringe:

Leder du efter noget funky at blive båret til officielt udseende eller endda til lejligheder! Her er et dråbe øreringe design, der er lavet med flere perler. Øreringe er strikket med flere perler, der giver et design af en jhumka. Længden kan opbevares som ønsket. Du kan også gøre denne ørering hjemme.

Se mere: Dangle øreringe

11. Vine Drop Øreringe:

Et design, der får anerkendelse for designerfester eller bryllupper, er vinstensdesign sølvdråbe øreringe design. Består af mange små, mellemstore og store diamanter, giver det et lineært design lavet med blomsterdesign. For at tilføje med et blidt tryk, afsluttes øreringe med en cirkulær diamant.

12. Royal Drop øreringe:

Et kongeligt design i diamant dråbe øreringe er givet en krone som design. Øreringe er givet en øreparti, hvis kurve er besat med små diamanter. Den nederste del er givet en rubin-finish formgivning blade og blomster mønstre. Mellemdelen er lavet af guld og givet et udformet design.

13. Simple Drop øreringe:

Et forenklet design i øreringe i dråbe kategori er lavet med rose guld og en perle. Øreringe er lavet enkelt med en bolt design på toppen og en offwhite perle hængende nedenfor. Mellemdelen er blot en lille streng, der forbinder dem begge. Det er bredt udført på casuals og etnisk slid.

14. Wild Branch Drop Earrings:

Et ret spændende design i det sorte dråbe øreringe design er det bedste, når det bæres med sorte kjole på partier eller receptioner. Øreringe er lavet med en stor sort diamant i midten, mens den øvre øreparti er lavet med vilde grene, alle besat i sort.

Se mere: Guld krystal øreringe

15. Vintage Drop Earring:

Når perle dråbe øreringe kombineres med små diamanter danner et blad blomster design, det vil helt sikkert gøre dig åndefri. Øreringe er lavet med diamanter i form af blade, mens perlerne er i form af blomsterknopper. Designet ser besvimelse på bryllupper, receptioner mv på designer outfit.

Drop øreringe har deres egen subtile bemærkning om kvindernes sind. De kommer i en række til lejligheder som simple rutine slid til tunge bryllupper. Øreringe er også det primære valg af berømtheder at tilføje noget delikatesse til deres udseende. Ingen tvivl om, at de giver ensartet udseende i alle slags metaller, men de er stadig meget foretrukne i sterlingsølv, hvidguld eller rosenguld.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send