Frisurer

9 Populære mexicanske frisyr til drenge og piger i 2018

Pin
Send
Share
Send


Disse trendy og stilfulde udseende for både mænd og kvinder vil gøre dig begejstret for at vælge en for dig selv. Drenge og mænd har Mohawk, falmer, Tykke spikes og også den høje glatte touch styling i disse kategorier. Piger og damer har også mexicanske haircuts til lange, tykke, krøllede, korte og også for de uhåndterlige hårmønstre.

Bedste mexicanske frisyr til drenge og piger med billeder:

Her er de top 9 mexicanske frisyrer hovedsageligt til mænd,

1. High Comb over Haircut:

Groom op med denne nye stil haircut, der har høj forbindelse over mønster på kronens overflade. Disse frisurer har det bedste trendy udseende, der ville give topklasse modefora til dig.

2. Burst Fade Mexican Haircut:

Nu kig på denne helt nye mexicanske haircut fade, der er populær med sine helt nye kanter og snit. Denne haircut kan tage dig til det næste niveau af mode, som du har ventet på. Denne haircut er unikt beregnet til dem, der søger sprængfade på toppen.

3. Højt glat hårsnit:

Hvilken slags hårklipp vil du forvente, når du virkelig ønsker at få den klassiske? Tag fat i denne nye stil med et højt glat mønster af mexicanske frisurer. De har glatte udskæringer og giver dig samtidig den unikke bold look.

4. Tykke Spikes Haircut:

Udforsk den nyligt lancerede mode af sexet og sofistikeret look for dem, der har tykt og uhåndterligt hår. Dette er en mexicansk fade haircut, som er en af ​​de største hårklipp. Det er heller ikke for nemt at udføre og gøres kun af fagfolk.

5. Slicked Back Haircut:

Var du på jagt efter en fantastisk rulleform for dit nye look? Så denne særlige frisure bør være din præference. De har Slicked back mønster med buzz nedskæringer giver dig den mexicanske gut frisurer.

6. Faux Hawk Haircut:

Fauxhawk haircuts er den berømte blandt det mexicanske folk. Denne slags stil ville tage mere tid til form og størrelse for et friskere resultat. Du kan få de bedste nogensinde Haircuts til mænd med denne moderne mode.

7. Tousled Undercut Haircut:

Se godt ud med disse frisurer mænd, der er ganske populære blandt musik rock stjerner. Det er mest velegnet til det tykke og lange hår eller kan også laves til de korte med suave. Gør din holdning fed med denne nye stil.

8. Lav hudfarvning Haircut:

Det er de bedste fade haircuts for mændene har lav hudton. Denne mexicanske dreng haircut har brug for nogle styling for at få den skarpe holdning. De er en af ​​de velkendte trends blandt mændene på udkig efter mexicansk stil hårklipp.

9. Lang romantisk frisyre:

Så dette er endnu en stil for mexicansk pige frisure, der ser fantastisk ud med sin romantiske trendy touch. Denne frisure er en anden stor makeover for kvinder, der gør alle de moderne piger til dette vidunderlige valg.

Mexican Haircuts er det bedste valg for folk på udkig efter nye og moderne brudgom ups. Der er flere levende valg, der både er nemme og også svære at udføre blandt disse mexicanske frisurer mænd. Der er lange og korte lagdelinger med korte og søde bob-berøringer til mænd. Og så har fyre også de mange stilarter som de nærmeste barberer. Du kan være chokeret over at høre, at der også er mange mexicanske frisurer til damer.

Pin
Send
Share
Send