Skønhed og mode

Top 9 sunde lav kalorie morgenmad opskrifter

Pin
Send
Share
Send


Det er blevet sagt igen og igen at morgenmad er det vigtigste måltid af dagen. Utallige sundhedseksperter har understreget vigtigheden af ​​morgenmad. Med dette i tankerne står vi ofte over for et dilemma om, hvad der består af en sund morgenmad, der også er lav på kalorier. De fleste mennesker, der er desperate til at tabe sig, har tendens til at springe over morgenmad helt for at undgå de kalorier, der kommer med et gennemsnitligt morgenmadsmåltid. Heldigvis er det helt sikkert muligt at have en sund morgenmad uden at gå på kompromis med overvågning af vægt. Læs videre for at vide om sunde morgenmadsmåltider med lavt kalorieindhold, som du kan forberede derhjemme.

1. Kombi af Kiwi Frugt, Græsk Yoghurt Og Blåbær Til Morgenmad:

Det er på ingen måde nødvendigt, at dit morgenmåltid skal være en stor kalorieaffære, der består af smørret brød, æg og kaffe blandt andet. Du kan give den gennemsnitlige morgenmad en fræk for en frugtagtig kombination af 3 spiseskefulde græsk yoghurt med lavt fedtindhold bestående af 24 kalorier, 50 gram Blåbær, der er værd at 29 kalorier og en hakket kiwifrugt med så lidt som 42 kalorier. Bland dem sammen i fødevareprocessoren for at lave en smoothie, der både er påfyldning og mindre end 100 kalorier.

2. Et stort kogt æg:

Hvis du ikke har tid til en udførlig morgenmad, før du går i gang med arbejdet, skal et stort kogt æg bestående af 100 kalorier holde dig til din middagstid eller en let snack senere på dagen. 1 stort kogt æg har lige mængden af ​​proteiner for at holde dine energiniveauer op til dit næste måltid.

3. Hele måltidsbro og honning:

For dem af os med en sød tand er det naturligt at ønske om sukkerhastighed om morgenen. Dette behov kan let nås uden at hælde kalorier. En skive helmelk brød bestående af omkring 55 kalorier med to spiseskefulde honning værd 40 kalorier skal være godt nok til at mætte din søde tand. Antioxidant egenskaber af honning har også tilføjet sundhedsmæssige fordele bortset fra vægttab.

4. røræg og svampe:

Et mellemstore æg bestående af ca. 78 kalorier kan forvrides sammen med 100 gram friske svampe med 13 kalorier til at skabe et måltid, der ikke kun er lækkert, men sundt. Du er velkommen til at tilføje urter som persille eller Basel til smag.

5. Sultana-russiner, græsk yoghurt og knust mandler:

Dette lækre måltid bestående af en blanding af knuste mandler, sultanas og græsk yoghurt er ikke kun dejlig for smagsløgene, men også lavt på kalorierne. At opretholde en kalorieindhold, der er 95 kalorier. simpelthen blande 3 spsk fedtfri græsk yoghurt, en spiseskefuld sultana rosiner og 4 hele mandler.

Se mere: Lavmættet fedt kost

6. Vandmelon:

Ikke at have tid til at forberede morgenmad før de går på arbejde betyder ikke, at du skal hoppe over dette måltid helt og holdent. Du skal blot have en stor del vandmelon, der vejer omkring 300 gram og nyde en sund frugtagtig morgenmad med mindre end 100 kalorier. Vandmelon er også kendt for sine hydratiserende kvaliteter.

7. Mosede bananer og honning:

Du må blot smøre en lille banan bestående af ca. 90 kalorier og varm i mikrobølgeovnen. Drys de banede bananer med en halv spiseskefuld honning til ti kalorier og nyd en lækker morgenmad bestående af i alt hundrede kalorier.

Se mere: Lav Calorie Middag Opskrifter

8. Spinat Omelette:

Lav en simpel omelet med et mellemstore æg og 60 gram frisk grøn spinat. Æget vil normalt bestå af omkring 78 kalorier, mens din spinat skal arbejde op til omkring 16 kalorier. Nu har du selv en sund morgenmad med mindre end 95 kalorier.

9. Grød med honningdråbe:

Kog 25 gram grød havre i vand for at skabe en tyk grød. Tilsæt kanelsticks til smag. Drizzle din grød en halv teskefuld honning til at lave dig en lækker morgenmad med mindre end 100 kalorier.

Se mere: Low Calorie Lunch Ideer til vægttab

Billeder Kilde: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: TURBO MAD, MED JAX!! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send