Skønhed og mode

Top 16 turiststeder at besøge i Amritsar

Pin
Send
Share
Send


Amritsar er en af ​​de smukkeste sightseeing attraktioner i staten Punjab. Hvert år tiltrækker det mange turister og har været berettiget nok til at dukke op som en af ​​turismens hotpots i Indien. Amritsar kan godt opsummeres som et sted, der har både traditionel og historisk blanding mere på grund af den rolle, den har lagt i frihedskampen og er hjemsted for den fremtrædende frihedsfighter Udham Singh. Amritsar er også kendt som Ramdaspur og er almindeligt kendt som Ambarsar. Byen er godt forbundet med vejen, da den er forbundet med Grand Trunk Road og også har en banegård. Amritsars klima er for det meste semiarid og det bedste tidspunkt at besøge er oktober.

Amritsar turist steder at besøge med billeder:

1. Golden Temple (Harmandir Sahib):

Det gyldne tempel, også kendt som Darbar Sahib, er bygget af Guru Arjun, Sikhs femte guru. Han afsluttede også den hellige bog af sikherne Adi Granth, som indtil videre bliver holdt i Gurudwara. Det gyldne tempel har fire døre, der fører ind indeni, hvilket betyder sekhugens natur af sikh-religionen. Det gyldne tempel er blevet navngivet så hovedsageligt på grund af sin gyldne kuppelstruktur. Det siges, at Adi Granth bliver holdt i templet om morgenen og om natten bliver det opbevaret i Akal Takht også kaldet "Evig Trone". Akal Takht huser også de gamle våben, der anvendes af Sikh-krigerne. Gurudwara tilbyder gratis mad til omkring to tusinde mennesker hver dag og tællingen når en lakh under festivaler. Det gyldne tempel kan besøges på ethvert tidspunkt, da det forbliver åbent hele dagen.

2. Wagah Border:

Wagah-grænsen er den eneste vejgrænse mellem Indien og Pakistan. Grænsen har hentet sit navn fra landsbyen Wagah, gennem hvilken grænsen løber. Til sidst blev landsbyen en del af Pakistan, men postpartitionen ligger den østlige del af landsbyen i Indien, og den vestlige del forblev i Pakistan. Grænsen ligger på Grand Trunk Road og tiltrækker tusindvis af besøgende regelmæssigt på grund af dets ceremonielle tilbagetog. Løftningen af ​​det nationale flag af både nationerne og en parade er organiseret regelmæssigt. Patriotisk musik spilles og folk danser til sin melodi, der fejrer uafhængighed. Wagah grænsen ligger 28 km væk fra Amritsar og er en meget nostalgisk oplevelse. Dette er en af ​​de bedste sightseeing turist steder at besøge i Amritsar.

3. Jallianwala Bagh:

Jallianwala Bagh er en offentlig have beliggende i Amritsar, som spillede en meget vigtig rolle i indiens frihedskamp. Stedet er berømt på grund af massemassagen under ordre fra General Dyer. Uskyldige mennesker gennem alle aldre blev dræbt dræbte af ti runder af non stop firing. Der ligger en mur, der har kugle mærker indgraveret i det indtil dato. Der er en mindesmærke i haven, hvor folk sprang for at undgå flugten. Stedet har også et martyrs galleri, som bevarer forskellige artikler og våben, der anvendes under massakren.

4. Akal Takht:

Akal Takhat Sahib (Den Almægtiges Throne, The Immortal Throne) er navet til Sikh-politiet og en del af Harmandir Sahib (Golden Temple) Complex. Akal Takht Sahib blev afsløret af Guru Har Gobind Sahib den 15. juni 1606. I 1606 var bygningen af ​​Akal Takht Sahib en en-etagers struktur. Grundstenen blev nedlagt af Guru Har Gobind Sahib selv, og hele strukturen blev bygget af Baba Buddha og Bhai Gurdas. Kun de højest respekterbare og oplyste Sikhs fik lov til at deltage i processen med opførelsen af ​​Takhat Sahib, almindeligt personale, eller murmændene fik ikke lov til at deltage i det.

Akal Takht benævnes også den "evige trone". Det ligger inden for det gyldne tempel og blev bygget af den sjette sikhguru, Hargovind Singh. Akal Takht antages at være den højeste ud af de fem Takhts, de andre er Keshgarh Sahib, Patna Sahib, Hazur Sahib og Damdama Sahib. Under Operation Blue Star blev Takht alvorligt beskadiget på grund af den indiske hær stormede stedet.

5. Durgiana Temple:

Durgiana Temple har fået sit navn fra gudinde Durga og er også kendt som Lakshmi Narayana Temple. Templet ligger nær Lohgarh-porten. I år 1908, efter et lignende mønster som det gylne tempel, blev Durgiana-templet bygget af Harsai Mal Kapoor. Templet har få historiske templer som Sita og Hanuman. Templet er også kendt som sølv tempel på grund af sin udskårne sølv dør. De fleste af de andre turiststeder i amritsar er også den bedste.

6. Ram Bagh:

Ram Bagh er også kendt som Maharaja Ranjit Singh Garden. Haven blev oprindeligt kaldt Company Garden, men Maharaja Ranjit Singh skiftede navn til Ram Bagh for at betale sin respekt for Guru Ram Das, der er grundlæggeren af ​​Amritsar. Haven var sommerpaladset til Maharaja Ranjit Singh og er bygget i stil med Shalimar Gardens beliggende i Lahore. Ram Bagh er blevet indrammet som et museum på 400 års fødselsdag for Amritsar. Tre-dimensionelle fotopakker, der afbilder Maharaja Ranjit Singhs liv, er vist i museet.

7. Ram Tirath:

Ram Tirath tempel ligger på Chogawanvejen i Amritsar, og historiske religiøse historier er knyttet til den. Det menes at være det sted, hvor Ramayana blev skrevet, og også det sted, hvor Sita og Rams tvilling søn blev født og opvokset af saint Valmiki. Templet har en hellig tank knyttet til den, og det antages, at en dip i den er hellig og fromme. Dette er en af ​​de smukkeste amritsar turiststeder, der kan give meget fredelig tid.

Se mere: Steder at besøge i Darjeeling

8. Mata Temple:

Mata-templet er beliggende i Ranki Ka Bagh-området i Amritsar. Templet menes at være hellig og er besøgt af kvinder, der ønsker at være gravid. Templet blev bygget i tilpasning af Vaishno Devi Mandir i Katra. Det ses, at der hvert år er besøgt af tusindvis af mennesker, især i løbet af festlighederne.

9. Faridkot Fort:

Faridkot Fort er et af de mange fantastiske steder at besøge i Amritsar. Det ligger 30 km væk fra byen Ferozepur og siges at være bygget af gamle herskere, der går tilbage til 700 år. Hovedattraktionen af ​​fortet er Sheesh Mahal, der er bygget ud af spejle og undlader aldrig at fascinere nogen.

Se mere: Chennai turist steder

10. Gobindgarh Fort:

Tidligere kendt som Bhangian Da Kila, går Gobindgarh Fort tilbage til år 1760. Fortet repræsenterer et firkantet mønster og blev bygget af mursten og kalksten. Efter at fortet blev annekteret af den britiske hær blev det renoveret med nye indeslutninger som Darbar Hall, Hawa Mahal og Phansi Ghar. Gobindgarh fort er et af de bedste turist steder at besøge i amritsar.

11. Jama Masjid Khairuddin:

Masjid er kendt for sin kunstneriske skønhed. Beliggende nær Gandhi Gate og basaren er denne Masjid meget tæt forbundet med byen. Masjid bliver overfyldt med folk, især i løbet af namazens timer.

Se mere: Steder at se i Agra

Andre steder at besøge omkring Amritsar: -

  • Samadhi af Guru Angad Dev Ji
  • Khoo Kalyanwala
  • Historisk Banyan Tree

Steder i nærheden Amritsar:

  • Tarn Taran Sahib
  • Phu Kanjari

12. Tempio d'oro:

Dette er et af de bedste steder at se i Amritsar. Stedet er fyldt med religiøse vidundere, og man vil have en vidunderlig tid her. Her kan man se Sikhs ægte dedikation over for deres religiøse guru eller Gud. Man kan også lære meget om sikhkulturen fra dette sted. Det er et af de mest spændende steder for turister, der kommer til Indien for at lære om indianernes kulturelle baggrund. Private tour faciliteter er tilgængelige på dette sted og det faktum, at hvor smukt dette historiske sted er vedligeholdt er helt fantastisk. Der er mange nærliggende restauranter her, der tilbyder lækker mad og vil næsten overtale en til at gå og spise der.

13. Teater og forestillinger:

Her er et fantastisk underholdningscenter i Amritsar, der kan siges at være et af de mest effektive steder at have det sjovt og vandre rundt i den smukke by Amritsar. Man kan have masser af sjov her, da der er næsten mange steder til fritidsaktiviteter. Stedet er fyldt med spændende tonsvis af vidunderlige muligheder for turister. Folk fra næsten hele verden og de omkringliggende kontinenter kommer her for at besøge dette sted, og det kan hævdes at være et af de bedste steder at se i Amritsar.

14. Tarn Taran Sahib:

Dette Sikh-tempel er endnu en utrolig smuk pilgrimsplads i Amritsar. Stedet er smukt lavet og kan siges at være et af de bedste steder at besøge i Amritsar. Stedet er egnet til folk i næsten alle aldre. Sikh-templet er fyldt med hvide og gyldne farver, der er dybest set hvid maling og guld (øverst). Stedet er helt fantastisk og vil naturligvis holde folk motiveret og give dem mulighed for at have tillid til deres religion. Der er mange Sardars, og når de besøger stedet sammen og spiller, bliver det et underligt sted at se på.

15. Pul Kanjari:

Her er endnu et smukt sted at se i Amritsar, som vil give folk mulighed for at få en vidunderlig udsigt over Amritsars historiske betydning. Stedet er ofte besøgt af mennesker fra hele Punjab og Indien også. Stedet ligger næsten 36kms væk Amritsar-Lahore road. Man vil have det sjovt, når de besøger dette sted en af ​​de bedste turiststeder for at besøge i amritsar. Vejret her er temmelig behageligt, og der er meget transport facilitet herfra til andre steder og omvendt. Der er også mange nærliggende landsbyer på dette sted, og det bliver et rigtig smukt syn, som folk kan se.

16. Khalsa College:

Dette fænomenale sted er et vidunderligt syn at blive besøgt i Amritsar. Kollegiet er virkelig populært. Det kan snarere siges at være en af ​​de mest populære højskoler i byen. Der er en særlig afdeling på dette college, der ligner Sikh-historien. Her finder du dokumenter og andre interessante ting. Her finder du også bevis på nogle forskningsarbejde, som er yderst spændende, og man vil have en rigtig god tid på at arbejde på dem, og dette vil være en gavnlig og kyndig tidspiller for dem. Folk fra hele indisk kærlighed kommer her og det er meget spændende at være her og tilbringe lidt kvalitetstid i dette vidunderlige turistsyn.

Her er nogle af de bedste turistmål i Amritsar. Stedene er blevet valgt, og listen er oprettet baseret på tilbagemelding fra de personer, der har besøgt stederne. Kun de positive reaktioner blev taget under udførelsen, mens man lavede denne liste, og det har vist sig at være en liste med de top15 turistmål i Amritsar.

Pin
Send
Share
Send