Skønhed og mode

Top 9 bedste sorte perler og dens smykker design med billeder

Pin
Send
Share
Send


Sort er farven på alle årstider. Farven sort er også noget, der er eftertragtet i perler. De naturlige og kultiverede perler, der er sorte i farve, er altid efterspurgte, da de ser fantastiske ud. Du kan vælge sætningsbrikker, der bruger sorte perler som midterstykke. Disse perler bruges til ringe, øreringe, halskæde og lige vedhæng. Du kan også prøve broche med perler.

Seneste Smykker Designs med sorte perler til kvinder i mode:

Lad os se på de top 9 sorte ferskvandsperler.

1. Black Pearl Studs:

Disse sorte og enkle sorte perle øreringe er en fantastisk måde at vise stilen af ​​sorte perler. Disse perler er perfekt runde i form og har ikke pletter på dem. De er AA + kvalitet perler, der ser vidunderligt ud på ørerne.

2. Triple Strand Black Pearl:

Få denne unikke tredobbelte sorte perlehalskæde som et designerelement. De sorte perler, der bruges her, er specielle og runde i form. De er identiske næsten og gør halskæden ser strålende ud. Du kan bruge dette til særlige lejligheder samt formelle slid.

3. sort perle armbånd:

Dette Tahitian sorte perle armbånd er et fantastisk stykke, som du altid vil have iført. Perlerne er runde i form og har den særskilte tahitiske flare og glans. Du kan bruge dette med en metallås eller endda guld eller sølv. Armbåndet er perfekt til kvinder med slanke hænder.

4. Stor Sort Perle Vedhæng:

Få de sorte perle smykker, der skiller sig ud og gør en stor effekt. Denne store ægte sort perle er hvad du har brug for som et vedhæng til din kæde. Kæden kan være enkel og stilfuld. Perlen gør denne kæde ser dramatisk ud. Du kan også para det med enkle øreringe.

5. Chunky Black Perler:

Prøv disse chunky sorte perleøreringe og halskæde til en fashion statement. Disse øreringe er i loop mode og halskæde er mere en choker. De perler, der anvendes i dette sæt, er perfekt runde i form og skinner godt.

6. Læder og perle:

Sorte perler går også godt med læder. Dette læderarmbånd med de sorte perler er en vidunderlig måde at se boheme på. Stilen er rustik og moderne. Du kan bære dette til college eller til udflugter, der er afslappet. Par disse med jeans og se chic.

7. Drop Chain øreringe:

De bedste sorte perler findes i disse drop øreringe. Sølvkædeøreringe har tre sorte perler hver. Perlerne har forskellige størrelser, og det gør forskellen. Du kan bære dette til afslappet såvel som specielle lejligheder.

8. læder perle halskæde:

Denne halskæde har sorte ferskvandsperler, der er unikke og dyre. Perlerne er sat på læder halskæde. Tahitianperlerne er drueformer og ser fantastiske ud. Disse dyrkede perler er ret dyre og unikke.

9. naturlige sorte perler:

En af de mest eftertragtede perler er de naturlige sorte perler. Disse perler er ikke dyrket og er sjældne. Dette gør dem dyre og mest værdsatte. Denne halskæde med naturlige sorte perler er, hvad der gør sættet fra hinanden. Center krystalvedhæng er også sort i farve og ser vintage stil.

Sorte perler er vidunderlige ting, der følger med glans og glans, der er fantastisk. De sorte perler gør flotte smykkevarer som halskæder og armbånd. Du kan gå ind for en perle ring, vedhæng eller endda broche. Hver af disse elementer på listen giver dig chancen for at få det bedste af de sorte perler i din samling.

Se videoen: Perler Beads Quick Tip - Sorting and organizing your beads! (November 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send