Skønhed og mode

9 Bedste Negative Calorie Foods

Pin
Send
Share
Send


Negative kalorieindhold forsyner dybest set fødevarer, der kræver mere energi i forhold til det beløb, det giver. Disse typer fødevarer kræver meget energi til fordøjelsen. Negative kalorier fødevarer anbefales til folk, der er på kost med henblik på at læne sig ned. Du vil ikke føle dig sulten, da disse fødevarer kræver meget tid til at bryde sammen i forhold til andre, der også brænder fedt i en grad. Kølede drikkevarer er kalorie negative.

Mest effektive negative kalorie fødevarer for vægttab:

Nedenfor er nogle af de bedste kalorieindhold negative fødevarer.

1. Selleri:

Denne mad er lav i fiber og indeholder en stor mængde vand i forhold til mængden af ​​fiber. Det smager godt og er en af ​​de bedste grøntsager, du skal spise. Denne grøntsag vil give din krop med den mindste mængde kalorieindhold muligt og næsten udbrænde dit energiniveau, som kræves til fordøjelsen. Selleri vil holde din mave i lang tid og reducere trangen til at spise. Dette vil i sidste ende føre til mindre forbrug af mad og lav opbygning af kaloriepartikler.

2. Grapefrugt:

Grapefrugten forbrænder flere kalorier end den indeholder. Denne frugt har en række anvendelser inden for sund og skønhed og brænder også kalorier. En stor del af denne frugt er vand, og resten er dybest set grovfoder. Grapefrugter er fyldt med en unik fiber kaldet pektin, som er gavnligt for at reducere smerter. Denne type fiber holder også din mave fuld. Grapefrugt anses også som en effektiv del af de fleste af de naturlige midler til bekæmpelse af hjertesygdomme.

3. Leafy Greens:

Leafy grønne grøntsager bør indgå i en fedtforbrænding diæt, da de er anti-kalorie fødevarer. Disse fødevarer indeholder store mængder vand. Mængden af ​​fiber i grønne grønne er næsten lig med vandets størrelse. Din mave vil kræve meget tid til at fordøje fibrene indeholdt i disse fødevarer, som definitivt vil reducere mængden af ​​indtag af fødevarer. Salat er også effektive anti-kalorie fødevarer.

4. Citron:

Citron eller citronsaft er en populær anti-kalorie mad. Citronernes godhed på sundhedsområdet kan ikke overses. Citron, når den blandes med varmt vand (varmt citronvand) danner en effektiv afgiftende opløsning. Korrekt indtag af citroner vil reducere antallet af kalorier i din krop.

5. Vandmelon:

Denne frugt reducerer faktisk indtagelsen af ​​kalorier. Vandmelon indeholder meget lavt kalorieindhold i dem og sandsynligvis den bedste anti-kaloriefrugt nogensinde. Denne frugt har mange anvendelser. For eksempel - i salater, saft, eller blandet med andre frugter. Frugten er rig på vitamin B og andre vigtige mineraler.

Se mere: Fødevarer rige i cystein

6. Lean Meat With Low Calories:

Lavkalorie kød indeholder en meget lav percentil kalorier i forhold til de sædvanlige. Lean kalkuner, svinekød eller kylling er gode kilder til protein og vil forbedre din kropsmasse med et meget lavt procentil fedtindhold.

7. Bøtter:

Disse kalorier med lavt kalorieindhold kommer med stor smag og er en af ​​de bedste og næringsrige fødevarer nogensinde. Fødevarer som bouillon kan holde dig fuld og reducere ønsket om at spise mere. I slutningen af ​​dagen vil du blive efterladt med en tilstrækkelig mængde mad i din mave uden skadelige kalorier. Køller er meget bedre end andre sauce og suppe ting.

Se mere: Sådan forbedres Hdl-kolesterolindholdet naturligt

8. Yoghurt:

Vi er alle klar over de mange anvendelser af yoghurt. Selvom det er højt i kalorier end ovennævnte fødevarer, kan yoghurt med succes forbrænde mængden af ​​overskydende fedt i din krop. Folk, der ønsker at tabe sig, anbefales ofte med yoghurt.

9. Appelsiner:

Appelsiner kan effektivt reducere antallet af kalorier i din krop. Denne frugt er meget gavnlig, hvis du er på en kropsfedtreducerende kost.

Se mere: Beta Caroten Rich Foods

Billeder Kilde: Shutter lager 3, 6, 7,

Se videoen: Zero Calorie foods to Eat Daily (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send