Tattoo Designs

15 Fantastiske Dolphin Tattoo Designs og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Delfiner er de mest legende af alle fisk. Det er umuligt at observere dem i store perioder og ikke forelske sig i dem. Blandt de fleste kulturer anses de for at være fiskekongen og er derfor ofte forbundet med kongelige kvaliteter. Men for det meste delfiner er et signal af positivitet og repræsenterer elementer som mildhed, harmoni, venskab, transcendens, intelligens, samfund og så videre.

Delfiner vises i film som blide og elskelige skabninger også. De er generøse spiritus, der synes at udstråle en æterisk renhed. Delfin tatoveringer er således et glimrende valg for dem, der søger at markere sig med noget positivt. Dolphins har været den sødeste fisk blandt alle. De har altid held og lykke med dem og er sjove at være sammen med. Så i denne sæson får en af ​​delfinerne blækket og føler sig heldig. Delfin tatoveringer ideer gik aldrig ud af trenden.

Realistisk Dolphin Tatoveringer Designs med billeder:

Følgende er de mest fordelagtige og krævede delfin tatovering design med billeder og deres betydning for både mænd og kvinder til din festligheder.

1. The Celtic Dolphin Tattoo on Back:

Den keltiske delfin tatoveringer ligner mere tribal delfin tatoveringer. De er almindeligvis dannet med de former, tribal castes bruges til at lave design. Denne delfin er et smukt design med to delfiner, der gør et hjerte med keltiske vendinger. Aftenen solnedgang baggrund tilføjer til sin skønhed. Den fantastiske farvekombination gør den mere attraktiv. Denne tatovering indikerer slutningen af ​​en dårlig dag og fremkomsten af ​​en ny dag med nye forhåbninger og nye drømme. Denne tatovering udføres bredt på ryggen og brystet. Men de fleste piger bærer også dem på deres talje.

2. Unicorn Dolphin Tattoo på låret:

Denne delfin tatovering til mænd er faktisk et pattedyr ved navn Narwhal. Denne delfin tatovering har en legendarisk historie relateret til det. Vikingene i historien troede, at enhedshornets horn var så specielt, at de kunne behandle enhver form for gift. Derfor kom dette billede til erstatning for havfruen af ​​enhjørninger. Denne tatovering betyder også magt og styrke til at besejre ondt. Denne form for tatovering udføres bredt på håndled eller ryg.

Se mere: Horse Tattoo Betydning

3. Lunar Dolphin Tattoo Design på Arm:

Delfins månens symbolik omfatter elementer som intuition, skjulte kræfter, drømme, opfattelse og så videre. Det er generelt en repræsentation af den feminine magt og vælges derfor mere af kvinderne. Du kan tilføje en halvmåne eller en fuld en. Den slags valg varierer fra person til person. Men alt i alt er et månedolfin design generelt smukt. Det giver dig et smukt look snarere end en dristig kant, som tatoveringer generelt giver. Dette er en af ​​de mest populære og sødeste månedolfiner tatoveringer for piger.

4. Dolphin Tribal Tattoo for Girls:

Denne tribal delfin tatovering er lavet af geometriske former, som er det grundlæggende tema for stamkaste i Amerika. Denne form for dolphin tatovering betyder velstand og genindkvelse. Denne tatovering viser cyklusen med genfødsel, dvs. død og end liv. Det betyder, at hvis du vil have en forandring i dit liv eller finde en chance for at genskabe dig selv, er denne tatovering det bedste for dig. Denne tatovering kan også laves med farver, men med sort mørk blæk, giver den den bedste effekt. Det er bredt skabt på skulder, nakke og ryg. Piger bærer også det på deres ankler.

Se mere: Tiger Tattoo Designs til mænd

5. Dolphin Anchor Tattoo på skulderen:

Delfin er en af ​​de havdyr, der gør dig længes efter det blå vand på en måde, som ingen hval kan. De er søde, og som filmene viser loyale venner til mennesker. En delfin med et skibanker er et glimrende valg, hvis du ønsker at gøre din tatovering til en påmindelse om dine tider på havet. Blandingen af ​​anker og delfin er de bedste dolphin tatoveringer ideer.

6. Dolphin Tattoo med Yin Yang:

Delfiner er ofte lavet i par, der cirkler hinanden, som om de kører efter andres hale. Dette giver dem et yin og yang look. Nu, hvis du tilføjer denne cirkel bag dem, bliver betydningen endnu mere tydelig. Delfiner har altid været repræsenteret på to måder solen og månen. Månemånen som nævnt ovenfor er et tegn på femininitet, og som modsat er soldolfinen ofte et symbol på den mandlige magt. Disse typer af delfin tatoveringer er fine for kvinder på deres ben.

7. Sea Dolphins Tattoo Design med Turtle:

Delfin tatoveringer behøver ikke at være bare delfiner. Du kan skildre dem i deres hjemmemiljø med mange andre havplanter og dyr omkring dem. Du kan gøre denne slags tatovering lyse og levende, fyldt med meget farve. Denne tatovering giver et overblik over undersøisk udsigt. Denne farverige tatovering er iøjnefaldende på grund af brugen af ​​forskellige farver. Det er hovedsagelig skabt i taljen, ryg og bageste ryg.

Se mere: Lion Tattoo Designs

8. Simple Blue Dolphin Tatoveringer i Taljen:

Dit design kan også være af to enkle delfiner. Du kan gøre delfinerne til enhver farve, du ønsker, selv om blå ville være din bedste indsats. Folk får ofte små tatoveringer af denne art for at gøre dem upåklagelige. Dette er den enkleste dolphintatuering, man kan bære. Denne type tatoveringer symboliserer kærlighed, enkelhed og lidenskab. denne tatovering udføres bredt på taljen, håndled og nakke af mænd og kvinder.

Se mere: Animal Tattoo Betydninger

9. Dolphin Chain Linked Tattoo på håndled:

Dette er en anden slags tatoveringsdesign. Den består af en delfin, der er opbygget med kædeforbindelser. Det repræsenterer delfin som et symbol på harmoni og enhed. Det gør dolphinen til at se mere kompliceret og cool også. Denne tatovering udføres bredt af det patriotiske folk såvel som de mennesker, der er meget hengivne til deres familie. Det er bredt inked på hånd og nakke både af piger og drenge i teenagealderen.

10. Dolphin Tattoo Design på Ankel:

Denne delfin tatovering på ankelen symboliserer god sundhed, energi og intelligens. Denne slags delfiner repræsenterer imidlertid to typer af åndelige kræfter. Solens delfin repræsenterer god livskvalitet og fornyelse, mens månedolfinet betegner den kvindelige magt, drømme og god intuition. De repræsenterer begge skjulte kræfter. Denne mørke sort inked dolphin tatovering på ser attraktivt med vinstens grene omkring det.

11. Dolphin Tattoo med Sunset Design:

Solaf symbolik på delfin tatoveringer omfatter elementer som aktivt liv, udstrækning, sundhed og fornyelse. Delfin med en sol repræsenterer alle disse. Det ser også smukt og smukt ud, hvis du tilføjer farverne til det. Du kan gøre solen til en stigende eller en indstilling.

12. Dolphin Music Tatoveringer:

Dette er et unikt og meget anderledes design. Det er en af ​​de bedste dolphin tatovering design til dato! Musik skal forynges og den ene ting, der kan være din følgesvend i alle dine humør, om de er lykkelige eller triste. Delfiner er dyr, der repræsenterer alle former for positivitet. Når du kombinerer dem sammen, får du en episk tatovering. Dette er perfekt egnet musikalske delfiner tatovering på ankel.

13. Sjov Dolphin Tattoo for Women:

Denne dolphin tatovering til kvinder er meget brugt af de trendy piger på gymnasierne. Det er blækket på underbenet, ryggen eller navlen af ​​pigerne. Denne tatovering er en blanding af blomsterdesign og mystiske vibes. Tatoveringen giver et overblik over delfinerne, der nyder vandets bredder. Derfor er denne tatovering inked af kvinder, der er fulde af livet og nyder enhver hård situation med sjov.

14. En Maori Dolphin Tattoo for Men:

Tribal Maori dolphin tatoveringsdesign indeholder et stort antal sorte kurver og linjer, der snoet sammen smukt for at ligne en delfin. Du kan kun medtage en delfin i dit design, eller du kan tilføje andre tribal udsmykninger til det. Du kan tilføje blomstermønstre, bølger eller endda andre havdyr. Dette er en af ​​de perfekte dolphin tattoo designs til mænd.

15. Dolphin Kanji Tattoo:

Denne tatovering er en kombination af delfiner og kanji symboler. Denne delfin tatovering mening er skønhed og ambition. Denne type dolphin tatoveringer udføres af de mennesker, der er ambitiøse. Denne tatovering betyder også naturens skønhed. Denne tatovering udføres bredt på ben og håndled. Det udføres bredt af kvinderne. Det bliver trendy i kollegierne.

Se videoen: Game Night (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send