Frisurer

9 bedste professionelle frisurer til mænd

Pin
Send
Share
Send


Mænds frisurer er en af ​​de sværeste at vælge imellem. Du vil have det til at se professionelt og samtidig afslappet nok. Her er ni sådanne professionelle frisurer til at lindre dig fra dit vanskeligheder.

Stilfuld og nyeste professionelle frisurer til mænd:

1. Caesar Frisure:

Dette er en meget simpel frisure. Sidene holdes korte, mens kronen har længere hår i sammenligning. Enten tilbage kam dit hår eller side swipe det usig en hår gel for at holde det på plads.

2. Buzz Cut:

Et meget professionelt udseende for mænd af enhver alder. Skær dit hår meget kort. For dette udseende er håret klippet ved hjælp af en barbermaskine til at give det et groft men meget rent udseende.

3. Half Bangs:

Til dette blik skal du strakke dine smør og bruge gelbørste gennem håret. For et mere smukt udseende, skal du kramme dine smil sidelæns for at holde det på plads. Kæm resten af ​​dit hår på den sædvanlige måde.

4. Tilbage Combed:

Dette er et passende udseende for alle typer hår. Tag den passende mængde hårgel og børst den gennem dit hår med fingrene. Nu tilbage kam det for at give det et pænt og afgjort udseende.

5. Hestehale:

Dette udseende er især for mænd, der har langt hår endnu vil se professionelt ud. Bagkam håret i en pæn pony og binde det op ved hjælp af et hår slips. Du kan også bruge hårgelé, hvis dit hår har tendens til at falde ud på plads.

Se mere: Hestehale Frisure For Mænd

6. Mellemafsnit:

Dette er et andet godt udseende for mænd med bangs. At skille dit hår i midten børste dit hår i en retning. Du kan også anvende hårgel til at holde dit hår på plads.

7. Slank blæse tilbage:

For dette blæse tørre dit hår for at give det volumen. Opdel dit hår i to sektioner på en sådan måde, at den er sideskilt. Brug nu en børste tilbage kam en side af dit hår. Påfør hårgel på denne side af dit hår for at holde håret på plads. Nu kam det igen i samme retning. Kombi den slankere del af dit hår i en nedadgående retning.

Se mere: Seneste herre frisurer

8. Spiked Blow Frisure:

Spikes er ikke kun for et kausal dag udseende. De kan også bæres professionelt. For dette udseende anvender hårgel på dit hår. Tag nu kronesektionen af ​​dit hår og begynd at kæne det opad i en retning. Ved hjælp af en kam vil det give et meget bedre udseende. Nu kam siderne af dit hår i en nedadgående sektion for at fuldføre udseendet.

Se mere: Side Parting Frisurer Mænd

9. Bølget kort frisyre:

Dette er et meget interessant udseende for mænd at bære professionelt. Brug et slag tørretumbler give bølger til dit hår. Nu sidder dit hår. Du kan enten svinge eller bagkamme den bredere del ved hjælp af en børste. Med en kam børste så den anden del af dit hår. Du kan også rygge hele dit hår. Brug en hårspray for at sikre, at du ikke mister bølgerne.

Disse er ni sådanne frisurer, som giver dig et professionelt udseende. Også med nogle ændringer kan du også bære dette udseende på en afslappet dag eller til fest.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send