Frisurer

9 bedste lange frisurer til fint hår

Pin
Send
Share
Send


Den bedste velsignelse om at have et hoved fuld af hår ned til din midterste ryg er kun kendt for den pågældende person, der har håret. Sagen med langt hår er det, du kan let sport enhver frisyre, du ønsker. Hårets længde udgør alle andre krisepunkter.

Når vi taler om fint hår, betyder vi normalt et hoved fyldt med blødt og smukt hår, der ville være fint inkonsekvent, ikke for tykt og ikke for tyndt. Med dette kan du nemt tilføje volumen til dit hår og samtidig tone ned volumen, når du vil.

1. Den lille Emo:

Emo frisure så en klassisk opstand to til tre år tilbage, og det er blevet gjort klart, at denne frisure er her for at blive. Emo Frisure inkorporerer Goth frisurer med lidt mere kant til det. Denne frisure indeholder skarpe forreste bamser med kantede ender sammen med fritflydende hår på bagsiden. Selv om dette ikke er et fuldt emo-udseende, har det et antydning til det.

2. Den enkle pin op:

Dette er en af ​​de nemmeste frisurer, der næsten ikke tager et øjeblik eller to. For dette kam håret grundigt og tag derefter frontlåsen fra højre side, træk den nu helt tilbage og pin den til venstre bagside. Tag nu en anden frontlås fra den anden side og pin den til højre side.

Se mere: Haircuts For Tyndt Langt Hår

3. Pinned up Pony:

Begynd med noget hår retende på forsiden. Sæt dit hår i to dele, og fastgør det nederste lag med et slips. Før du binder dit hår, skal du sørge for, at de to forreste låse holdes fri. Med det øverste lag opretter du nu en loopet hestehale ved at passere det øverste lag gennem den nedre pony. Til de to fremre låse ruller dem op og pin dem med ponyen.

4. Sideklinge:

For fint hår er sideflettet et godt valg, da det vil hjælpe dig med at opnå volumen til dit hår. Start med at flette hårets forside og bring det helt til siden. Saml resten af ​​håret til siden og nu indtag frontfladen og start med din hovedfletning.

Se mere: Nemme frisurer til langt hår til skole

5. det løbe udseende

For en hurtig hårfiks skal du altid vælge dette fantastiske sløjfede udseende. Du kan forlade det som en pony eller bare sløjfe det mere til en bolle. Perfekt til bryllupper, datoaftener og endda til din daglige skole. Slip en lav pony og lav en løkke på forsiden. Nu passerer pony gennem løkken. Opret en anden sløjfe igen til bolle.

6. Gå til Ombre:

Hvis du har et hoved fuld af fint langt hår uden meget betydelige låse, kan du altid stole på hårfarven for at krydre dit udseende. Meget ligesom dette billede, prøv ombre nuancer, der definerer fin farveovergang fra den ene til den anden.

Se mere: Layer Cut Frisure for langt hår

7. vandfaldet

Fossen flettet ville se godt ud for fint hår, da de særlige træk for fletningen er forøget og samtidig temmelig chic men sød frisure er skabt. Du kan bruge vandfald fletning på bagsiden af ​​hovedet og derefter bruge resten af ​​håret til en anden stil.

8. Beach Waves:

For at tilføje volumen til dit perfekt fine hår, skal du vælge bløde strandbølger. Dette kan opnås ved at bruge bløde ruller, hvor håret ikke rigtig krølle, men skildrer bløde bølger.

9. Frontside:

Dette er en af ​​de enkleste frisure, hvor kun frontlåsen er taget og bundet i en fletning. Pin fletningen bag på hovedet.

Billeder Kilde: Shutterstock 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send