Frisurer

9 enkle og stilfulde nul cut hairstyles til mænd nogensinde

Pin
Send
Share
Send


Zero cut hairstyles kaldes simpelthen kun nul på grund af clipper haircut uden en længde på plads. Det måler typisk ca. 1/16 inch. Det laveste antal vagter er 1 og lavere end denne foranstaltning henvises til som 0 skåret. Der er igen levende stilarter i disse nul cut frisure.

Bedste nul cut frisurer til mænd med billeder:

Her skal vi se på de 9 bedste modeller af nul hårklipp.

1. Høj Buzz Cut Fade Zero Cut Frisure:

Dette er en smart stil foretrukket af de moderne mænd, der har fade mønster nul hårklipp. Mænd, der har brug for høj buzz med nul guard clipper længde kan vælge denne stil af haircut. De foretrækkes mest af mænd med et langt formet ansigt.

2. Induktion Kort Buzz Zero Cut Frisure:

Denne nul frisyre kan også betegnes som induktion frisør med kort buzz. Disse typer af hår barnesenge blev fortrinsvis givet til de friske rekrutter i de væbnede styrker fra den historiske fortid. Det er en af ​​de korteste typer af buzz eller nul hårklipp, der kan opnås ved uden at tage barberkniven på hovedbunden.

3. Cool Buzz og Line-up Frisure:

Denne type nummer nul haircut er den fedeste buzz cut, der er populær blandt de unge. Det passer til de varme årstider, som helt sikkert ville give dig det bedste bedøvelse udseende. Det har den fedeste frisure med line-up mønster.

4. Crew Cut Long Top Frisure:

Den helt nye besætning er af den lange top, der fører op til de kortere sider. Denne slående nul hårklipp er ofte taget af de konkurrencedygtige rovere, der føler, at der ikke bør være en byrde eller en slags forhindring under deres løb.

5. kant op buzz falme frisure:

Dette er netop en klassisk frisør til mænd med korteste længde. De omfatter buzz mønster og unikke kant op for at vise deres korteste sider. Det er nul-fade haircuts, der har de særlige funktioner, der leveres fra de elektriske klipper for at opnå de bedste kanter.

6. Flat Top Short Sides Frisure:

Denne nul klippe svarer til besætningen eller buzz cut, der har kortere sider og fører op til at se længere øverst. For at opnå den flade top eller piggerne, er denne stil skabt ved hjælp af hårgeler. Det kan også typisk betegnes som lang buzz cut mønster med skarpe kontraster.

7. Buzzed Top High Skin Fade Frisure:

Her er Zero fade frisure, der normalt er for høj tonet eller skinnet ansigtsform. Denne buzzed top cut eller nul cut har funktionen af ​​normalt skarpere kanter. De er udelukkende dedikeret til mændene i militære styrker.

8. Burr Cut 1 eller 2 Clipper Length Frisure:

Dette er en nul hårklipp, der mere eller mindre ligner induktionstyper. De er mindre adskilt fra dem, men de opnås ved hjælp af 1 eller 2 clipper vagt længde.

9. Classic Taper Long Buzz Frisure:

Tag et kig over denne klassiske type nulspids haircuts, der normalt er til et afslappet udseende. Det kræver bogstaveligt talt mindre vedligeholdelse, som også kan være en lejlighedsvis sekvens med clipper med lavere aflæsninger.

Disse nulskårne frisurefotografier er magisk den unikke stil, der er usædvanligt beregnet til mænd. De koster ikke meget, men skal fagligt udformes af eksperterne. De har også lave vedligeholdelsesomkostninger med mindre indsats. Og sammen med det er de trendy og stilfulde først, som de fleste af mændene foretrækker at have en.

Pin
Send
Share
Send