Face Pack

Sådan bruges Facial Kits derhjemme til hver hudtype

Pin
Send
Share
Send


At have det kedelige og rynket ansigt! Har du prøvet at have et ansigt for at få din ungdommelighed igen?

Ja, ansigtsbehandling er bredt udvalgt ikke kun af mænd, men også for kvinder, for at få det rene og klare unge hud tilbage. Ansigtsbehandling giver dig ikke kun den ønskede glød, men hjælper også med andre hudbehandlinger som f.eks. Peeling, fugtgivende, blemishing, rensning og meget mere. Ansigtsudstyret til hjemmebrug kommer også i en række sæt til at vælge fra i overensstemmelse med din hudtekstur.

Sådan gør du ansigtsbehandling hjemme med kits:

Her er nogle almindeligt anvendte ansigtssæt, du kan prøve efter din hudtype.

1. Gold Facial Kit:

Guld facial kit passer til hver type hudtekstur. Det er også kendt som efter hudpleje behandling, som det udføres efter nogen form for hudbehandling. Dette kit kan også bruges hjemme, og derfor behøver du ikke at besøge salerne. Det giver dig ikke kun en strålende glød, men giver dig også tilstrækkelig skrubbe.

Tænker hvordan man bruger ansigts kit! Her er de trin, der skal udføres. Sættet leveres med fem trin, behandlingskassen, ansigtsgelé, creme, skrubbe og rengøringsmiddel. Før du begynder med kittet, skal du rense dit ansigt med mælk ved at påføre det på ansigt og nakke. Massage det forsigtigt på ansigtet på cirkulær bevægelse og tør det ud efter 5-7 minutter. Derefter skal du tage damp med et håndklæde i 4-5 minutter. Dette ville reducere støv, tørhed, snavs osv. Fra ansigtet. Det næste trin er at påføre rensningen og massere dit ansigt i ca. 5-7 minutter. Skyl ansigtet ved hjælp af en bomuldskugle. Derefter kommer skuret. Påfør en god mængde skrubber på ansigtet og gnid det forsigtigt i 5 minutter med fingerspidserne. Sørg for, at du ikke anvender øjnene. Vask af med det normale vand. Det femte trin er at påføre ansigtscreme på ansigtet og massere det i 10 minutter. Derefter renses ved hjælp af fugtig bomuld. For det sjette trin spred ansigtsgelen på ansigtet og massage med en cirkulær bevægelse i 4-7 minutter. Wipeout ved hjælp af fugtig bomuld. Det sidste skridt er at anvende guld ansigtsmaske på ansigt og hals. Lad det stå i næsten 15 minutter og lad det tørre. Rens ansigtet med våde hænder, der masserer det. Skyl ansigtet med koldt eller normalt vand.

Se mere: Sådan Gør Guld Ansigtshjemmet

2. Frugt ansigts hjemme:

Frugter er altid gavnlige for at få det glødende udseende uden nogen form for bivirkninger. Der er ingen tvivl om, at kvinder går til frugt ansigts kits, men at få disse ingredienser naturligvis også hjælper i stor udstrækning. Det giver dig de fuldstændige fordele, du leder efter. Det har vist sig at være det bedste ansigts kit til hjemmebrug, som giver dig fordele som fugtighedscreme, anti-aging, anti-garvning osv.

Her er trin, der vil hjælpe dig med at få de bedste udsigter.
Det første skridt i denne ansigtsbehandling er rensning. Til dette skal du blande limejuice sammen med rå mælk og en knivspids salt også. Bland godt og blød en kugle af bomuld i denne blanding. Dyb rengør dit ansigt ved at gnide bomulden på dit ansigt i cirkulær bevægelse i opadgående retning. Fortsæt den tilsvarende proces i 5 minutter og vask dit ansigt med lunkent vand. Det næste skridt er af peeling, hvilket gøres ved at skrubbe. For dette kan du vælge frugter i henhold til sæsonen som vandmelon, appelsiner og endda papaya. De, der har fedtet hud, kan så gå med citronskrubbe og bananskrubbe til tør hud. Til skrubning, mash enhver frugt, du har valgt, applicer den på ansigtet og massage det på ansigtet i 5-7 minutter. Vask af efter tørring med bomuld. Så kom op til massagen. Til dette kan du vælge frugter som banan, papaya eller jordbær. Vælg din frugt og bland det med en t skje mælk og honning. For dem, der har olieagtig hud eller hvis du er tilbøjelig til acne, kan du springe over mælken og erstatte den med citronsaft. Bland blandingen for at lave en creme som tekstur. Masser cremen på dit ansigt i 10 minutter og tør det med en bomuldskugle. Endelig kommer ansigtspakken igen, gå efter den frugt, der er gunstig for din hud. Hvis du leder efter anti-tan pakke, så vælg citron med agurk eller citron med yoghurt. For at få en attraktiv glød på ansigtet, gå til appelsinsaft, mælk og nogle dråber honning. For dem der søger behandling for fedtet hud eller bumser, skal du gå til Multan Mitti, agurk og noget rosenvand. Bland dine ingredienser og spred pastaen eller blandingen på dit ansigt jævnt. Vask efter 15 minutter og klapp tørre med et rent håndklæde.

Se mere: Sådan laver du Frugt Facials hjemme

Nogle grundlæggende applikationspunkter:

Anvendelsen af ​​det bedste ansigtsudstyr til brug hjemme er generelt ens for alle slags sæt. Processen adskiller sig kun, når du vælger de hjemmebagte kits. De kits, der er tilgængelige på markedet, har de samme trin, der skal følges. Alle trin skal masseres på ansigtet en efter en i næsten 5-10 minutter. I mellem processen kan du også gå for at tage damp med varmt vand for at dybe rent porerne og åbne dem for at få den nødvendige glød. At tage damp hjælper også med at slippe af med de sorte og hvide hoveder i ansigtet, især næseområdet med lethed, da porerne er åbne for at fjerne dem hurtigt. Nogle af kittene bruges også sammen med isterninger, der hjælper med at reducere hudrynkerne ved at give dig en stram og ung hud.

Markedet er fyldt med en række ansigtssæt. Nogle af dem er diamant facial kit, papaya frugt kit, hudforyngelse kit, anti-tan facial kit, perle facial kit, choco facial kit, karat guld ansigts kit, de-pigmentation facial kit, urte facial kit, og mange flere. Men når spørgsmålet om, hvordan man bruger ansigtsudstyr i hjemmet, opstår svaret en lignende proces, der omfatter massage og derefter pakke.

Se mere: Bedste Ansigtssæt i Indien

Billeder Kilde: 1, 2.

Pin
Send
Share
Send