Face Pack

5 bedste anvendelser og fordele ved bakke soda face pack

Pin
Send
Share
Send


Langt den klare og glødende hud! Hvorfor bruge dyre cremer, når du har den bedste ingrediens i dit eget hus for naturlig glød?

Ja, det er sandt. Bagepulver til ansigt er meget brugt som en perfekt erstatning til forskellige kemiske baserede lotioner, cremer osv., Der giver dig en klar hud. Ingrediensen er en almindelig, der findes i køkkenet på hvert hus. Bagningspulver kommer med egenskaber som antibakterielle, astringerende, anti-svampe, rensning, etc., hvilket giver fantastiske resultater.

Bedste anvendelser og fordele ved bagning af sodavandspakker til hudblødning:

Her er nogle effektive bagepulver til ansigtspakker, som dagligt kan bruges til at opløfte dit ansigt.

1. Baking Soda Face Pack til bumser og acne:

Denne bagpulver ansigt pakke er meget effektiv på bumser og acne. Det virker ikke kun på de eksisterende, men hjælper også med at reducere vækst og hævelse.

Tænker på, hvordan man anbringer sodavand på ansigt med sandeltræpulver! For at gøre pastaen, brug 1 tsk bagepulver, 1 spsk. af sandeltræpulver og tilstrækkeligt rosenvand til at gøre en glat pasta. Lad blandingen fryses i ca. 5 minutter. Påfør koldt sodavæske på dit ansigt og lad det hvile eller tørre på ansigtet i 5-6 minutter. Vask af med koldt vand.

Denne blanding kommer med øjeblikkelige fordele af sodavand på ansigtet. Det virker på bumserne med hurtige trin og giver dig en krystalklar hud. Sandeltræolie leveres med egenskaber som hudbelysning, reduktion af pletter, forbedring af hudhuden osv.

2. Bagesoda Pack til Acne, Ar og Pimple Marks:

Dette bagepulver til ansigtsfordele formere sig. Pakken bruges til at slippe af med de mærker eller pletter, der opstår på grund af ar, acne og bumser i ansigtet. Dette beskadiger også huden ved at ødelægge den.

For at gøre denne pasta skal du tage en teskefuld bagepulver, en spiseskefuld aloe vera gel, en spiseskefulde havrepulver og bland den i en lille skål. Brug tilstrækkelig mængde varmt vand og lav en jævn pasta ud af det. Påfør denne blanding på ansigtet med samme tendens. Lad det stå i næsten 5 minutter. Efter 5 minutter skal du bruge fingerspidserne og skrubbe ansigtet let i 1 minut. Skyl ansigtet med lunkent vand.

Bagning sodavand til ansigt i denne blanding kan også bruges i form af skrubbe for at give dit ansigt en unik glød. Forsigtig massering af pastaen på ansigtet i cirkulær bevægelse, især hvor mærkerne er mere, ville give dig ønskede resultater ved at bruge det næsten 3 gange om ugen.

Se mere: Fordele ved citron på ansigt

3. Baking Soda Face Wash Pack til styring af overskydende olie på dit ansigt:

Anvendelse af bagepulver til ansigt omfatter også reduktion af overskydende olie fra ansigtet. Bagepulver har en egenskab ved at absorbere overskydende olie. Det resulterer i en smuk farve, der er oliefri.

Vil du bruge sodavand, men tænker på, hvordan du bruger bagningspulver på ansigtet! Her er et hurtigt trick.

For at gøre pakken skal du blande nogle jordbær og blande den med en tsk. af bagepulver. Bland ingredienserne godt i en skål og bland blandingen på ansigtet. Forlad pakken på ansigtet i næsten 5 minutter. Derefter masserer dit ansigt i cirkulær bevægelse med fingerspidserne. Påfør det nødvendige tryk til massering. Efter 2 minutters massage skal du vaske dit ansigt ved hjælp af køligt vand.
Pakken er lavet med jordbær og bagepulver. Begge ingredienser har kapacitet til at fjerne overskydende olie på ansigtet. Det fjerner også snavs og andre urenheder gemt i porerne. Ved at rydde ansigtet giver det en ny og glødende hudflade i ansigtet. Derfor er det også en af ​​bagepulver til ansigtsblegepakke, der forhindrer dit ansigt mod mørkere hud.

4. Bagesoda Mask til fjernelse af mørke pletter:

Mørke pletter og sorte hoveder har været de mest utrolige hudproblemer. Brug af bagepulver til ansigtsblegning sammen med citron er ganske overbevisende i disse dage. Det giver hurtig lindring fra stædige mørke pletter og sorte hoveder, der giver dit ansigt et uregelmæssigt udseende.

For at lave denne pasta skal du tage en skål og bland en tsk bagepulver og en tsk citronsaft. Bland begge ingredienser ved hjælp af 2 tsk varmt vand i den danner en glat pasta. Tag en bomuldsstynge og blød den i blandingen. Tab opløsningen ved hjælp af bomuld på ansigtet. Lad det stå i 5 minutter på ansigtet. Skyl dit ansigt ved brug af normalt vand.

Denne maske af bagepulver og citron til ansigt anvendes i vid udstrækning af en række kvinder, der ofte møder mørke pletter. Det virker med magiske resultater, især på den olieagtige hud eller den, der allerede er påvirket af acne.

Se mere: Massor Dal Pulver Face Pack

5. Bagepudders ansigtsmaske til tør hud og ungdom:

Vil du se yngre ud end din aktuelle alder! Kokosolie og bagepulver til ansigtspakke er de bedste ingredienser til at opnå ønskede resultater. Denne pakke virker øjeblikkeligt på hudens blemmer, for at forbedre den tørre hud og også for at få det ungdomsudseende. Her er den bedste måde at bruge sodavand til ansigt til nye resultater.

For at gøre denne pasta skal du tage 1 el. af bagepulver og 1 spsk. af kokosolie. Bland begge ingredienserne i en skål. Bland dem sammen og danner en glat pasta. Påfør pakken på dit ansigt og halsområdet. Lad det arbejde på din hud i næsten 10 minutter. Skyl dit ansigt med lunkent vand.
Denne pasta eller maske kommer med gavnlige egenskaber, der hjælper med at reducere arerne i acne, og beskytter også din hud mod bakteriel vækst. Kokosolien forhindrer også din hud på skaderne af de frie radikaler og hjælper også med at kontrollere for tidlig aldring. Da pakken er naturlig, er der nulbagepulver på bivirkninger.

Bagepulver til ansigts acne, ar og andre hudproblemer anvendes, de giver direkte og hurtige effekter på kroppen. Uanset om du bruger citron og sodavand på ansigtet eller bruger andre naturlige ingredienser som appelsin, honning eller havregryn osv., Giver blandingen dig positive effekter, der eliminerer den negative side.

Se mere: Gurkemeje Til Ansigt Whitening

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Se videoen: Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send